Lak za nohte

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 12. Jan. 2009 19:15

Vem, da se vsi laki čez čas odkrušijo, ampak kateri ne gre že pri prvem pranju posode dol?
Uporabniški avatar
deja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a deja* » 12. Jan. 2009 21:26

Niti nisem zbrična glede lakov za nohte..ampak trenutno največkrat uporabljam lak od znamke Deborah in se mi zdi, da je kr lepo obstojen na nohtu... :)
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 12. Jan. 2009 21:43

Jaz imam ene par lakcov od allesandrota.. iskreno niso nic posebnega. Ceprav za si delat francosko pedikuro so super, zdrzijo tudi po vec tednov.. :)

Na rokah pa recimo da en teden ce si prej pravilno vse scistis dol.. Aja nadlak je pa cisti podn. Vsaj od te znamke. Se mi zdi, da je lak veliko bolj obstojen brez tega..
Uporabniški avatar
oranžna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a oranžna » 13. Jan. 2009 18:11

men pa znamka lakov niti ni pomembna..mam 2 laka take žive barve od essence (u mullerju čist pocen), pa grem pol k se posuši še s prozornim lakom čez in mi zdrži tut en tedn..pol pa itak že nohti mau zrastejo pa grdo zgleda če maš še kr namazane..pa še tile essence se ful lepo mažejo..
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 14. Jan. 2009 12:46

Jaz pa odslej kupujem še samo Manhattan lake, ker so res ful obstojni pa še cena gre skozi. Želim si samo, da bi imeli na voljo več različnih odtenkov.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 14. Jan. 2009 17:52

^^Res so najboljsi ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 14. Jan. 2009 18:09

Claudia22 napisal/-a:Jaz pa odslej kupujem še samo Manhattan lake, ker so res ful obstojni pa še cena gre skozi. Želim si samo, da bi imeli na voljo več različnih odtenkov.

Jaz pa sem ravno včeraj kupila novega, namazala in ga lahko danes spet sščistim, ker se mi je na nekaterih delih že okrušil. Je pa res, da sem manijak na svež lak, nepoškodovan in me vsaka malenkost na nohtu tako razjezi, da moram pobarvati na novo :D
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 14. Jan. 2009 18:28

MsN napisal/-a: Je pa res, da sem manijak na svež lak, nepoškodovan in me vsaka malenkost na nohtu tako razjezi, da moram pobarvati na novo :D

Kako mi je to znano :D

Men so pa Mavala lakci ušeč, majo res vse možne barve, pa še kvalitetni se mi zdijo. Pa še v takih mičkenih kjut stekleničkah so :mrgreen:

Slika
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Calorie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Calorie » 14. Jan. 2009 18:39

Kar se tiče obstojnosti lakov...od teh nižje cenovnih lakov se mi zdi daleč najboljši Bourjois (pa sem poskusila mnogo drugih, od Manhattna do L'Oreala). Najslabši je pa po mojem mnenju Essence, ki se začne luščit, takoj ko pride v stiku z vodo. Najboljši lak, ki sem ga kadarkoli nosila, pa je definitivno od Givenchy. Ta pa ima res woooow obstojnost. Lahko se tuširaš, pomivaš posodo, pa tuširaš pa ponovno pomivaš posodo in hudič sploh ne gre dol. :D Sicer sem ga dobila za darilo, ampak v prihodnosti si bom sigurno kupila še kak drug odtenek.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 14. Jan. 2009 18:42

Calorie napisal/-a:Kar se tiče obstojnosti lakov...od teh nižje cenovnih lakov se mi zdi daleč najboljši Bourjois (pa sem poskusila mnogo drugih, od Manhattna do L'Oreala). Najslabši je pa po mojem mnenju Essence, ki se začne luščit, takoj ko pride v stiku z vodo. Najboljši lak, ki sem ga kadarkoli nosila, pa je definitivno od Givenchy. Ta pa ima res woooow obstojnost. Lahko se tuširaš, pomivaš posodo, pa tuširaš pa ponovno pomivaš posodo in hudič sploh ne gre dol. :D Sicer sem ga dobila za darilo, ampak v prihodnosti si bom sigurno kupila še kak drug odtenek.

Uau, zveni kot nekaj kar je res potrebno probat!
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 14. Jan. 2009 20:37

Js mam sicer ponavad nohtke nalakirane sam s prozornim al pa zlo svetlo roza lakom, obcasno k mam cajt si pa nalakiram z rdecim in mi je najbolsi od Bourjois. Ful obstojn pa sploh ni drag.
Uporabniški avatar
deja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a deja* » 14. Jan. 2009 20:47

andreyac napisal/-a:ali ima katera izkušnje z gosh laki? koliko časa so obstojni??

Js mam trenutno lak Gosh na nohtih in ga mam že ene 2-3 dni gor in je še zmerej tak, kt takrt k sm si jih nalakirala... :D
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 14. Jan. 2009 20:56

@Calorie Kje pa se sploh dobijo Givenchy laki? V Müllerju jih še nisem videla. :?
Uporabniški avatar
Calorie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Calorie » 14. Jan. 2009 22:02

Ko bi le vedela. :nixweiss: Se splača pogledat še v kak Limoni ali pa Douglas, mogoče imajo tam. Jst bom sigurno naročila kar preko neta, sam moram še prej najti stran, kjer ga prodajajo. :gruebel:

Lak pa imam tak, kot je tisti svetlo roza spodaj, torej drugi z leve. Ta je že malo starejša verzija, če se ne motim, je zdaj embalaža laka drugačna. Je pa res fantastičen lak. Čista petka. :)

Slika
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 14. Jan. 2009 22:27

^koliko brskam po netu, douglas in limoni nimata givenchy-ja. tako, da ne vem, kje bi se res to v slo dalo dobiti. :?

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov