L'occitane

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

fishi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 17. Nov. 2005 13:39

no saj to pravim. glede na ceno bi lahko ponudili veliko vec. saj ni ravno za stran vrect, nekatere stvari so dobre, samo so 3krat predrage glede na to kaj ponujajo.
keep on smiling:)
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 17. Nov. 2005 13:49

fishi napisal/-a:no saj to pravim. glede na ceno bi lahko ponudili veliko vec. saj ni ravno za stran vrect, nekatere stvari so dobre, samo so 3krat predrage glede na to kaj ponujajo.

jaz sem imela njihovo mleko za telo z olivnim oljem in piling za tuširanje prav tako z olivnim oljem, pa je bilo kar ok, sicer pa nič spektakularnega, za kar bi lahko ponovno dala 9000 sit za oboje skupaj :roll:
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 17. Nov. 2005 14:45

Dorotea napisal/-a:
La*Perla napisal/-a:
fishi napisal/-a:no saj to pravim. glede na ceno bi lahko ponudili veliko vec. saj ni ravno za stran vrect, nekatere stvari so dobre, samo so 3krat predrage glede na to kaj ponujajo.

jaz sem imela njihovo mleko za telo z olivnim oljem in piling za tuširanje prav tako z olivnim oljem, pa je bilo kar ok, sicer pa nič spektakularnega, za kar bi lahko ponovno dala 9000 sit za oboje skupaj :roll:

ne dam tolko za to sranje... :!: :wink:

Kaj si pa mela od njih, da veš, da je to tako sranje :roll:
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 17. Nov. 2005 14:51

poglej ce das 9000 za todvoje potem mora bit to vrhunska, amapak res VRHUNSKA kvaliteta. Kar pa ni. Poglej njihove sestavine (v vecini izdelkov) so na zacetku konzervansi in cist umetne snovi. Tiste kao naravne so sele bolj proti koncu, prav tako so zadeve zlo parfumirane(drazijo kozo). za taksno kvaliteto bi mogle bit te zadeve 3krat cenejse. primerjaj recimo sestavine mleka za telo od njih pa od garnierja body repair. Slednji je 3krat cenejsi in enkrat boljsi. Ali pa body butter od balea je tud velik boljsi, pa proizvodi fruit of the earth....
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 17. Nov. 2005 15:04

fishi napisal/-a:poglej ce das 9000 za todvoje potem mora bit to vrhunska, amapak res VRHUNSKA kvaliteta.

RES VRHUNSKA kvaliteta bi bla kr mal velik dražji, od kkšnga sisleya bi tole dobila za 100 jurjov in ne za deset.

fishi napisal/-a:Poglej njihove sestavine (v vecini izdelkov) so na zacetku konzervansi in cist umetne snovi. Tiste kao naravne so sele bolj proti koncu, prav tako so zadeve zlo parfumirane(drazijo kozo).

To ni res, ker moja šefica je na vse čist alergična pa vse od njih uporablja in ji paše zelo.

fishi napisal/-a:za taksno kvaliteto bi mogle bit te zadeve 3krat cenejse. primerjaj recimo sestavine mleka za telo od njih pa od garnierja body repair. Slednji je 3krat cenejsi in enkrat boljsi.

Garnier preizkuša na živalih - to bi lahko vedla glede na tvoje humanitarne akcije

fishi napisal/-a: Ali pa body butter od balea je tud velik boljsi, pa proizvodi fruit of the earth....

Za te pa ne vem, ker nisem analizirala njihovih sestavin.

Drugač pa tko no, jst sm bla zelo zelo zadovoljna z vsemi njihovimi stvarmi in tut vsi k jih poznam....razočarala me je edin figova sveča, ker se ful mal voha za razliko od mandljeve, k je pa u 10 minutah cel stanvanje dišu :)
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 17. Nov. 2005 15:07

Dorotea napisal/-a:nisem še mela nič od njih(vem da ne morem kr tak ne blef obrekovat ke rnisem mela nič njihovega), ampak kolko sem gledala te stvari se mi že po vonju ni dopadlo..in tut predrago je.No,kakor za koga.Eni dajo malo manj, drugi pa tut too much-kakor kdo.Ne kupujem nekih cheap variant, ampak z zmerno ceno.Včasih so dražje stavri lahko bolj za en k**.Ali pa tut ne :roll:

Pol pa pluvej po tistmu, kar si probala in ne po tistmu, kar še probala nisi nkol. :roll:
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 17. Nov. 2005 15:07

lej govorila sem o sestavinah. jaz sama nerada pametujem, tako mi je rekla punce ki se s tem ukvarja in ful spozna. pogovarjale smo se o kvaliteti in ne o tem ce testira na zivalih. sem pa res garnier cist pozabila kar se tega tice tako da se opravicujem :oops: :roll:
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 17. Nov. 2005 16:09

uršy napisal/-a:
fishi napisal/-a:poglej ce das 9000 za todvoje potem mora bit to vrhunska, amapak res VRHUNSKA kvaliteta.

RES VRHUNSKA kvaliteta bi bla kr mal velik dražji, od kkšnga sisleya bi tole dobila za 100 jurjov in ne za deset.

fishi napisal/-a:Poglej njihove sestavine (v vecini izdelkov) so na zacetku konzervansi in cist umetne snovi. Tiste kao naravne so sele bolj proti koncu, prav tako so zadeve zlo parfumirane(drazijo kozo).

To ni res, ker moja šefica je na vse čist alergična pa vse od njih uporablja in ji paše zelo.

fishi napisal/-a:za taksno kvaliteto bi mogle bit te zadeve 3krat cenejse. primerjaj recimo sestavine mleka za telo od njih pa od garnierja body repair. Slednji je 3krat cenejsi in enkrat boljsi.

Garnier preizkuša na živalih - to bi lahko vedla glede na tvoje humanitarne akcije

fishi napisal/-a: Ali pa body butter od balea je tud velik boljsi, pa proizvodi fruit of the earth....

Za te pa ne vem, ker nisem analizirala njihovih sestavin.

Drugač pa tko no, jst sm bla zelo zelo zadovoljna z vsemi njihovimi stvarmi in tut vsi k jih poznam....razočarala me je edin figova sveča, ker se ful mal voha za razliko od mandljeve, k je pa u 10 minutah cel stanvanje dišu :)

Vrhunsko še ne pomeni najdražje, ker je včasih tudi tisto, kar je ful drago, eno navadno sranje, miks umetnih snovi, konzervansov itd. Nisem še čekirala sestavin Sisley kozmetike, zato ne bom nič govorila. Naprimer La Prairie je hčerinska firma Nivee, Lancome hčerinska družba L'Oreala...V dražjih izdelkih naj bi bile snovi bolj dovršene, bolj kvalitetne, kar pa ne pomeni, da tudi bolje denejo koži. Kot pa sem že povedala, imajo tudi druge "kvazi" vrhunske firme veliko izdelkov, ki so polomija in si ne zaslužijo cene, ki jo imajo.

Glede testiranja na živalih je bilo pa že 1000x povedano: MNOGE FIRME TESTIRAJO SVOJE SESTAVINE NA ŽIVALIH POD IMENOM FIRME, S KATERO SE ZMENIJO, DA BODO TO IZVEDLE IN BO PAČ SLEDNJA RESKIRALA UVRSTITEV NA LISTI, KI TESTIRA NA ŽIVALIH. V BISTVU PA MNOGE (TUDI TISTE KI NAJ NE BI, SODEČ PO PETINI LISTI) PRAVTAKO TESTIRAJO NA ŽIVALIH, TKO DA JE ČIST BREZPREDMETNO TUKAJ UGOTAVLJAT KATERE JA IN KATERE NE, KER SO PRAKTIČNO VSE V VEČJI MERI ŠE ODVISNE OD TEGA (POSREDNO ALI NEPOSREDNO).
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 17. Nov. 2005 16:11

Dorotea napisal/-a:
uršy napisal/-a:
Dorotea napisal/-a:nisem še mela nič od njih(vem da ne morem kr tak ne blef obrekovat ke rnisem mela nič njihovega), ampak kolko sem gledala te stvari se mi že po vonju ni dopadlo..in tut predrago je.No,kakor za koga.Eni dajo malo manj, drugi pa tut too much-kakor kdo.Ne kupujem nekih cheap variant, ampak z zmerno ceno.Včasih so dražje stavri lahko bolj za en k**.Ali pa tut ne :roll:

Pol pa pluvej po tistmu, kar si probala in ne po tistmu, kar še probala nisi nkol. :roll:

glej..ne razburjaj se.Če tebi neka stvar paše ne pomeni da drugim odgovarja.Pa če tut ma tvoja šefica ful občutljivo kožo in ji edino ta pomaga, ni nujno da bo meni isto.Meni jih je par svetovalo da ni vredno tega denarja in da ni dobra.Je pa moja mami mela tester od tega in je tut rekla da ji ni všeč.Pa tut ko sem bla pr dermatologu mi je odsvetovala to firmo ker ma določene sestavine ko meni ne ustrezajo.To je to z moje strani.Kar je drago še ne pomeni da je dobro :wink:

jasno je, da eni koži nekaj paše, drugo ne.
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 17. Nov. 2005 16:15

seveda. kar pa se ne pomeni da ce pase eni ki ima obcutljivo kozo, da kozmetika nima sestavin ki iritirajo kozo.
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 17. Nov. 2005 16:21

fishi napisal/-a:seveda. kar pa se ne pomeni da ce pase eni ki ima obcutljivo kozo, da kozmetika nima sestavin ki iritirajo kozo.

točno tko. Mogoče pa sploh nima občutljive kože - mnogi za svojo pravijo, da je občutljiva, pa sploh ne vejo, kaj to pomeni :roll:
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 17. Nov. 2005 16:24

ja to je res. dejstvo je da je v njihovi kozmetiko veliko umetnih sestavin in konzervansov (v nasprotju s tem kar reklamirajo), veliko komedogenih snovi (ki drazijo kozo, izdelki so zelo perfumirani...) ne pomeni pa to da je vse zanic. samo tako kot pravi perla je treba temeljito preucit sestavine, ker drugace te kar fino nateg....
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 17. Nov. 2005 16:42

mah ja no, sej se ni treba zdej tok narašat klele, men je fajn in vredna svojga dnarja, vm pač ne in naj tko tudi ostane, glede kvalitete in cene pa z nekaterimi tako ali tako ne morem priti skupaj...tako pri kozmetiki kot pri cinjah, hrani,.....vsem. Pa sama tut nism ne vem kakšn uporabnik ositana ampak, kar sem mela, je blo pa dobr. :wink:

Zdej pa NACI
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 17. Nov. 2005 17:44

jst mam pa od L'occitana balzam za ustnice z medom k toooooooook lepo diši,ampak reeees.....pa je zame najboljši ever.Aja,pol mam pa še en korektor za podočnjake s shea maslom k mi je tud ful dobr :razz:
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 17. Nov. 2005 17:45

jaz pa nimam od te firme nič...vem samo, da je baje full drago...a to se naroča preko kataloga al kako? mejčkn podatkov prosim :D
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov