Lak za nohte
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Andrejčika napisal/-a:Mene pa neki zanima!
Na kolk casa si nohte na novo nalakirate! Js si jih nalakiram in potem cez nekaj dni (3), spet na novo!
jaz si zdej že kak mesec ali mogoče ne lakiram nohtkov, če ne sem si pa nekako vsej 1x tedensko...ker mi je tolk časa zdržal lak
sicr pa ravno zdaj razmišljam, kako barvo bi dala gor, ker imam lepo lepe dolge nohtke pa še nč se mi ne cepijo...tok tok, morm potrkt, da se mi že jutr ne bo kak začel
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst sm včasih ful uporabljala temnejše lake za nohte, zdj zadnje cajte pa uporabljam samo take bolj nežne barve al pa kakšne bleščice.mi je nekak to lepš pa tud bl uglajeno se mi zdi pa elegantno
- darjasova
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Imam prijateljico iz LJ, ki mi na tri do pet tednov uredi moje nohtke. Med drugim jih tudi podaljšuje, doda razne bleščice in poslika. Naredi pa res dobro in zelo kvalitetno. Če katero zanima me lahko pokliče na 041/860-403.
- Black Kitty
Andrejčika napisal/-a:Mene pa neki zanima!
Na kolk casa si nohte na novo nalakirate! Js si jih nalakiram in potem cez nekaj dni (3), spet na novo!
Js si tut na 3 dni lakiram nohte. Mam nekak strah, da bi se mi kir zalomil, ker se mi hitro lomijo.
Tako, da najprej nanesemi utrjevalec nohtov, potem francosko manikuro in čez še utrjevalec nohtov, ker drugač se mi kruši.
- *loNely soul*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
kje se pa dobi chanelove???
moj najljubsi je pa tak nežn lak, sploh ne znam povedat kakšne barve je ko da bi mel na tisoče bleščic...lep uglavnem. manhattnov <3
moj najljubsi je pa tak nežn lak, sploh ne znam povedat kakšne barve je ko da bi mel na tisoče bleščic...lep uglavnem. manhattnov <3
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Par dni nazaj sem v Dmu kupila lak za nohte zname Dm S-he stylezone , ki stane nekaj več kot 2€. Rekla sem, da po dolgem času probam en tak "pocenski" lak, ki ni ravno L'oreal ali Revlon, če je kakšna razlika. Ne morem verjet da je lak tako dober. V četrtek sem si ga namazala, cel vikend sem delala zunaj, ker smo delal pasjo kočo, premetavala les sem in tja, zabijala čeblje, stokrat si umila roke z vodo, včeraj sem barvala stene in vse. Lak je še kar gor, na enem nohtu se mi je okrušil, ostalo je kot prej. A se sploh še splača kupovat ostale lake?
Zdej možno je, da je samo ta barva od te ferme dobra, lahko da ostali niso. Ima še katera te lake in kako ste zadovoljne?
Zdej možno je, da je samo ta barva od te ferme dobra, lahko da ostali niso. Ima še katera te lake in kako ste zadovoljne?
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Evo, js drugač prisegam na Lorealove lake, pa sem isto kupla ta S-he lak sam za pokušino, ker je bil ful poceni, za čist vsak bebav odtenek pa tud ne bom kupovala Loreala. Sem zlo zadovoljna, lepo se maže, nič ne paca, kr dolgo je obstojen. Embalaža je mogoče slabše kvalitete, ker se včasih pokrovček odvije, drugač pa nimam pripomb. Mam pa čist pinky odtenek, tko da predvidevam, da so vsi enaki.
...
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
js sm kar obstala pri Rimmel-u in Marbert-u. Samo jih pr nas nism zasledila, no Marberta ne.
Obe znamki mata ful dobre lake za "popravilo nohtov". Meni so se ful cepli in lomili pa sm uporabljala od Marberta, drugače so pa od Rimmela ful obstojni.
Od Rimmela so tudi dobri za "reševanje nohtov" in so tudi malo bolj poceni kot Marbert.
Obe znamki mata ful dobre lake za "popravilo nohtov". Meni so se ful cepli in lomili pa sm uporabljala od Marberta, drugače so pa od Rimmela ful obstojni.
Od Rimmela so tudi dobri za "reševanje nohtov" in so tudi malo bolj poceni kot Marbert.
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov