Lak za nohte
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tole pa moram delit z vami..
(ignorirajte, če slučajno že veste in sem jz pač samo mal za časom)
Če so kateri "ušli" miniji od Deborah Pret-a-porter LE - Müller v BTCju jih je spet imel!
Čeprav jih imam že cel kup, sem se tega tolk razveselila..ampak mi je uspelo se prepričat, da sej ubistvu ne rabim še žnj-tega odtenka vijolične barve..
(ignorirajte, če slučajno že veste in sem jz pač samo mal za časom)
Če so kateri "ušli" miniji od Deborah Pret-a-porter LE - Müller v BTCju jih je spet imel!
Čeprav jih imam že cel kup, sem se tega tolk razveselila..ampak mi je uspelo se prepričat, da sej ubistvu ne rabim še žnj-tega odtenka vijolične barve..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Letos je bilo pa res povsod polno sv. modrih lakov. Essence, Catrice, Deborah, Manhattan, itd... Je pa res, da ni Chanel
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
*mala* napisal/-a:Letos je bilo pa res povsod polno sv. modrih lakov. Essence, Catrice, Deborah, Manhattan, itd... Je pa res, da ni Chanel
Ma ja, Essence so men ratali grozni, Catrice so me sploh razočarali, ostalo je bolj ali manj v podobnem rangu... imam že cel predal teh poceni lakcev in nima smisla dokupovat, ker mi niso všeč... unih za 1 EUR pa itak ne pogledam več, kar barvo pustijo na nohtu (kljub podlaku) Pa v bistvu sem iskala turkizno modrega v odtenku kot Tiffany&Co, ampak ni bilo sreče
Aja, *mala*, sam a to bo prav jesenska ali cruise kolekcija al kako? Ker sem se spomnila, da sem zdaj videla na stojalih samo tele nove od Chanela: http://www.fashiontrend.me/chanel-fall- ... rend-1152/ Tisti modri verjetno pridejo kasneje?
EDIT: ahhh, očitno bo to limited edition, ki je seveda ne bo pri nas...aaaa http://racked.com/archives/2011/08/18/c ... tember.php
Zadnjič spremenil dot, dne 27. Avg. 2011 19:07, skupaj popravljeno 3 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov