L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Hehe... mene so imeli doma nekaj časa vsi pun kufer ker sem jim kar naprej govorila kak mi dišijo lasje Maske si ne dajem vedno na lase, tak na 14 dni. Si dam raje balzam, ker nimam vedno časa tolk dolgo puščati maske na laseh. Jaz osebno ti ful priporočam te izdelke. Sem 100% da ti ne bo žal.
Pain is temporary, glory is forever!
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
A je katera mogoče opazila, da bi prodajali kozmetične torbice v l'Occitanu?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Aha, ok, hvala, bom šla mal pobrskat pa vprašat
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
A tile šamponi, ki jih tolko hvalite, so za use vrste las ? Ker jz mam zdej šampon P.Mitchel za suhe lase in mi ne pomaga prau nič.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Kok pa stane maska za lase? Usaj prblizn?
- plesalka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
js sm nad izdelki čis naudušena.usmi.tko lepo dišijo.res.
polet sm uporabljala cherry blossom losjon za telo z bleščicami in toaletno vodo. res super poletni vonj in ko kombiniraš oboje super dišiš skozi cel dan.
jesen sm se odločila za citrus verbena linijo. uporablala sm sorbet za telo in gel za tuširanje. ravno tako obema samo pohvale. po sorbetu koža super navlažena, nč mastna.
za zimo sm se odločila za mandelj linijo - mam koncentrirano mandljevo mleko in olje za tuširanje. to dvoje me je do sedaj najbolj navdušilo. res prijeten topel zimski vonj, super ker neguješ kožo že pod tušom, pol pa še to extra dišeče mleko, tko da ne rabm nobenga parfuma.
polet sm uporabljala cherry blossom losjon za telo z bleščicami in toaletno vodo. res super poletni vonj in ko kombiniraš oboje super dišiš skozi cel dan.
jesen sm se odločila za citrus verbena linijo. uporablala sm sorbet za telo in gel za tuširanje. ravno tako obema samo pohvale. po sorbetu koža super navlažena, nč mastna.
za zimo sm se odločila za mandelj linijo - mam koncentrirano mandljevo mleko in olje za tuširanje. to dvoje me je do sedaj najbolj navdušilo. res prijeten topel zimski vonj, super ker neguješ kožo že pod tušom, pol pa še to extra dišeče mleko, tko da ne rabm nobenga parfuma.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Uf, mi smo doma ful veliki uporabniki L'Occitane. Imamo veliko teh zadev za dom,
tole je neki najbolj dišečega kar sem kdaj sprobala, tok lep vonj:
, mami ma za telo večinoma vse od njih, očim za britje, ko je bil tamal dojenček je mel tisto mazilo za otroke, skratka ful smo zadovoljni. Moja najljubša kolekcija je Češnjev cvet in Rose&Reine.
tole je neki najbolj dišečega kar sem kdaj sprobala, tok lep vonj:
, mami ma za telo večinoma vse od njih, očim za britje, ko je bil tamal dojenček je mel tisto mazilo za otroke, skratka ful smo zadovoljni. Moja najljubša kolekcija je Češnjev cvet in Rose&Reine.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Pa vam finančno znese delat takšne nakupe ? Ker meni se zdi kr malo draga znamka.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Nam, ja. Pa ne kupujemo vsega naenkrat, dostikrat dobimo še kej za darilo.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja, je res kr draga znamka ... sam sej si kups ksno stvar usake tok casa, pol pa se kej dobis za darilo pa mas kr naenkat pouno polico
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Meni se pa glede na kvaliteto ne zdijo dragi njihovi izdelki. Jaz si jih v večini kupujem sama, včasih si kakšen izdelek prilastim od mamice, velikokrat mi pa tudi sama kakšnega kupi.
Pain is temporary, glory is forever!
- *roxy*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
To kozmetiko uporabljam že precej časa zato,ker vidim rezultate.Večinoma zdej uporabljam samo to!
Karitejevo maslo v kremah 100% pomaga proti izsušeni koži.Drugače uporabljam limono in med....pa tudi dišeče palčke za dom-kandirano sadje.Zlo fajn!
Karitejevo maslo v kremah 100% pomaga proti izsušeni koži.Drugače uporabljam limono in med....pa tudi dišeče palčke za dom-kandirano sadje.Zlo fajn!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
OK no, neka kvaliteta to lih ni ...
Jaz priznam, da kupim včasih kaj predvsem zaradi vonja, tako mi je npr. ful všeč pomarančna linija - gel za tuširanje in mleko za telo, pa je bolj kot ne njuna edina odlika vonj; mleko se gre lahko po hranljivosti skrit pre kakim drugim, cenejšim...
Jaz priznam, da kupim včasih kaj predvsem zaradi vonja, tako mi je npr. ful všeč pomarančna linija - gel za tuširanje in mleko za telo, pa je bolj kot ne njuna edina odlika vonj; mleko se gre lahko po hranljivosti skrit pre kakim drugim, cenejšim...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov