L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Sestavljanka napisal/-a:Deodorant z vonjem po evkalaiptusu zmaga, nikoli še nisem imela boljšega deodoranta! Na začetku ima zelo močan vonj, ki se pa hitro (1-2 min) izniči in se ga potem skoraj nič ne vonja. Obstojen zelo. Priporočam!
Tale deodorant pušča kaj bele barve?
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
mogoce katera ve ce imajo tudi kremice za obraz z zascitnim faktorjem?
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
majo uno linijo Brasil...pa še neki ...ko je za sončenje pač
a mogoče katera ve kok je prembližna cena za kremce iz te linije ?
a mogoče katera ve kok je prembližna cena za kremce iz te linije ?
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Tamarra* napisal/-a:A je že kdo probal obnavljalno masko za suhe in poškodovane lase, tole?
Jaz sem. Meni je bila super. Stane pa okrog 20€. Lasje so mehki, lažje se češejo, brez vozlanje in noro dišijo.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Evo, moj očiščevalni deodorant uporabljam natanko 14 dni in razlika je ogromna. Ko sem uporabljala niveo, sem imelo pod pazduho zelo belo in suo kožo, zdaj pa je vse super gladko ! res zadovoljna
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Tamarra* - Cosmofrik
Čisto natančne razlage ti jaz tudi ne znam povedat drugače pa na njihovi strani piše takole: Mešanica, obogatena z eteričnimi olji limone, kardamoma in evkalipta odstranjuje strupe in nečistočo. Deodorira, očiščuje in pomaga ohranjati kožo suho ves dan. Prefinjena, poživljajoča in aromatična dišava osvežuje dušo in duha.
-
Tamarra* - Cosmofrik
^^ Mhm, res se splača it, pa tudi, če plačaš več kot drugje, je pa tudi kvaliteta res zelo dobra . Pa še ful prijazne prodajalke so in ti vse ful, res ful dobro razložijo in svetujejo
-
ZEAST - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jz sm pa z l'occitan tko tko zadovoljna, kakor s kerim izdelkom. Sm jih kr precej sprobala, ker jih vecina res noro disi (razn kolekcija med-limona, k mi prou smrdi), ampak kar se kvalitete tice, je pa mau loterija, glede na ceno. Mislm, da niso glih vsi izdelki vredni tega cenovnega razreda.
S samponom in blazamom, cist razocarana. Tut s tistim serumom k si gor napacas.
Kolekcija za obraz oljka (gel, tonik, gel za oci, krema za faco, piling pa maska) sm zadovolna sam s pilingom pa masko, mi res paseta na kozo, ostali izdelki iz te kolekcije - cist povprecni.
Geli za tusiranje so mi vecinoma kr vsi fajn, ker reeeees lepo disijo. Mela sm od mandla olje, vrtnice, zlate olcne vejice, cesne pa med-limona. Edin med-limona mi blazno smrdi. eeeew
Kreme za telo - cesna zakon! vrtnica zakon! popki vrtnice s kiritijem zakon, sam ful premajhno pakiranje, kiritijevo maslo ful dobro za pozim, k mam suho kozo, kiritijev losjon bl tko tko, losjon med-limona fuj.
Kreme za roke - kiritijevo maslo zlo zlo kvalitetna krema, ampak mas ful pocaste roke neki cajta, mi je pa vsec ker je velko pakiranje in doug traja, sivka - najbolsa krema za roke evr, cesna blazno lepo disi, hitr se vpije, ampak kvaliteta neka ni, limonin losjon za roke mi ni nc posebnga.
Parfum - vrtnica. Zlo lepo disi, ampak je obstojn samo, ce se prej tusiras z gelom od vrtnice, namazes z losjonom vrtnice in pol poskrops s parfumom. Drgac se mi zdi, da zlo zlo hitr spuhti vonj.
Krema za soncenje - faktor 30 - super zadovolna! sicer so cote mau rumene, se dl casa nanasa, ker je gosta, ampak kvalitetna.
Pena za bano - sivka, super fajn vonj, edin ne nardi tooook pene . Tut tiste kocke od mete za banjo so mi fenomenalne.
Etericno olje za banjo in masazo mi je pa fajn samo, k se me moz odloc zmasirat
S samponom in blazamom, cist razocarana. Tut s tistim serumom k si gor napacas.
Kolekcija za obraz oljka (gel, tonik, gel za oci, krema za faco, piling pa maska) sm zadovolna sam s pilingom pa masko, mi res paseta na kozo, ostali izdelki iz te kolekcije - cist povprecni.
Geli za tusiranje so mi vecinoma kr vsi fajn, ker reeeees lepo disijo. Mela sm od mandla olje, vrtnice, zlate olcne vejice, cesne pa med-limona. Edin med-limona mi blazno smrdi. eeeew
Kreme za telo - cesna zakon! vrtnica zakon! popki vrtnice s kiritijem zakon, sam ful premajhno pakiranje, kiritijevo maslo ful dobro za pozim, k mam suho kozo, kiritijev losjon bl tko tko, losjon med-limona fuj.
Kreme za roke - kiritijevo maslo zlo zlo kvalitetna krema, ampak mas ful pocaste roke neki cajta, mi je pa vsec ker je velko pakiranje in doug traja, sivka - najbolsa krema za roke evr, cesna blazno lepo disi, hitr se vpije, ampak kvaliteta neka ni, limonin losjon za roke mi ni nc posebnga.
Parfum - vrtnica. Zlo lepo disi, ampak je obstojn samo, ce se prej tusiras z gelom od vrtnice, namazes z losjonom vrtnice in pol poskrops s parfumom. Drgac se mi zdi, da zlo zlo hitr spuhti vonj.
Krema za soncenje - faktor 30 - super zadovolna! sicer so cote mau rumene, se dl casa nanasa, ker je gosta, ampak kvalitetna.
Pena za bano - sivka, super fajn vonj, edin ne nardi tooook pene . Tut tiste kocke od mete za banjo so mi fenomenalne.
Etericno olje za banjo in masazo mi je pa fajn samo, k se me moz odloc zmasirat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov