Lak za nohte
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Gladko sprejmem vse, razen oranžnega (še stekleničke so mi hude!!). In kakor koli mi je včasih takoo žal, ker pri nas ni MACa, po drugi strani vem, da bi za njihovo kozmetiko zapravila gore denarja... in se pomirim
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Drugače res ne maram bleščic, ampak tele bi pa šle skozi, ker ni pretirano izrazito (pri meni isto brez oranžnega). Najlepša sta mi pa najtemnejša.
Pa 8 funtov bi celo dala za lak (treba jit v UK)
Pa 8 funtov bi celo dala za lak (treba jit v UK)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men so pa bleščice v lakih vedno bolj , ne vem zakaj.
Oz., na sebi jih ne maram, na drugih jih z veseljem občudujem in tud teli MAC-i so mi lepi.
Oz., na sebi jih ne maram, na drugih jih z veseljem občudujem in tud teli MAC-i so mi lepi.
-
cokolada - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
jaz pa prav obupano iščem tak odtenek: Klik ali Klik
oziroma mogoče še bolj pudraste barve. sem jih našla nekaj ampak vsi imajo male bleščice oziroma metalic efekt, to mi pa ni všeč. bolj so mi všeč pastelne barve, takega pa nikakor ne najdem. mi lahko kera pomaga?
oziroma mogoče še bolj pudraste barve. sem jih našla nekaj ampak vsi imajo male bleščice oziroma metalic efekt, to mi pa ni všeč. bolj so mi všeč pastelne barve, takega pa nikakor ne najdem. mi lahko kera pomaga?
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
-
*mala* - Cosmopsiho
Škoda ker si zamudila Essence kolekcijo Into the wild.Zulu bi bil primeren. So povsod še temnejše barve, če bi bil pa bolj pudrast, bi bil pa že bež
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
pogooglaj slike od color club lakov. meni se zdijo podobni odtenki High Society, Best Dressed List, od letošnje kolekcije pa Positively Posh in Soft As Cashmere. Baje se color club lakce dobi že pri nas nekje v Supernovi. Če boš naročala po internetu pa poskusi Orly - Country Club Khaki in mogoče Tickle My France-y od OPIja (tud OPIje so dobi pri nas, ampak so ful dragi).
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
gejba - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 2. 2009
- Kraj: LJ
Na prvi fotografiji je dokaj svetla taupe barva. Maestra je primerjala nekaj temnejših. Svetlejših je pa res bolj malo. Mogoče bi se pri Essie ali OPI kaj našlo.
-
*mala* - Cosmopsiho
Čudovita kolekcija hočem kar vse, še posebno pa Sew Psyched .
-
rinca - Cosmopolitanka
jst pa čakam na Chanelove khakije...a katera ve če obstaja dupe za Khaki Rose? kej tok lepega...
vir: http://www.lacquerized.com/
essie kolekcija je bjutiful, si bom kar minije naročila, samo me moti da ni in stitches med njimi. in končno je metro chic dobil svojega brata
vir: http://www.lacquerized.com/
essie kolekcija je bjutiful, si bom kar minije naročila, samo me moti da ni in stitches med njimi. in končno je metro chic dobil svojega brata
-
*mala* - Cosmopsiho
Vert in Rose sta mi lepa,sicer Vert precej lepši, Brun mi pa sploh ni všeč.
-
rinca - Cosmopolitanka
ja, men je tudi vert všeč, ampak se mi zdi precej podoben essie sew psyched, ki je mnogo cenejši in bomo njega naročili rose se mi pa zdi čist unikaten...ampak ne vem če bi dla 20+ EUR za en lak
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Khaki rose zgleda čist preveč rjavo, smrk
V steklenički je pa točno to kar hočem, umazana pudrasta vrtnica.
V steklenički je pa točno to kar hočem, umazana pudrasta vrtnica.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov