L'occitane

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Avg. 2009 16:08

^^Jaz sem se do sedaj samo enkrat z njim namazala. Pa sem imela potem, ko se je posušil na koži kar dost belo, pa še tko ob strani so take 'luskince' ratale...kot da bi se mi recimo koža lupla :? Sem pol šla samo sprat dol, ker zdej poleti, ko se nosjo majčke brez rokavov ne moram taka naokol hodit.
Mu bom dala še eno šanso, pa bom vidla če bo takrat kaj bolje...
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 24. Avg. 2009 17:35

^^ Jaz mislim, da se to belo 'zasuši' gor na tistem predelu, kjer se ne potiš, pač bolj pri strani že, vsaj pri meni je tak bilo, se mi zdi.. ali je pri tebi pod celo pazduho?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Avg. 2009 20:53

^^Belo mislim, da sem imela skoraj pod celo pazduho, tisto kar se je pa 'zasušilo' je bilo pa ob strani. Sm valda, da ne moram taka naokol hodit :)
Sej kot sem rekla bom deodorantu dala še eno šanso...
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 24. Avg. 2009 22:17

Daleč najboljša mi je njihova krema za nohte in obnohtno kožico :) , tuš geli mi pa sploh niso všeč, ker se premalo penijo.
A goal without a plan is just a wish.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 24. Avg. 2009 23:26

Saj to je dobro, da se ne penijo :) Kar se zelo peni ima bazičen pH in ne kisel, naša koža pa rabi rahlo kisel pH.
nastja12345
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nastja12345 » 25. Avg. 2009 8:28

Jaz bi ti priporočla takšne izdelke izdelke, al pa če še malo tukaj preveriš, jaz vedno najdem kakšne koristne stvari...

LP
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 06. Sep. 2009 12:39

Mene pa zanima, če katera uporablja tole kremo in kako je zadovoljna z njo? Po opisu sodeč se mi zdi super, malo me je zmotilo edino to, da varuje pred prezgodnjim staranjem - a je pol sploh primerna za kožo 19 letnice? :D To vprašam zato, ker še nisem kupovala krem, ki bi bile hkrati tudi proti staranju. :? Aja, pa še tole me zanima: a se da tudi preko spleta naročit izdelke? Pa tud cenika nikjer ne najdem. :?
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a speliika<3 » 06. Sep. 2009 13:16

Jz mislm da škodit ti res ne more...Sm enkrat uporabljala od mami kremo ki je bla isto proti staranju oz.proti gubicam ker mi je ful lepo dišala in mi ni nč škodla. Ti pa svetujem da če nisi prepričana o tem da greš kar tja in tam vprašaš prodajalce katero kremo ti pač priporočajo, za karkoli jo rabš pač jim tm poveš, ker kot mam jz izkušnje so tm prodajalci supr in ti ful dobr svetujejo (jz hodm u city park).
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 06. Sep. 2009 13:42

*Gaja* napisal/-a:Mene pa zanima, če katera uporablja tole kremo in kako je zadovoljna z njo? Po opisu sodeč se mi zdi super, malo me je zmotilo edino to, da varuje pred prezgodnjim staranjem - a je pol sploh primerna za kožo 19 letnice? :D To vprašam zato, ker še nisem kupovala krem, ki bi bile hkrati tudi proti staranju. :? Aja, pa še tole me zanima: a se da tudi preko spleta naročit izdelke? Pa tud cenika nikjer ne najdem. :?

Ne mislim, da se pri nas ne da naročiti njihovih izdekov preko spleta... Itak maš pa kar nekaj njihovih trgovin po Sloveniji...
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 06. Sep. 2009 19:37

*Gaja* napisal/-a:Mene pa zanima, če katera uporablja tole kremo in kako je zadovoljna z njo? Po opisu sodeč se mi zdi super, malo me je zmotilo edino to, da varuje pred prezgodnjim staranjem - a je pol sploh primerna za kožo 19 letnice? :D To vprašam zato, ker še nisem kupovala krem, ki bi bile hkrati tudi proti staranju. :? Aja, pa še tole me zanima: a se da tudi preko spleta naročit izdelke? Pa tud cenika nikjer ne najdem. :?

Pojdi v njihovo trgovino, povsod imajo nenormalno prijazne prodajalce, ki vejo vse o njihovih izdelkih in znajo super svetovati! Njihove kozmetike se ne da kupiti na internetu, prav tako tudi cenika nimajo objavljenega.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 07. Sep. 2009 17:49

*Gaja*, tale krema nenormalno diši :) drugače pa mislim, da nima kaj škodit, če je proti staranju. Glede cene pa - sem enkrat hotela kupit nekaj takega tam (mogoče celo točno tole) in tista je stala 40eur, pa ni bila največje velikost, nekaj srednjega ali pa celo najmanjša.

Sestavljanka, glede prodajalcev se pa totalno strinjam, redkokje so tako prijazni :)

pa še vprašanje z moje strani: imajo v tej trgovini kakšno kremo ali kaj podobnega proti ogrcem, pa da bi res delovala?
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 07. Sep. 2009 17:56

punce jst sm pa slisala da naj ne bi bilo dobro uporabljati te kreme full prej ker potem nimas cez 30let kozi nic vec za ponudit...
to mi je moja kozmeticarka rekla...
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 13. Sep. 2009 10:50

http://www.loccitane.si/2/2/68/60714/Default.htm tole sem jaz prejšnji teden kupila, in je res super :) v nasprotju z očiščevalnim deodorantom, se nič ne lepi na kožo, ima lep vonj, poleg tega pa ne vsebuje niti alkohola :) zelo zadovoljna vglavnem :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 13. Sep. 2009 13:35

^^Pol tudi belih sledi nič ne pušča?
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 13. Sep. 2009 13:39

haley napisal/-a:^^Pol tudi belih sledi nič ne pušča?

mogoce malo neumesna...
haley ze nekaj casa opazam da imas probleme z deozodorantom pa bi ti svetovala da ga kupis od alve (avala). v dmju ga imas je prozoren okrog 7-8 eur. jst sm zelo zadovoljna pa res ni nobenih sledi :)

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov