Lasne konice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
obujam to zastarelo temo z vprašanjem .
sem slišala, da zelo pomaga, če si konice na koncu pranja las splaneš z mrzlo vodo. a dela to katera od vas? pa pomaga?
sem slišala, da zelo pomaga, če si konice na koncu pranja las splaneš z mrzlo vodo. a dela to katera od vas? pa pomaga?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
a ti to lasje sploh kaj zrastejo, če jih strižeš vsake dva meseca?
a če si za stalno zravnaš lase in barvaš moraš še bolj skrbet za konice?
kako si pa to nanašaš na lase če imaš neenakomerno postrižene, tako ko ti jih flizer zreči? a pol kar skoraj cele lase namažeš s tem?
a če si za stalno zravnaš lase in barvaš moraš še bolj skrbet za konice?
kako si pa to nanašaš na lase če imaš neenakomerno postrižene, tako ko ti jih flizer zreči? a pol kar skoraj cele lase namažeš s tem?
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
Jst sem se zdej pobarvala na belo belo...blond belo...in mam masko od TIGI-ja Dumb Blonde Reconstructor for after highlights damaged orchemically treated hair...ful ful ful dobr...lasje so itak da uničeni v nulo...ampak ko si dam pa to gor mam pa lase kot svila..iiiii....
Misli pozitivno....
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
skinny napisal/-a:obujam to zastarelo temo z vprašanjem .
Jest balzam splaknem z ful mrzlo vodo in moram rečt, da kar pomaga oz. vsaj do te mere, da so lasje bolj gladki. Drugače naj bi bila pa fora v tem splakovanju v tem, da ti preveč vroča voda odpre te "luske" na lasu, kar lahko povzroči cepljenje, mrzla voda ti jih pa zapre.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
zmešam med rumenjak kvas pa klasov silikon.......pustim gor pol ure
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- Jenny16
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
- Kraj: tu
Dančy napisal/-a:Jst sem se zdej pobarvala na belo belo...blond belo...in mam masko od TIGI-ja Dumb Blonde Reconstructor for after highlights damaged orchemically treated hair...ful ful ful dobr...lasje so itak da uničeni v nulo...ampak ko si dam pa to gor mam pa lase kot svila..iiiii....
Tudi jaz sem jo uporabljala, ko sem bila še blondinka .
Zakon je!
Samo škoda, da je tako draga
-
rebel* - Komunikatorka
- Kraj: :)
Ancica napisal/-a:skinny napisal/-a:obujam to zastarelo temo z vprašanjem .
Jest balzam splaknem z ful mrzlo vodo in moram rečt, da kar pomaga oz. vsaj do te mere, da so lasje bolj gladki. Drugače naj bi bila pa fora v tem splakovanju v tem, da ti preveč vroča voda odpre te "luske" na lasu, kar lahko povzroči cepljenje, mrzla voda ti jih pa zapre.
men se zdi da mam bolj sijoče lase če si jih splaknem z mrzlo ja... tko da vedno to nardim...škoduje ziher ne
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
Jst bi pa tole kar tuki vprašala....a ima še katera problem, da se ji na vrhu glave naredi "gnezdo" iz teh malih lask. Men se to skoz in pol vse štrli v luft Še posebi hudo je pa kadar je zunej vlažn. Ima katera kakšno rešitev za to?
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
-
skinny - Kofetarica
- Kraj: Prlekija
rebel* napisal/-a:Ancica napisal/-a:skinny napisal/-a:obujam to zastarelo temo z vprašanjem .
men se zdi da mam bolj sijoče lase če si jih splaknem z mrzlo ja... tko da vedno to nardim...škoduje ziher ne
ok, sem poskušala. malce me je sicer zeblo, ampak se je definitivno splačalo . lasje so dosti bolj sijoči.
in manj se mastijo.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Nič novega ne izumljam- redno striženje in dobra nega (šampon, balzam, občasno kake maske, pa poseben fluid ponavadi namažem po konicah). Čez dan si lase dostikrat pošpricam s kakšnim negovalnim sprejem, občasno navlažim z mlekom...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
loreal elvital serum za konice&striženje enkrat na 1,5 meseca približno.
spiranje z mrzlo vodo naj bi kao zaprlo povrhnjico lasu, meni se tega sicer ne da delati, ker imam itak lase do brade, pa se mi ne cepijo preveč, pa še zeblo bi me.
pa ja, tudi meni se naredi gnezdo mladih las
spiranje z mrzlo vodo naj bi kao zaprlo povrhnjico lasu, meni se tega sicer ne da delati, ker imam itak lase do brade, pa se mi ne cepijo preveč, pa še zeblo bi me.
pa ja, tudi meni se naredi gnezdo mladih las
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst silikon tut na suhe dajem, pol ko si posušim laske...se mi zdi, da se lepše vpije in da boljši učinek, kot če to naredim na mokrih...mi jih precej zlepi...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov