L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MUMI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2005
*Ela* napisal/-a:ja, jas mam to kremico ki je zgoraj na sliki
včeraj sem šla malo po darila, pa sem v tej trgovini pustla 25.000
Bravo, to je povprečje v tej trgovini.
Pol leta nazaj sem še kupovala v tej trgovini, je pa predraga. Res.
25.000 je normalno tam.
Zdej grem samo še po kak parfum. Men njihovi zlo dišijo
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Trgovinca je res super, cene pa tut ... nazadnje ko sva ble z mami tm sva jim pustile natanko 49.000 pa še neki ... Ja čim greš darila kupovat te kap zadane ... Ampak je pa res, da kupiš fulllll huda darila pa še vse ti zlo lepo aranžirajo pa še prjazne punce so ... tko da men v tej trgovinci ni žal niti tolarja pustit ...
Mi pa najbolj dišijo stvari iz vrtnic, ta gel za tuširat pa masažno olje ... mmmmmmm ... jst bi kr jeda to ...
Mi pa najbolj dišijo stvari iz vrtnic, ta gel za tuširat pa masažno olje ... mmmmmmm ... jst bi kr jeda to ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Jst sm pa poleg unga hudga vazelina za ustnce dobila še neko mandljevo olje za tuširanje pa še piling.
To olje za tuširanje sem že sprobala in mi je ena najbolj hudih zadev, kar sm kadarkol probala Kožo mam skos tok gladko pa svetlečo, da bi se kar cel dan božala
Zgleda pa tkole:
klik
To olje za tuširanje sem že sprobala in mi je ena najbolj hudih zadev, kar sm kadarkol probala Kožo mam skos tok gladko pa svetlečo, da bi se kar cel dan božala
Zgleda pa tkole:
klik
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst mam tut en tak olček, sam da je za tuširanje oz. kopanje + še za masažo zravn je pa za sprostitev in če si to daš v banjo k se greš kopat ... ajme ... pa pol maš tok fajn gladko in dišečo kožo ... res bi se kr skos božu pa vohu ... sej pravim čist za pojest
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
In kje to prodajajo???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
ja, ampak so stvari ful bol kvalitetne, kompaktne in maš kakšno kremo lahko ful dlje, kot pa če bi jo kupla za 500sit v dm-u. sestavine so rastlinskega izvora pa ne testirajo na živalih. Baje.Yanc napisal/-a:superca je
samo cene so zasoljene
jas mam to kremo za roke že 4 mesce, pa se mažem po 3,4x na dan z njo
as if.
- MUMI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2005
Stvari, ki jih imajo so res super (pa še trgovke znajo predlagat, niso usiljive...vsaj na Bledu je tako).
Mela sem oljčni losjon po kopanju, pa kremo za obraz, masko (iz oljčnih pešk), pilling, pa tisto medeno za ustnice še mam.....
Vse je bolo super.
Cene??? groza
Mela sem oljčni losjon po kopanju, pa kremo za obraz, masko (iz oljčnih pešk), pilling, pa tisto medeno za ustnice še mam.....
Vse je bolo super.
Cene??? groza
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jaz sem bila pa ravno zadnjič v stari Ljubljani in so mi šle prodajalke prav na živce. V 5 minutah so mi tri zrecitirale celo zgodovino in filozofijo podjetja, čeprav sem se zahvalila in rekla, da bom samo malo pogledala. Včasih res nisem na volji, ampak hočem v miru sama izbirat.
Bom pa mogoče res kakšno stvarco probala, ko vidim, da tukaj ful hvalite...
Bom pa mogoče res kakšno stvarco probala, ko vidim, da tukaj ful hvalite...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov