Lak za nohte
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
a ste vidle nove odtenke lakcev od s-he? en je taupe barve in je čudovit, še najbolj podoben je zulu lakcu od essence, samo da je temnejši. en je podoben tickle my francey od OPIja, temno rjav je tudi zelo lep, ostalih se pa ne spomnim.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Točno tega "taupe" sem imela že v košarici, pa sem si rekla, da mam že preveč lakov in ga skoraj z blagajne nesla nazaj Še zmeri ne vem kak mi ratalo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
*mala* napisal/-a:Punce, koliko lakov za nohte pa imate?
Js ugotavljam, da Essence omejene izdaje konkretno povečujejo količino mojih lakov na nenormalne številke
hmmm, v zadnjem tednu sem jih kupila 11, nail obsessed freak sem pa že zadnjega pol leta, tak da se bojim, da se številka vrti okoli 100
ampak res nisem jaz kriva!!! mislim, v bw me je pričakalo čisto polno in čisto novo stojalo catrice in čisto polno in čisto novo stojalce eclipse TE. valda da sem morala pobrati vse kar mi je bilo všeč...
aja, da ne bovorim o outlet essence stojalcu, polnem lakcev ki gredo s prodaje ali pa so stare kolekcije za ubogih 99centov
če tako pomislim, sem bila še zelo pridna, da sem jih nabavila samo 11
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^u, luštne poletne barve. Se boš kej pokazala z njimi?
*edit: res ni blo slikce prej, si ne zmišlujem!
*edit: res ni blo slikce prej, si ne zmišlujem!
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 10. Jul. 2010 1:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
men je moja manikerka najdla od magnetika lak florestenčno roza (flešersko) res hudo dobra in mi naredila konice,ostali del nohta pa je kožne barve.hudo dober,še vsaka kolegtca in strnke v trgovinj so čist navdušene.jaz si raje nohte pedinam v salonu vsaj drži 2 meseca.
zvezdica
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
OPI Swiss Collection swatch-i so na voljo: 1. del, 2. del
Men je čist preveč všeč Diva of Geneva:
tisti, ki mi je bil pa prej (v "napovedniku") najbolj všeč, Cuckoo For This Color, me pa ful ful spominja na All Access od Essence (..sam to sem spet jz, k očitno ne vidim odtenkov, bo kakšna bolj profi povedala kolk je to kej res).
Škoda, ker je All Access šel iz prodaje, tale je pa dražja alternativa.
Men je čist preveč všeč Diva of Geneva:
tisti, ki mi je bil pa prej (v "napovedniku") najbolj všeč, Cuckoo For This Color, me pa ful ful spominja na All Access od Essence (..sam to sem spet jz, k očitno ne vidim odtenkov, bo kakšna bolj profi povedala kolk je to kej res).
Škoda, ker je All Access šel iz prodaje, tale je pa dražja alternativa.
-
gejba - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 2. 2009
- Kraj: LJ
Cuckoo mi je všeč. Bi pa verjetno morala videti oba na kupu, da bi se prepričala, če je razlika ali ne.
Moj zadnji podvig - stojalo za lake. Pa že iščem še enega.
Moj zadnji podvig - stojalo za lake. Pa že iščem še enega.
Zadnjič spremenil gejba, dne 21. Jul. 2010 8:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov