L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- baby_doll
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mimi_M napisal/-a:A kdo mogoče ve, kje je na Obali trgovina L'Occitane?
rabim do sobote...
Poglej na sajt www.loccitane.si. Poskusi na googlu, če ne bo šlo z najdi.si. Tam dobiš vse trgovine, tudi v Kp in Portorožu. Bo šlo?
- lil' me
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: ljubljana
lindyka napisal/-a:krfjolca napisal/-a:A kdo ve kakšna je cena medove kreme za obraz?
kremca od meda stane okol 6000 sit jp,
za občutljivo kožo je,
pa men je res ful dobra,
ful nežn filing maš na koži pa še dišiiiiiiii
ne zamenjam za nobeno drugo mnjami
jaaaa tole je res najbolša krema..mam zloo občutlivo kožo pa mi tale res ustreza
Only God can judge me.
-
beepsi - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
- Kraj: Lj
rabim do sobote...
Mislim, da je v Kopru. V starem delu mesta.
Drugace pa se pridruzujem mnogim... L'Occitane je zakon. Uporabljam kremo za obraz (olivna), za roke (s karit.maslom), body milk, karitejevo maslo za suhe predele (komolci...), maska iz medu (krasna), mila so fajn...
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
rabim do sobote...
v portorožu mal naprej od tenis igrišč...al pa še mal bl dol po isti ulci, se ne spomnm čist natančnu
je pa za ziher tam nekje
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Rebook#3 napisal/-a:A je že katera preizkusila to novo kremo Immortelle za okoli oči? Meni se zaradi nenehnega smejanja že malček gubice delajo...
Moja mami jo ma. Oziroma ma tisto za obraz, to za okoli oči je pa tester dobla. No uno sem jest probala pa je premalo vlažilna zame pa res me je ful zategvalo po obrazu... mislm, da bo za gubice kr dobra, amapk jest jo zaenkrat še ne rabim.
- Sweetflower
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2006
jaz mam od L'Occitane karitejevo mazilo za ustnice, sivkino mazilo za ustnice in pa znano karitejevo mazilo za roke. Sicer imam doma več izdelkov Justa, vendar se mi zdi da je tudi L'Occitane zelo kvaliteten
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
L`Occitane je zakon! obe z mami mava velik stvari, vse so 1A
- pixi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2005
Pozdravljeni,
a je katera že poskusila kak izdelek iz kolekcije mandelj & jabolko in kako se vam je zdel?
Sama sem poskusila testerček kreme žametni koncentrat in mi je bil zaenkrat kar fajn, čeprav je baje po sestavinah zelo komedogen.
Prosim, da malo podate svoja mnenja.
Hvala.
a je katera že poskusila kak izdelek iz kolekcije mandelj & jabolko in kako se vam je zdel?
Sama sem poskusila testerček kreme žametni koncentrat in mi je bil zaenkrat kar fajn, čeprav je baje po sestavinah zelo komedogen.
Prosim, da malo podate svoja mnenja.
Hvala.
- Marilyn 777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: povsod malo...
tud js sem dobila testerček te kreme in mi je všeč, vse, vonj, feeling na koži... ampak kaj pa vem, ni me še čisto prepričala
še vedno prisegam od njihove obrazne kozmetike na kremico z medom za občutljivo kožo, za pozimi pa na 24urno karitejevo
še vedno prisegam od njihove obrazne kozmetike na kremico z medom za občutljivo kožo, za pozimi pa na 24urno karitejevo
...if it hurts, it's probably worth it...
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
js sm od te ta nove kolekcije sprobala tonik pa mi je ful všeč, samo moti me vonj- ko da bi se z đusom polivala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]