Lak za nohte
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ooo, Little Brown Dress mi je nenavadno lep - običajno bi rekla "uuu, čokolaaaada", ampak tale me bolj na kavo spominja.
- rubi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2009
spelaspela napisal/-a:punce poznate kkšn lak za nohte, ki bi biu hranilen(zdravil nohte)
imela sem umetne nohte, in sm si jih dala dol zdej je pa noht zelo uničen..
in bi probala nekakšn lak k bi to zrhitu=)
Microcell 2000 nail repair ali Dikla ali Mavala tekočina, ne spomnim se pa imena. Tudi Alessandro ima sigurno kak utrjevalec. Jaz sem uporabila Microcell 2000 in mi je to pomagalo ampak ni za dolgotrajno uporabo ker vsebuje formaldehid. Dikla je mislim da brez formaldehida.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
sm res. V Parizu sem videla neo trgovino z nekimi ekskluzivnimi izdelki ki so bili nekje v srednjem cenovnem razredu, pri nas pa jih dobiš pol ceneje v Lidlu al Hoferju pač enaod teh bl cheaptrgovin...
Ne spomnem se znamke ampak vem da sva bili takrat s kolegico čist šokirani.
Ne spomnem se znamke ampak vem da sva bili takrat s kolegico čist šokirani.
-
gejba - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 2. 2009
- Kraj: LJ
OPIji pri meni ne spadajo med zelo obstojne lake. S-he mi zdržijo dlje. Samo zadnji CMIYN mi je bil glede kvalitete všeč ... pa jih imam kar nekaj.
Essie so cool, vendar so Essence (predvsem LE) in Catrice veliko boljši. Od dražjih pa zmagajo v moji knjigi China Glaze laki.
Essie so cool, vendar so Essence (predvsem LE) in Catrice veliko boljši. Od dražjih pa zmagajo v moji knjigi China Glaze laki.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov