Lasne konice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Tyra napisal/-a:Klasovega! Ne vidim sicer izboljsanj, upam pa da prepreci vsaj kaj
Men se zdi, da so moje konice mal boljše odkar uporabljam ta silikon..vsaj ne cepijo se mi tolk in niso čist izsušene...
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
ja jst sm si tut kupla tale silikonček od klassa....sam me zanima kako si ga nanašate...k jst si ga kr iz prsti tko dam na konice pol pa ne wem k je ful mastno to da si ga nom dala preweč na en deu pol je pa tko k da si že 2 tedna nebi las umila....!
kako ga vi nanašate??
kolkrat na dan,teden??
kako ga vi nanašate??
kolkrat na dan,teden??
-
Mašy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Hy! Js mam pa serum za konice od Avona in je super duper
Najprej si operem lase, si jih posušim in pol si dam to gor. Mam pol fuuul mehke lase, ne štrleče, pa lepo svetleče, lahke, pa še ful lepo diši
res priporočam, mi je najboolš do zdej! Mela sm pa že tega Klas, pa elvital.
Najprej si operem lase, si jih posušim in pol si dam to gor. Mam pol fuuul mehke lase, ne štrleče, pa lepo svetleče, lahke, pa še ful lepo diši
res priporočam, mi je najboolš do zdej! Mela sm pa že tega Klas, pa elvital.
Be happy!!!
- fishi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2005
olivno olje si das na prste (par kapljic, nic ne segrevas ne nic) mal razmazes po prstkih in naneses na konice kot serum. probajtze od poly kur cist mala pakunga za lasen konice, stane 200sit, vsebuje kolagen in morske alge, mas pa za ksne 3 tedne, sam je res supr, ne masto, ne otezi, men je edino to pomagal, pa sm probala ze skor vse.....olje ti pa dost tezi las, tko da na dolg rok ni lih supr, js ga uporablam sam vcas, ce mi seruma zmanjka al pa tko....
keep on smiling:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov