Lasne konice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Kala* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2007
Konice se meni res zelo malo cepijo. Uporabljam pa le šampon in subrinin balzam dam na konice. Stržem se pa tako ali tako samo enkrat na leto. Barvanje las pomoje največ škodi, jaz si las še nikoli nisem pobarvala, zato mogoče nimam problemov z cepljenjem.
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Tiste, ki uporabljate silikonske kapljice..
Kje to kupite, koliko stane in kako to zgleda?
Kje to kupite, koliko stane in kako to zgleda?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ tud jez mam tole in se mi zdi full fajn... nardi lepe laske oz. konice...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
^^Aha.. kako pa to naneseš? A kej pomaga?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
~Papillon~ kapljica, dve na prste in pol naneseš sam na konice...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
keya napisal/-a:Klasov silikon stane 5-6€ (odvisno kje kupiš) in ne 10... Dobiš ga pa povsod (Muller, DM in Mercator)
V LeClercu sm dala za njih 4,25€.
Drgač pa ne obstajajo sam te silikonske kaplce, ampak je še dost drugih, boljših. Osebno so mi najbol sanjske kapljice od Tigi-ja, k stanejo 22€, dišijo pares sanjsko
-
anjica - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
meni kapljice zelo pomagajo, naredijo mi tudi zelo lepe, mehke lase
sicer so se mi pa konice zelo, zelo cepile - imela sem zelo dolge lase in če bi hotla vse razceplene stran bi se morala postrič čist na kratko
tko pa že približno 1 leto hodim vsak mesec k frizerki, na začetku mi jih je odstrigla približno 15-20cm... šok..., zdj pa vsakič po mal in mam lepo na paž frizurco, sama si dajem še masko za lase in kapljice in razcepljenih konic skoraj ni več
uporabljam pa fluid od subrine
sicer so se mi pa konice zelo, zelo cepile - imela sem zelo dolge lase in če bi hotla vse razceplene stran bi se morala postrič čist na kratko
tko pa že približno 1 leto hodim vsak mesec k frizerki, na začetku mi jih je odstrigla približno 15-20cm... šok..., zdj pa vsakič po mal in mam lepo na paž frizurco, sama si dajem še masko za lase in kapljice in razcepljenih konic skoraj ni več
uporabljam pa fluid od subrine
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Jst mam tud tele Klasove kapljice in se mi zdi,da mi kr pomagajo.Sam je pa res,kokr je že ena prej omenla,da morš pazit,da ne pretiravaš,ker se ti pol full hitr zmastijo lasje.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov