L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
sofia83 napisal/-a:To olje za tuširanje sem že sprobala in mi je ena najbolj hudih zadev, kar sm kadarkol probala Kožo mam skos tok gladko pa svetlečo, da bi se kar cel dan božala
Zgleda pa tkole:
klik
No, to mave isto In ja, jaz sem tudi ful zadovoljna.. se bolj pa z madeljevim mlekom..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- MUMI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2005
kr.ena napisal/-a:Jaz sem bila pa ravno zadnjič v stari Ljubljani in so mi šle prodajalke prav na živce. V 5 minutah so mi tri zrecitirale celo zgodovino in filozofijo podjetja, čeprav sem se zahvalila in rekla, da bom samo malo pogledala. Včasih res nisem na volji, ampak hočem v miru sama izbirat.
Bom pa mogoče res kakšno stvarco probala, ko vidim, da tukaj ful hvalite...
Tuki na Bledu sta samo dve, ne težita, če ju rabiš ti pomagata in če se ne moreš odločit ti ponavadi data kak tester al pa več.
-
Mety1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2005
Jst sem pa zadnjič s svojim dragim zavila v to trgovinco in odkrila sva same dobre stvari! Not sva bla skor eno uro... tko dober diši vse skupi
nazadnje sva kupila njemu en ful dober balzam za po britju z vonjem sivke,meni pa gel za čiščenje obraza z oljčnim oljem! Zakon! Moja koža še nikol ni bla tko gladka, njegova pa tudi...pa da o vonju sploh ne govorim
Priporočam vsakemu!
nazadnje sva kupila njemu en ful dober balzam za po britju z vonjem sivke,meni pa gel za čiščenje obraza z oljčnim oljem! Zakon! Moja koža še nikol ni bla tko gladka, njegova pa tudi...pa da o vonju sploh ne govorim
Priporočam vsakemu!
- MUMI
- Sramežljivka
Mety1 napisal/-a:Jst sem pl sem imela tua zadnjič s svojim dragim zavila v to trgovinco in odkrila sva same dobre stvari! Not sva bla skor eno uro... tko dober diši vse skupi
Priporočam vsakemu!
Ta gel sem imela tudi jaz. Res je super. Pa še piling iz oljčnih koščic je tudi super.
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
V Stari Ljubljani mi je ful fajn trgovina, k se ti res posvetijo, če neki iščeš, izbiraš, ti svetujejo... tko, da sm jst najprej vzela za par dni testerčkov, pol pa čez kšn mesec, ko sm "nabrala" keš, sm pršla pa kupit, pa sm ful zadovljna s kremco, vlažilna, oljka. Res fajn. Upam, da bo za neki cajta, k je bla 6 jurjev...
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
ja ta balzam mojemu ljubemu tudi ful odgovarjaMety1 napisal/-a:Jst sem pa zadnjič s svojim dragim zavila v to trgovinco in odkrila sva same dobre stvari! Not sva bla skor eno uro... tko dober diši vse skupi
Priporočam vsakemu!
as if.
- MUMI
- Sramežljivka
*Ela* napisal/-a:ja ta balzam mojemu ljubemu tudi ful odgovarjaMety1 napisal/-a:Jst sem pa zadnjič s svojim dragim zavila v to trgovinco in odkrila sva same dobre stvari! Not sva bla skor eno uro... tko dober diši vse skupi
Priporočam vsakemu!
Je še nek balzam po britju z vonjem po brinu. Moj fotr ne tolk navdušen.
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
MUMI napisal/-a:Mety1 napisal/-a:Jst sem pl sem imela tua zadnjič s svojim dragim zavila v to trgovinco in odkrila sva same dobre stvari! Not sva bla skor eno uro... tko dober diši vse skupi
Priporočam vsakemu!
Ta gel sem imela tudi jaz. Res je super. Pa še piling iz oljčnih koščic je tudi super.
Tega mam jst, pa je zakon!
Pa kupila sm si kremo za obraz iz karitejevega masla in mi je ful dobra...je zihr ne menjam več! -> ancek, mislm da je za suho do mešano kožo. Drgač pa pejt v trgovino pa reč da bi rada eno kremo za obraz in ti bo dal testerje od vseh kremc. Men je še sivka odgovarjala, sm je ta bolša.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
||MuCkAa napisal/-a:sofia83 napisal/-a:To olje za tuširanje sem že sprobala in mi je ena najbolj hudih zadev, kar sm kadarkol probala Kožo mam skos tok gladko pa svetlečo, da bi se kar cel dan božala
Zgleda pa tkole:
klik
No, to mave isto In ja, jaz sem tudi ful zadovoljna.. se bolj pa z madeljevim mlekom..
Men ga je tut lubi dau za bozic in je res fuuuul dobr, k mas pol tako mehko kozo
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
MUMI napisal/-a:*Ela* napisal/-a:ja ta balzam mojemu ljubemu tudi ful odgovarjaMety1 napisal/-a:Jst sem pa zadnjič s svojim dragim zavila v to trgovinco in odkrila sva same dobre stvari! Not sva bla skor eno uro... tko dober diši vse skupi
Priporočam vsakemu!
Je še nek balzam po britju z vonjem po brinu. Moj fotr ne tolk navdušen.
Jz mam tut to pa je fenomenalno za po britju. Sam mi ga hitr zmanjka čeprou se ne brijem lih vsak dan pa dokaj dost košta
Tko nekak...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
jst sm tud dobila za darilo njihovo mandljevo koncentrirano mleko za telo... in to tko, da sm mojga pelala not in mu rekla evo... to hočm met... in pol je on ene pol ure zavijal z očmi kolk da je to drago (se vid da pojma nima o kozmetki ) ... ampak ker nism mela nobenih drugih posebnih želja se je pač vdal v usodo
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]