L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- catlike
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2009
Jaz sem tudi ena izmed tistih, ki so zaljubljene v L`Occitane. Njihovi izdelki so omamno dišeči in pakirani v prečudovitih embalažah, ki pa so na žalost malenkost predragi.
Imam kar nekaj njihovih proizvodov....za lase, telo in obraz. Najbolj sem zadovoljna z kolekcijo Red Rice in pa zeleni čaj.
Imam kar nekaj njihovih proizvodov....za lase, telo in obraz. Najbolj sem zadovoljna z kolekcijo Red Rice in pa zeleni čaj.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Punce, jaz prodajam Šampon in balzam za lase - vrtnica (klik, klik za 26eur (v trgovini mislim, da stane več). Oboje je še čisto nerabljeno (je še original zaprto), prodajam pa zato, ker sem kupila 2šampona in 2 balzama, zdaj pa sem komaj pri koncu prvega paketa in sem se vonja že malo naveličala.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
js bi pa tm ful stvari kupila, sam mi je mau tu mač dt tud po 30€ za kremo za obraz. Ampak enkat si bom pa prvošla:) sm pa za božič 3 leta nazaj dobila parfum mmmmmmmmmm...nor je, se zdj ga mam in ne glede na to kok je biu je vredn svojga dnarja, pa zravn sm dobila še glos in je tud fuuul dobr! A majo oni ksna znizanja kdaj?
-
Tamarra* - Cosmofrik
^^ Ja, v času 'normalnih' razprodaj majo tudi po 30% znižane ene izdelke, pa prejšnji mesec si recimo dobil še en bon, da če v mesecu avgustu kupiš za več kot 45eur, dobiš zraven gratis nekaj citronkinega za telo menda, 75ml
-
Tamarra* - Cosmofrik
Na oblačilih mi nič ne pušča, nekaj časa me je edino jezil, ker se mi je 'zasušil' na koži, namesto vpil in je malce bela koža bila.
A se tebi tudi zdi, da se koža ful lepi? Meni se to zelo in če nimam majce z rokavi rabi ene pol ure da neha
A se tebi tudi zdi, da se koža ful lepi? Meni se to zelo in če nimam majce z rokavi rabi ene pol ure da neha
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov