Lak za nohte
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
meni pa recimo ful dobro zgledajo laki she, tisti ful močne barve. čeprav si tega na nohtih ne predstavljam, niti ni moj stil, ker imam raje naravne in nevpadljive barve. ampak tam v dm-u na polici pa zgledajo noro tiste pink, turkizno modra, globoko rumena...
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
^^ Tocno taksno zeljo sem imela tudi jaz,
ko sem videla ta Chanelov, pa sem sprobala kar nekaj lakov (Od S.he, Essence, itd..) ampak najblizje (skoraj identicno Chanelovem) se je obnesel od Manhattan-a Quick dry 60 seconds, odtenek 710T.
Stane pa okoli 2,3 €.
Ze dva, tri tedna imam samo ta odtenek gor. PRECUDOVIT JE.
ko sem videla ta Chanelov, pa sem sprobala kar nekaj lakov (Od S.he, Essence, itd..) ampak najblizje (skoraj identicno Chanelovem) se je obnesel od Manhattan-a Quick dry 60 seconds, odtenek 710T.
Stane pa okoli 2,3 €.
Ze dva, tri tedna imam samo ta odtenek gor. PRECUDOVIT JE.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
^^Okoli 25€, ce se ne motim.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
20€! (Edin če kakšen nov pride ven je okoli 22, 23.)
-
Se opravicujem. (+ sem napisala "ce se ne motim")
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Eh, meni je škoda dajat tolko dnarja za lake. Niti 10€ smi zdi da nebi bla prprauljena dat. Zato, ker me prime in si po 3 dneh menjam barvo pa tko. tretnuno si kupujem une male iz DM in MULLERJA k so po 1€ al neki takega. So mi ušeč da je malo notr, k se naveličam laka. Pa od She so tud fain.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Antagonist - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2009
Jaz sem slišala o Chanelovih lakih same dobre stvari, tako da bo naslednji lak, ki ga bom kupila, Chanelov Le Vernis. Drugače pa prisegam na Barry M lake za nohte. Niso dragi, barve so nore, za dobro barvo je dovolj že ena plast, precej hitro se sušijo, brez prozornega utrjevalca ostanejo na nohtih skoraj en teden, preden se začnejo krušiti. Se jih pa v Sloveniji na žalost ne da kupiti. Jaz imam kar seznam odtenkov, ki jih želim imeti.
Trenutno uporabljam tudi nekaj tistih Essence lakov za 1€, ampak res ne zdržijo več kot 3 dni in čeprav se posušijo v nekaj minutah, se včasih zgodi, da je po enem dnevu vse že čisto zgrbančeno in grdo.
Trenutno uporabljam tudi nekaj tistih Essence lakov za 1€, ampak res ne zdržijo več kot 3 dni in čeprav se posušijo v nekaj minutah, se včasih zgodi, da je po enem dnevu vse že čisto zgrbančeno in grdo.
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
haley napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:20€! (Edin če kakšen nov pride ven je okoli 22, 23.)
Pa tudi 20€ se mi zdi zelo veliko za en lak. A je tok poseben al kaj? Ne gre nikol dol?
ful so kvalitetni laki, pa ful lepe odtenke imajo, take res posebne
*Diamonds are forever*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov