Lak za nohte
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Jaz imam ene par lakcov od allesandrota.. iskreno niso nic posebnega. Ceprav za si delat francosko pedikuro so super, zdrzijo tudi po vec tednov..
Na rokah pa recimo da en teden ce si prej pravilno vse scistis dol.. Aja nadlak je pa cisti podn. Vsaj od te znamke. Se mi zdi, da je lak veliko bolj obstojen brez tega..
Na rokah pa recimo da en teden ce si prej pravilno vse scistis dol.. Aja nadlak je pa cisti podn. Vsaj od te znamke. Se mi zdi, da je lak veliko bolj obstojen brez tega..
-
oranžna - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2008
men pa znamka lakov niti ni pomembna..mam 2 laka take žive barve od essence (u mullerju čist pocen), pa grem pol k se posuši še s prozornim lakom čez in mi zdrži tut en tedn..pol pa itak že nohti mau zrastejo pa grdo zgleda če maš še kr namazane..pa še tile essence se ful lepo mažejo..
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz pa odslej kupujem še samo Manhattan lake, ker so res ful obstojni pa še cena gre skozi. Želim si samo, da bi imeli na voljo več različnih odtenkov.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
- Gost
Claudia22 napisal/-a:Jaz pa odslej kupujem še samo Manhattan lake, ker so res ful obstojni pa še cena gre skozi. Želim si samo, da bi imeli na voljo več različnih odtenkov.
Jaz pa sem ravno včeraj kupila novega, namazala in ga lahko danes spet sščistim, ker se mi je na nekaterih delih že okrušil. Je pa res, da sem manijak na svež lak, nepoškodovan in me vsaka malenkost na nohtu tako razjezi, da moram pobarvati na novo
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
MsN napisal/-a: Je pa res, da sem manijak na svež lak, nepoškodovan in me vsaka malenkost na nohtu tako razjezi, da moram pobarvati na novo
Kako mi je to znano
Men so pa Mavala lakci ušeč, majo res vse možne barve, pa še kvalitetni se mi zdijo. Pa še v takih mičkenih kjut stekleničkah so
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Calorie - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
Kar se tiče obstojnosti lakov...od teh nižje cenovnih lakov se mi zdi daleč najboljši Bourjois (pa sem poskusila mnogo drugih, od Manhattna do L'Oreala). Najslabši je pa po mojem mnenju Essence, ki se začne luščit, takoj ko pride v stiku z vodo. Najboljši lak, ki sem ga kadarkoli nosila, pa je definitivno od Givenchy. Ta pa ima res woooow obstojnost. Lahko se tuširaš, pomivaš posodo, pa tuširaš pa ponovno pomivaš posodo in hudič sploh ne gre dol. Sicer sem ga dobila za darilo, ampak v prihodnosti si bom sigurno kupila še kak drug odtenek.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Calorie napisal/-a:Kar se tiče obstojnosti lakov...od teh nižje cenovnih lakov se mi zdi daleč najboljši Bourjois (pa sem poskusila mnogo drugih, od Manhattna do L'Oreala). Najslabši je pa po mojem mnenju Essence, ki se začne luščit, takoj ko pride v stiku z vodo. Najboljši lak, ki sem ga kadarkoli nosila, pa je definitivno od Givenchy. Ta pa ima res woooow obstojnost. Lahko se tuširaš, pomivaš posodo, pa tuširaš pa ponovno pomivaš posodo in hudič sploh ne gre dol. Sicer sem ga dobila za darilo, ampak v prihodnosti si bom sigurno kupila še kak drug odtenek.
Uau, zveni kot nekaj kar je res potrebno probat!
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js mam sicer ponavad nohtke nalakirane sam s prozornim al pa zlo svetlo roza lakom, obcasno k mam cajt si pa nalakiram z rdecim in mi je najbolsi od Bourjois. Ful obstojn pa sploh ni drag.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
@Calorie Kje pa se sploh dobijo Givenchy laki? V Müllerju jih še nisem videla.
-
Calorie - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
Ko bi le vedela. Se splača pogledat še v kak Limoni ali pa Douglas, mogoče imajo tam. Jst bom sigurno naročila kar preko neta, sam moram še prej najti stran, kjer ga prodajajo.
Lak pa imam tak, kot je tisti svetlo roza spodaj, torej drugi z leve. Ta je že malo starejša verzija, če se ne motim, je zdaj embalaža laka drugačna. Je pa res fantastičen lak. Čista petka.
Lak pa imam tak, kot je tisti svetlo roza spodaj, torej drugi z leve. Ta je že malo starejša verzija, če se ne motim, je zdaj embalaža laka drugačna. Je pa res fantastičen lak. Čista petka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov