Lak za nohte
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LUMIDEE - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2004
katere lake za nohte uporabljate in so kvalitetni? Zdržijo kaki dan ali dva v takem stanju kot ga namažeš? Dost mam nekvalittenih lakov..recimo max factor:( čist me je razočaral:( pa še drag je..pa kaki avon, oriflame..zanič:( kaj priporočate???
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
ja jst mam en ful ful dobr lah od Frenchi....jst sm si ga kupla v Moskvi,je res fenomenalen...zdrži 1 teden brez tega da gre dol...pa še nohte mi je popravu in se mi zdej ne lomjo in ne slojijo....in mi je ratal met 1,5 cm dolge nohte(to se šeje tist k je belo) pa pomivam posodo in sesam in vse....in se mi ni niti en zlomu!!!!
drugače pa mam lahke od Niveje in Mary Kay...pa une druge k se dobijo za 200sit,sam to je vse bla za dan ali dva....
drugače pa mam lahke od Niveje in Mary Kay...pa une druge k se dobijo za 200sit,sam to je vse bla za dan ali dva....
- janna
mene tut neki zanima v zvezi z nohti pa nebi lih nove teme odpirala
na eni roki se mi nohti ful krivijo na drugi pa teh problemov ni..in me zanima kaj naredit da bojo še na drugi roki spet ravni
na eni roki se mi nohti ful krivijo na drugi pa teh problemov ni..in me zanima kaj naredit da bojo še na drugi roki spet ravni
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
ne vem kateri aso dobri, vem pa da je revlon vsaj meni totalno a nič!! če tisti za 200 sit dlje zdržijo gor kot moj revlonov za 1500!!! kriza!!! sem si namazala, okoli 6 zvečer, čla od 10 spat in se zjutraj zbudila s totolno hrapavim in zgrudanim lakom!!!! kriza!!!!! (pa ne ni stari, kakšen mesec komaj!!)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
steLLcy napisal/-a:Heilie napisal/-a:Drugač pa ne kupovat tistih za 200 sit...jst sem si s tistimi čist nohte uničila!!!
se strinjam!!!!!! bolše dat več pa met kvaliteto!!!
Jst pa kupm te za 200sit, pa jih pol uporablam ko mi umetniška žilca udar en drug si čez cel noht namažem, pol pa s kerim tem čes vzorce rišem.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov