L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tweet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
Kakavovo maslo lahko kupis tudi v lekarni, mislim da bo ceneje kot v L'Occitanu. Jaz se nekako maja zacnem mazati z njim po obrazu in imam že krasno barvico . Sama ga ne stopim, ampak ga imam kar v kosu in se potem mažem z njim.[/url][/list][/list]
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
La*Perla napisal/-a:mačke,
ali ste že sprobale L'occitanovo mleko za telo z mandljem? Zanimajo me mnenja, ker nameravam kupit. Meni božansko diši, samo malo drago je
Jst ga nism še sprobala, sam zihr je dobr. Mam pa svečko iz te kolekcije in fulllll diši........njam.........
- plesalka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
V novem mestu se je danes (16.11.05) odprla nova trgovina L`Occitane.
Sm šla noter in je tko lepo.vse lepo zloženo,lep ambient.pol sm pa probavala neke kremce pa pogledala ne ceno me je pa kap.za moje pojme čist predrago use.nazadne sm uzela nek parfum v obliki mazila (1.800) in je kr kul,pa še najbl znosna cena glede na to da je škatlca čist minimalna.kako se pa vm kej zdi ta kozmetika???
je predraga?
ni predraga glede ne to da je kvalitetena?
si kupujete sm kozmetko al tut dišeče svečke,palčke,storžce?
razpište se o L`Occitane
Sm šla noter in je tko lepo.vse lepo zloženo,lep ambient.pol sm pa probavala neke kremce pa pogledala ne ceno me je pa kap.za moje pojme čist predrago use.nazadne sm uzela nek parfum v obliki mazila (1.800) in je kr kul,pa še najbl znosna cena glede na to da je škatlca čist minimalna.kako se pa vm kej zdi ta kozmetika???
je predraga?
ni predraga glede ne to da je kvalitetena?
si kupujete sm kozmetko al tut dišeče svečke,palčke,storžce?
razpište se o L`Occitane
- Blondie
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
La*Perla napisal/-a:mačke,
ali ste že sprobale L'occitanovo mleko za telo z mandljem? Zanimajo me mnenja, ker nameravam kupit. Meni božansko diši, samo malo drago je
Cenejšo varijanto imaš od Afrodite, mandljevo mleko za telo je super, stane pa nekaj čez jurja...
- fishi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2005
ursy o kaksni kvaliteti pa govorimo? mislim po cem sklepas o kvaliteti? ce pogledas sestavine so v veliki vecini zelo poden od podna, na zalost. Disijo res super, mogoce ti tud dokaj pasejo na kozo trenutno, samo je vec izdelkov zanic kot pa ne, oz. dobis za enkrat manj denarja veliko boljsi izdelek (ce se skoncentriramo na sestavine in to kar koza rabi).
keep on smiling:)
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
pepa napisal/-a:Takol je s tem L'occitan-om. Pravilno se izgovori "loksitane" verjemite mi, se zdaj pa že tako dolgo učim francosko, da nekaj moram vedeti... S tem da pazite pri o-ju, izgovarja se široko, tako kot nemški ö približno. e na koncu pa kot polglasnik.
Ni kaj, francozi komplicirajo pri vsaki stvari... :francais:
js sm pa skos misnla da se izgovori ''loksitan''. a si zihr da je ''loksitane''?
-
uršy - Kofetarica
fishi napisal/-a:ursy o kaksni kvaliteti pa govorimo? mislim po cem sklepas o kvaliteti? ce pogledas sestavine so v veliki vecini zelo poden od podna, na zalost. Disijo res super, mogoce ti tud dokaj pasejo na kozo trenutno, samo je vec izdelkov zanic kot pa ne, oz. dobis za enkrat manj denarja veliko boljsi izdelek (ce se skoncentriramo na sestavine in to kar koza rabi).
Kokr jst vem je to dost naravna kozmetika....vsaj tist kr sm jst mela od njih....med, mandlji, razne zdravilne rožice.....
- fishi
- Komunikatorka
ki pa so ponavadi emd sestavinami dost na koncu seznama, sepravi nimajo kaksnega velikega vpliva. ko sem dala par izdelkov ocenit (po sestavinah) eni strokovnjakinji mi je bolj ali manj vse izdelke odsvetovala (nekateri si ok) sploh glede na ceno. sicer pa lahko sam preveris, samo jaz vem da bom zelo pazljiva kaj njihovega bom kupila
-
uršy - Kofetarica
Lej na teli strani http://uk.loccitane.com/our_philosophy/ ... y=A&page=1 maš sestavine njihovih izdelkov od A do Z......men se ne zdijo lih nekvalitetne.....edin če pol kej zravn dajejo al kaj
- fishi
- Komunikatorka
http://www.lepa-si.com/forum/viewtopic. ... c&start=30
lej v tejle temi jeza ful izdelkov analiziranih sestavin, vem da tud za lloccitane samo se mi res ne da se enkrat vseh 60strani brat. tako da ce se kateri da go for it, je pa par njihovih izdelkov skritiziranih in tud pise zakaj.
lej v tejle temi jeza ful izdelkov analiziranih sestavin, vem da tud za lloccitane samo se mi res ne da se enkrat vseh 60strani brat. tako da ce se kateri da go for it, je pa par njihovih izdelkov skritiziranih in tud pise zakaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]