L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
nekje okrog 20 EUR. baje je full ok. s tipom sva ga kupila kolegici (komplet milo in mleko) pa je full zadovoljna pa skos disi po tem c
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
A katera slučajno ve, koliko približno stanejo njihove maske za lase?
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
jst ne ti pa priporocam da gres prej tja in reces za tester...ponavadi dajo dva. svetujem zato ker so enim (npr. meni) full ok, nekaterim pa sploh ne. da ne bos brezveze zapravljala denarja
- spice girl
- Cosmofrik
SWEETprinces napisal/-a:jst ne ti pa priporocam da gres prej tja in reces za tester...ponavadi dajo dva. svetujem zato ker so enim (npr. meni) full ok, nekaterim pa sploh ne. da ne bos brezveze zapravljala denarja
Sem že sprovala in mi je ful dobra. Imela pa sem že šampon in balzam s petimi eteričnimi olji za poškodovane lase. Zanima me maska z olivnim oljem. Sprovala sem tester in mi je ful dobra. Zato me tudi zanima cena.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- spice girl
- Cosmofrik
*mala* napisal/-a:Če je to ta, skoraj 25€
Ja, tale je. Hvala. Res je malo predraga, sam učinek ja pa neverjeten.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Punce na Kozmetometru so zelo pridne in ima večina izdelkov sestavine zdraven.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Uporablja katera L'occitane tonike? Kako ste zadovoljne z njimi?
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ Jaz uporabljam tega, seveda skupaj s penečim gelom in vlažilnim fluidom. Zelo sem zadovoljna Ponavadi pri stvareh, ki so namenjene negi obraza nisem opazila neke razlike, mi je bilo bolj kot ne vseeno, kaj uporabljam, ampak odkar imam to, pa je moja koža res čudovita - zelo mehka, zdi se mi tudi, da imam bolj čisto kožo, manj ogrcev. Uporaba pa je primerna tudi za nemastno kožo (seveda, če uporabljaš skupaj s fluidom), kljub temu da je namenjena bolj mastni koži - preverjeno, kože ne izsušuje.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- spice girl
- Cosmofrik
Tamarra* napisal/-a:^^ Jaz uporabljam tega, seveda skupaj s penečim gelom in vlažilnim fluidom. Zelo sem zadovoljna Ponavadi pri stvareh, ki so namenjene negi obraza nisem opazila neke razlike, mi je bilo bolj kot ne vseeno, kaj uporabljam, ampak odkar imam to, pa je moja koža res čudovita - zelo mehka, zdi se mi tudi, da imam bolj čisto kožo, manj ogrcev. Uporaba pa je primerna tudi za nemastno kožo (seveda, če uporabljaš skupaj s fluidom), kljub temu da je namenjena bolj mastni koži - preverjeno, kože ne izsušuje.
Jaz sem imela gel za čiščenje obraza s te kolekcije. Zelo sem bila zadovoljna z njim. Koža je mehka in gladka. Jaz imam mastno kožo in mi je bil super. Definitivno bo še kdaj na spisku za nakup
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Tamarra* napisal/-a:^^ Jaz uporabljam tega, seveda skupaj s penečim gelom in vlažilnim fluidom. Zelo sem zadovoljna Ponavadi pri stvareh, ki so namenjene negi obraza nisem opazila neke razlike, mi je bilo bolj kot ne vseeno, kaj uporabljam, ampak odkar imam to, pa je moja koža res čudovita - zelo mehka, zdi se mi tudi, da imam bolj čisto kožo, manj ogrcev. Uporaba pa je primerna tudi za nemastno kožo (seveda, če uporabljaš skupaj s fluidom), kljub temu da je namenjena bolj mastni koži - preverjeno, kože ne izsušuje.
koliko stane?
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov