Lak za nohte
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jaz imam danes gor Scream peach...tebi bi pristajala
Glede Opijev-ta zadnji, Dating Royal mi je zdržal zavidljivo dolgo....
Sploh pa imam teh lakov nekoliko manj, ker jih je potrebno naročati in čakati itd, po Essence itd pa samo šibnem do najbližjega Dm-a...
Glede Opijev-ta zadnji, Dating Royal mi je zdržal zavidljivo dolgo....
Sploh pa imam teh lakov nekoliko manj, ker jih je potrebno naročati in čakati itd, po Essence itd pa samo šibnem do najbližjega Dm-a...
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Očitno bo jesen v znamenju kaki barve.
Chanel Les Khakis De Chanel
Chanel Les Khakis De Chanel
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
10. septembra pridejo ven v NY. Potem pa počasi še drugje.
Meni tudi Vert najbolj všeč. Upam da bodo kakšni približki v kakšnih cenejših znamkah.
Meni tudi Vert najbolj všeč. Upam da bodo kakšni približki v kakšnih cenejših znamkah.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Te od Chanela sem videla danes zjutraj in se itak zaljubila.
*mala*, (pol) cenejša varianta so Make up factory - že celo poletje imajo podobne odtenke v Mullerjih!
Če pridejo do nas si jih itak privoščim (brun odtenek bom pa gladko izpustila )
*mala*, (pol) cenejša varianta so Make up factory - že celo poletje imajo podobne odtenke v Mullerjih!
Če pridejo do nas si jih itak privoščim (brun odtenek bom pa gladko izpustila )
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Jaz imam z MUF čisto drugačne izkušnje: lakec s plastjo nadlaka mi je zdržal pet dni brez krušenja, kar je za mene super obstojnost. Nenazadnje v nekaj dneh nohti zrastejo in se mora zadeva počistit že zaradi "roba", ki nastane spodaj.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Vsaj to mi bo prihranjeno - za temi odtenki pa ne bom jokala, če jih ne dobim (se niti trudila ne bom).*mala* napisal/-a:Očitno bo jesen v znamenju kaki barve.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov