L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Tamarra* napisal/-a:Čisto natančne razlage ti jaz tudi ne znam povedat drugače pa na njihovi strani piše takole: Mešanica, obogatena z eteričnimi olji limone, kardamoma in evkalipta odstranjuje strupe in nečistočo. Deodorira, očiščuje in pomaga ohranjati kožo suho ves dan. Prefinjena, poživljajoča in aromatična dišava osvežuje dušo in duha.
koliko pa stane?
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
ZEAST napisal/-a:S samponom in blazamom, cist razocarana. Tut s tistim serumom k si gor napacas.
Krema za soncenje[/b] - faktor 30 - super zadovolna! sicer so cote mau rumene, se dl casa nanasa, ker je gosta, ampak kvalitetna.
Glede šampona in balzama - jaz sem ful zadovoljna, res pa je, da ga moraš kar dost dat na lase, ker drugače se sploh ne peni, ampak lasje (vsaj moji) čudovito dišijo in so čist svileni pa se mi zdi, da mi s tem šamponom in balzamom lasje dalj časa zdržijo, da jih ne rabim prat.
S kremo za sončenje pa si me malo prestrašila sem ravno par dni nazaj kupila, sicer s faktorjem 15, samo rumena pa tudi ne bi rada hodila okrog (sploh pa nočem, da bi se mi na belih kopalkah kaj poznalo )
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Tamarra* - Cosmofrik
linkica napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Čisto natančne razlage ti jaz tudi ne znam povedat drugače pa na njihovi strani piše takole: Mešanica, obogatena z eteričnimi olji limone, kardamoma in evkalipta odstranjuje strupe in nečistočo. Deodorira, očiščuje in pomaga ohranjati kožo suho ves dan. Prefinjena, poživljajoča in aromatična dišava osvežuje dušo in duha.
koliko pa stane?
Mislim, da okoli 16eur
-
ZEAST - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Ne sej koza ne zgleda rumena (no ce ne utres dobr, lah tut ) sam na cunah se pa pozna. Ne vem no, ksne fajn oblekce na to devat pomoje ni kul, jz sm bla tko al tko ponavad zavita v uno ruto za na plazo, k mi je pac ni skoda. Sej pomoje, ce si napacas kremo gor res pou ure predn gres vn pa dobr utres, mislm, da ne bi smel bit panike.
Res pa je, da ne vem kok je 15 gosta in kako se maze, ker 30 je ful, tko da traja mau dl, da jo gor naneses pa razmazes po celem telesu. Mi je pa fajn, da k se enkrat upije, nimas tistga mastenga obcutka na kozi, ampak ti kr tko ''matira'' nekak.
Eh kapavem, pomoje bos zadovolna no disi tut zlo lepo ane
Res pa je, da ne vem kok je 15 gosta in kako se maze, ker 30 je ful, tko da traja mau dl, da jo gor naneses pa razmazes po celem telesu. Mi je pa fajn, da k se enkrat upije, nimas tistga mastenga obcutka na kozi, ampak ti kr tko ''matira'' nekak.
Eh kapavem, pomoje bos zadovolna no disi tut zlo lepo ane
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
jaz imam pa sampon proti prhljaju. sem ga ta teden prvic uporabila pa morem rect da se mi zdi da ga imam ze obcutno manj. bom videla kako bo po ene treh pranjih.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
koliko pa stane?
a katera ve ce imajo kaksen utrjevalec nohtkov? ampak jst bi enega kot lak ne kot krema...
a katera ve ce imajo kaksen utrjevalec nohtkov? ampak jst bi enega kot lak ne kot krema...
-
mucamaca5 - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Tamarra* napisal/-a:ZEAST napisal/-a:S samponom in blazamom, cist razocarana. Tut s tistim serumom k si gor napacas.
Krema za soncenje[/b] - faktor 30 - super zadovolna! sicer so cote mau rumene, se dl casa nanasa, ker je gosta, ampak kvalitetna.
Glede šampona in balzama - jaz sem ful zadovoljna, res pa je, da ga moraš kar dost dat na lase, ker drugače se sploh ne peni, ampak lasje (vsaj moji) čudovito dišijo in so čist svileni pa se mi zdi, da mi s tem šamponom in balzamom lasje dalj časa zdržijo, da jih ne rabim prat.
S kremo za sončenje pa si me malo prestrašila sem ravno par dni nazaj kupila, sicer s faktorjem 15, samo rumena pa tudi ne bi rada hodila okrog (sploh pa nočem, da bi se mi na belih kopalkah kaj poznalo )
Ker šampon pa mas? a je prou za mastne lase al pa kej, k pravs da ti jih dle ni treba prat? Js bi si kupla en šampon in balzam, da bi mi čim dlje ostal dišeči lasje, kakšen predlog?
-
Tamarra* - Cosmofrik
http://www.loccitane.com/2/2/71/43726/Default.htm tegale. ni prav namenjem mastnim lasem, ampak meni je ful fajn
-
Venera8 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2009
jaz sem enkrat čist po "nesreči" zavila v to trgovino, in sicer v portorožu, ker je kr naenkrat začel ful deževat in je bil cel neureje sva se s mojmu kr v trgovino skrila... in pol sva mal začela gledat te zadeve, in se nama je dobr zdel. takrat sva kupla penečo kopel pa še ene testerje sva vzela mal za probat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Danes sem se prvič malo dlje zadržala v tej trgovini in opravila svoj prvi nakup Nabavla sem očiščevalni deodorant, k ste ga nekatere ful pohvalile... Pol sem pa za sestroza rojstni dan kupila trd parfum od vrtnice, pa še na popustu je bil Punca v trgovini je bla še mlada, predvidevam da še študentka, sm je res obvladala zadevo, tud pol ko smo še kreme za obraz in telo gledale mi je znala vse razložit in mi dala stvari za probat... Pol sem pa še nabavla šampon in balzam za lase s 5 eteričnimi olji v potovalni embalaži, da najprej tako sprobam, preden bi kupila ta velko pakungo in da bi ugotovila, da mi ne paše... Pol sem pa še dobila testerje krem za obraz pa mask za lase. Zdej moram pa samo še sprobat zadeve
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov