L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
legally blonde napisal/-a:ja, majo tut sampone za ceno pa ne vem, pomoje okrog 15€.
Tolko ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
^^ Dej sporoči, ker res ne bi rada metala denarja stran, če se že bom odločla, da ga kupim.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Jaz sem zelo zadovoljna z Loccitanovimi izdelki. Uporabljam pa:
- kremo za roke z vonjem češnjevega cveta (sploh sedaj v zimskih časih je super, pa še roke ful lepo dišijo po njej)
- mandljevo mleko za telo (najboljše mleko za telo ever, na koži ni občutka zategnjenosti in tako neeežna je, da bi se je kar naprej dotikal pa tudi vonj je prijeten)
- mleko za telo z vonjem češnjevega cveta (zelo lepo diši, navlaži kožo in vsebuje rahle bleščice, ki niso tako zelo vpadljive)
- tekoče milo za roke oljka in paradižnik (prijeten vonj, rok ne izsušuje, po umivanju so prijetno mehke)
- masažno olje (ima zelo prijeten vonj po marelici in še nečem, po masaži je koža mehka in nežna, ni mastna)
- mandljev piling (s kože zelo nežno očisti odmrle celice, jaz jo uporabljam tudi za piling stopal, po njem je koža prečudovita)
- šampon s petimi olji (najboljši šampon kar sem jih kdajkoli imela, po njemu nimam žimastih las, prečudovito diši)
- balzam za lase s petimi olji (najboljši balzam za lase, naredi zelo mehke in svetleče lase in super diši)
- serum za lase s petimi olji (čudovito diši, praznik za konice, sploh za tiste, ki si likate lase je tole res super zadeva, ne zlepi las in ne vsebuje silikonov kar je super)
V kratkem si nameravam kupiti tudi kakšno kremo za obraz, ker sem nazadnje ko sem dobila nekaj testerčkov zraven bila zelo zadovoljna z njimi.
- kremo za roke z vonjem češnjevega cveta (sploh sedaj v zimskih časih je super, pa še roke ful lepo dišijo po njej)
- mandljevo mleko za telo (najboljše mleko za telo ever, na koži ni občutka zategnjenosti in tako neeežna je, da bi se je kar naprej dotikal pa tudi vonj je prijeten)
- mleko za telo z vonjem češnjevega cveta (zelo lepo diši, navlaži kožo in vsebuje rahle bleščice, ki niso tako zelo vpadljive)
- tekoče milo za roke oljka in paradižnik (prijeten vonj, rok ne izsušuje, po umivanju so prijetno mehke)
- masažno olje (ima zelo prijeten vonj po marelici in še nečem, po masaži je koža mehka in nežna, ni mastna)
- mandljev piling (s kože zelo nežno očisti odmrle celice, jaz jo uporabljam tudi za piling stopal, po njem je koža prečudovita)
- šampon s petimi olji (najboljši šampon kar sem jih kdajkoli imela, po njemu nimam žimastih las, prečudovito diši)
- balzam za lase s petimi olji (najboljši balzam za lase, naredi zelo mehke in svetleče lase in super diši)
- serum za lase s petimi olji (čudovito diši, praznik za konice, sploh za tiste, ki si likate lase je tole res super zadeva, ne zlepi las in ne vsebuje silikonov kar je super)
V kratkem si nameravam kupiti tudi kakšno kremo za obraz, ker sem nazadnje ko sem dobila nekaj testerčkov zraven bila zelo zadovoljna z njimi.
Pain is temporary, glory is forever!
-
Lejla86 napisal/-a:Ja, L'Occitane ma linijo šamponov, balzamov, mask...ampak cena je pa tud kar visoka. V soboto sem dobila en tester maske za suhe lase, ko sem tam kupovala nekaj drugega in me prav zanima, kako se bo obneslo...
Meni se pa zdi, da je glede na kvaliteto cena izdelkov kar primerna. Saj tudi če v kakšnem frizerskem salonu kupiš malo boljšo lasno kozmetiko plačaš malo več kot če bi kupil šampon v navadni trgovini.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A bi bilo npr. mandljevo olje za tuširanje primerno darilo za fanta?
Ker ima grozno izsušeno kožo, pa vem da se ne bo namazal z ničemer, tole pa morde še bil. Meni je res zelo pomagala, pa imam zelo suho kožo.
Ker ima grozno izsušeno kožo, pa vem da se ne bo namazal z ničemer, tole pa morde še bil. Meni je res zelo pomagala, pa imam zelo suho kožo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- AnjaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
Trenutno...
*parfum beli čaj (je reba do konca porabit, drgač sem imela pa češnjev cvet - nežen & božanski, pa tud zel. čaj in jasmin)
*potovalni set (beli čaj)
*krema za roke
Drgač je pa ta trgovinca tud u Portorožu ja..bliz Avditorijana drugi strani gl. ceste, proti morju)
*parfum beli čaj (je reba do konca porabit, drgač sem imela pa češnjev cvet - nežen & božanski, pa tud zel. čaj in jasmin)
*potovalni set (beli čaj)
*krema za roke
Drgač je pa ta trgovinca tud u Portorožu ja..bliz Avditorijana drugi strani gl. ceste, proti morju)
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Ta nova maska za lase s 5 eteričnimi olji je super! Sem jo 2x sprobala s testerji (s tem, da sem vsakič mela alu folijo še 10 minut gor) tako, da je pristala na seznamu mojih božičnih želja.
Mam pa že serum za konice iz te serije in je res dober. Boljši od vseh ostalih podobnih zadev.
Meni osebno L'Occitaneovi geli za tuširanje ne sedejo. Ne naredijo kakega posebnega efekta. Nisem čustila razlike med Afriditinim gelom z mandljevim oljem in mandljevim L'Occitaneovim. Tudi prodajalke same so tolko poštene, da povejo, da se izdelek najprej sproba in pol kupi. Ker vsem ne paše vse.
Mam pa že serum za konice iz te serije in je res dober. Boljši od vseh ostalih podobnih zadev.
Meni osebno L'Occitaneovi geli za tuširanje ne sedejo. Ne naredijo kakega posebnega efekta. Nisem čustila razlike med Afriditinim gelom z mandljevim oljem in mandljevim L'Occitaneovim. Tudi prodajalke same so tolko poštene, da povejo, da se izdelek najprej sproba in pol kupi. Ker vsem ne paše vse.
Imaš, da me vikaš!
- ancurna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: vse pomalo
haley napisal/-a:AnjaL napisal/-a:čist ste me navdušle za izdelke s 5 eteričnimi olji za lase...
(še dobro, da je december )
Kok pa kej stanejo tile izdelki za lase z eteričnimi olji? Se v njihovi trgovini dobi kak tester?
učeri sm si kupla celo linijo teh šamponow z olji balzam šampon in serum za use skup sm dala 54 eur šampon je biu 20 eur ampak 500ml to ga je ful balzam je biu 15 in še preostalo serumček
danes sm si prvič oprala. beeee... ko sm si umivala ko sperembalzam . uf kaj sm to sranje kupla.. ko lase posušim mehki kot svila.. še zdej mi dišijo lepo in so ressss mehki ne morem verejet pa sm misnla še da sm ga biksnla:) super so!!!!!!
-
Jaz sem tudi čisto navdušena nad tem šamponom, balzamom, serumom in masko. Vonj je res hud z umret pa po pranju lasje še dolgo dišijo in prav svilnati so. Pa sem probala že res vrsto različnih profesionalnih izdelkov (iz frizerskih salonov), ampak tolk kot sem pa sedaj zadovoljna s temi pa že res nikoli nisem bila!
- ancurna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: vse pomalo
BlackMagicWoman napisal/-a:Jaz sem tudi čisto navdušena nad tem šamponom, balzamom, serumom in masko. Vonj je res hud z umret pa po pranju lasje še dolgo dišijo in prav svilnati so. Pa sem probala že res vrsto različnih profesionalnih izdelkov (iz frizerskih salonov), ampak tolk kot sem pa sedaj zadovoljna s temi pa že res nikoli nisem bila!
js se tudi strinjam s tabo... še zdej jih voham moi srček me ma še puno glavo hehehe ki govorim kolko mi dišijo.. noro.... a masko si vedno daš? js se nism odločila za nakup pa ne vem zakaj,.... priporočaš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov