Lak za nohte
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Calorie - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
gaby_ napisal/-a:^koliko brskam po netu, douglas in limoni nimata givenchy-ja. tako, da ne vem, kje bi se res to v slo dalo dobiti.
Zagotovo se jih nekje dobi. Sem brskala mal po netu in sem našla, da je novembra bila nagradna igra pri reviji Obrazi, kjer so podelili ravno te lake: klik. Nekje torej so. Mi je pa čudno, da ne bi imeli v Muellerju, ker vem, da imajo njihov make-up.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
densy napisal/-a:joj tili opiji so čist hudi.
i'm indi-a mood for love je pa tok lep odtenek.. pa up front&personal je res huda beš z bleščicami..
Slikce skoz fehtam, pa nč ne rata
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Calorie napisal/-a:gaby_ napisal/-a:^koliko brskam po netu, douglas in limoni nimata givenchy-ja. tako, da ne vem, kje bi se res to v slo dalo dobiti.
Zagotovo se jih nekje dobi. Sem brskala mal po netu in sem našla, da je novembra bila nagradna igra pri reviji Obrazi, kjer so podelili ravno te lake: klik. Nekje torej so. Mi je pa čudno, da ne bi imeli v Muellerju, ker vem, da imajo njihov make-up.
grem jutri preverit v Müllerja, douglasa in limoni. in sporočim, kako je. (aja v mariboru, sicer pa je ponudba z lj verjetno zelo podobna).
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
U jaaa, teli Givenchy laki so reees hudi! Jst mam enga prozornega z bleščicami pa enga srebrnega in oba še iz srednje šole (se pravi enih 5 let) pa sta še zmeri lepo tekoča in se lepo mažeta. Posušita se tud hitr pa ful sta obstojna...
-
Calorie - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
Thanx za info, Gaby. Ta lak je zdaj prvi na moji wish listi, kar se kozmetike tiče. Samo še dinarčki falijo. Sem pa oceno laka (od slovenskih strani) našla tule: klik . Sicer so ga ocenile samo tri uporabnice, ampak so vse pohvalile obstojnost. Če se jaz pridružim, smo že 4.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
20€ za lak? Okej, mam pa raj 4 lake različnih barv po 5€ (za tak znesek dobiš tud dost kvalitetne lake), pa tud če je treba usak 3. dan na novo lakirat Tko al tko se hitr naveličam ene barve na mojih nohtih
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
*mala* napisal/-a:densy napisal/-a:joj tili opiji so čist hudi.
i'm indi-a mood for love je pa tok lep odtenek.. pa up front&personal je res huda beš z bleščicami..
Slikce skoz fehtam, pa nč ne rata
ma grde nohte mam pa nikakor mi ne rata ujet tapravga odtenka. pomoje bi mogla na dnevni svetlobi probat
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Ah, jaz še zmeri prisegam na Chanelove lake. Men so res dobri in predvsem lepi. Komi čakam na novo kolekcijo.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Poison Girl napisal/-a:Ah, jaz še zmeri prisegam na Chanelove lake. Men so res dobri in predvsem lepi. Komi čakam na novo kolekcijo.
kako je pa z obstojnostjo pri chanelu? (saj vem, da redno menjuješ barve nohtov, samo zanima me v primeru, če si imela kdaj več dni skupaj isti lak).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov