Lasne konice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
A tale zadeva od Tigi obstaja tudi za temne lase?
Mene zanima tud kaj je najbolj učinkovito proti masnim lasem. Jst si umivam lase vsak drugi dan (z otroškim šamponom), ne pacam si z rokam po glavi preveč, pa imam vseeno že takoj drugi dan vse masne pa pokupčkane. Prehrana tukaj zihr ni kriva, ker jem dokaj zdravo. Obstaja torej kaj učinkovitega proti masnim lasem?
Mene zanima tud kaj je najbolj učinkovito proti masnim lasem. Jst si umivam lase vsak drugi dan (z otroškim šamponom), ne pacam si z rokam po glavi preveč, pa imam vseeno že takoj drugi dan vse masne pa pokupčkane. Prehrana tukaj zihr ni kriva, ker jem dokaj zdravo. Obstaja torej kaj učinkovitega proti masnim lasem?
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
Uff moja mama ima tudi probleme z mastnimi lasmi pa uporablja kej od herbal essences, ker so vsi ful suhi šamponi, ali pa Ilirijo - tiste čisto navadne (brezov, koprivov pa še en je...) pa je kr obstojna frizura, res pa je, da so lasje malo trši.
Moje konice so pa itaq katastrofa.. isto dolžino las imam že tri leta, samo zaradi lomljenja pa cepljenja, pa vsakič k frizerju. Uporabljam pa dost mask, vedno balzam, pa šampone, ki vlažijo (Gliss kur) pa ne opazim nobene spremembe na boljše, tudi fluid za konice uporabljam. Sedaj sem prišla pa na idejo, da bi mogoče lahko sama strigla konice (ker jih pač bolj vidim, kot pa frizer, ki se ne poglablja, kaj je uničeno, ampak samo striže ) Ne vem pa, kako bi zdej prišla do nekih takih škarij, ker z topimi baje poslabšaš... Kakšna ideja????
Moje konice so pa itaq katastrofa.. isto dolžino las imam že tri leta, samo zaradi lomljenja pa cepljenja, pa vsakič k frizerju. Uporabljam pa dost mask, vedno balzam, pa šampone, ki vlažijo (Gliss kur) pa ne opazim nobene spremembe na boljše, tudi fluid za konice uporabljam. Sedaj sem prišla pa na idejo, da bi mogoče lahko sama strigla konice (ker jih pač bolj vidim, kot pa frizer, ki se ne poglablja, kaj je uničeno, ampak samo striže ) Ne vem pa, kako bi zdej prišla do nekih takih škarij, ker z topimi baje poslabšaš... Kakšna ideja????
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Za konice uporabljam od Klasa koncentrat silikona z vitaminom E in pa sampon od Glis Kura za poskodovane konice oz. oni ta novi od Elvitala ( rumena embalaza) pa zgleda, da mi vse skup pomaga, ker konice niso vec tako unicene...hvala bogu
Why be an angel when I can play god?!
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
jas uporabljam šampon in balzam od Gliss Kur (tisti rumeni) pa še serum za konice mam in meni kar pomaga
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov