L'occitane

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SETA II
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SETA II » 16. Dec. 2005 0:59

Sm neki slišala, da bodo mel do konc decembra podaljšan delovni čas - ob sobotah do 19h, v CityParku pa v EuroParku pa tud ob nedeljah, če sem prov razumela :)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 16. Dec. 2005 2:45

sofia83 napisal/-a:To olje za tuširanje sem že sprobala in mi je ena najbolj hudih zadev, kar sm kadarkol probala :razz: Kožo mam skos tok gladko pa svetlečo, da bi se kar cel dan božala :D :wink:

Zgleda pa tkole:
klik

No, to mave isto :D In ja, jaz sem tudi ful zadovoljna.. se bolj pa z madeljevim mlekom.. :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MUMI » 16. Dec. 2005 18:36

kr.ena napisal/-a:Jaz sem bila pa ravno zadnjič v stari Ljubljani in so mi šle prodajalke prav na živce. V 5 minutah so mi tri zrecitirale celo zgodovino in filozofijo podjetja, čeprav sem se zahvalila in rekla, da bom samo malo pogledala. Včasih res nisem na volji, ampak hočem v miru sama izbirat.
Bom pa mogoče res kakšno stvarco probala, ko vidim, da tukaj ful hvalite...

Tuki na Bledu sta samo dve, ne težita, če ju rabiš ti pomagata in če se ne moreš odločit ti ponavadi data kak tester al pa več.
:flower:
Uporabniški avatar
Mety1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Mety1 » 16. Dec. 2005 19:47

Jst sem pa zadnjič s svojim dragim zavila v to trgovinco in odkrila sva same dobre stvari! Not sva bla skor eno uro... tko dober diši vse skupi :gut:
nazadnje sva kupila njemu en ful dober balzam za po britju z vonjem sivke,meni pa gel za čiščenje obraza z oljčnim oljem! Zakon! Moja koža še nikol ni bla tko gladka, njegova pa tudi...pa da o vonju sploh ne govorim :lol:
Priporočam vsakemu!
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MUMI » 16. Dec. 2005 20:57

Mety1 napisal/-a:Jst sem pl sem imela tua zadnjič s svojim dragim zavila v to trgovinco in odkrila sva same dobre stvari! Not sva bla skor eno uro... tko dober diši vse skupi :gut:
nazadnje sva kupila njemu en ful dober balzam za po britju z vonjem sivke,meni pa gel za čiščenje obraza z oljčnim oljem! Zakon! Moja koža še nikol ni bla tko gladka, njegova pa tudi...pa da o vonju sploh ne govorim :lol:
Priporočam vsakemu!

Ta gel sem imela tudi jaz. Res je super. Pa še piling iz oljčnih koščic je tudi super. :flower:
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 17. Dec. 2005 12:49

V Stari Ljubljani mi je ful fajn trgovina, k se ti res posvetijo, če neki iščeš, izbiraš, ti svetujejo... tko, da sm jst najprej vzela za par dni testerčkov, pol pa čez kšn mesec, ko sm "nabrala" keš, sm pršla pa kupit, pa sm ful zadovljna s kremco, vlažilna, oljka. Res fajn. Upam, da bo za neki cajta, k je bla 6 jurjev... :roll: :razz:
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 17. Dec. 2005 16:12

Mety1 napisal/-a:Jst sem pa zadnjič s svojim dragim zavila v to trgovinco in odkrila sva same dobre stvari! Not sva bla skor eno uro... tko dober diši vse skupi :gut:
Priporočam vsakemu!
ja ta balzam mojemu ljubemu tudi ful odgovarja :D
as if.
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MUMI » 17. Dec. 2005 21:03

*Ela* napisal/-a:
Mety1 napisal/-a:Jst sem pa zadnjič s svojim dragim zavila v to trgovinco in odkrila sva same dobre stvari! Not sva bla skor eno uro... tko dober diši vse skupi :gut:
Priporočam vsakemu!

Je še nek balzam po britju z vonjem po brinu. Moj fotr ne tolk navdušen. :flower:
Uporabniški avatar
ancek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ancek » 28. Dec. 2005 17:14

Ali ima katera kakšno dobro kremo za obraz od L'occitana al pa masko za mešano kožo?
Uporabniški avatar
majchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 8. 2004
Kraj: NM / LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy » 28. Dec. 2005 17:20

MUMI napisal/-a:
Mety1 napisal/-a:Jst sem pl sem imela tua zadnjič s svojim dragim zavila v to trgovinco in odkrila sva same dobre stvari! Not sva bla skor eno uro... tko dober diši vse skupi :gut:
Priporočam vsakemu!

Ta gel sem imela tudi jaz. Res je super. Pa še piling iz oljčnih koščic je tudi super. :flower:

Tega mam jst, pa je zakon!
Pa kupila sm si kremo za obraz iz karitejevega masla in mi je ful dobra...je zihr ne menjam več! -> ancek, mislm da je za suho do mešano kožo. Drgač pa pejt v trgovino pa reč da bi rada eno kremo za obraz in ti bo dal testerje od vseh kremc. Men je še sivka odgovarjala, sm je ta bolša.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 28. Dec. 2005 18:54

||MuCkAa napisal/-a:
sofia83 napisal/-a:To olje za tuširanje sem že sprobala in mi je ena najbolj hudih zadev, kar sm kadarkol probala :razz: Kožo mam skos tok gladko pa svetlečo, da bi se kar cel dan božala :D :wink:

Zgleda pa tkole:
klik

No, to mave isto :D In ja, jaz sem tudi ful zadovoljna.. se bolj pa z madeljevim mlekom.. :D

Men ga je tut lubi dau za bozic in je res fuuuul dobr, k mas pol tako mehko kozo :)
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 28. Dec. 2005 23:46

joj dons sm hotla mami kupt eno kremo/masko za obraz, pa je stala 13 kosov :eek: :eek: ne hvala! :P
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 29. Dec. 2005 0:50

MUMI napisal/-a:
*Ela* napisal/-a:
Priporočam vsakemu!

Je še nek balzam po britju z vonjem po brinu. Moj fotr ne tolk navdušen. :flower:

Jz mam tut to pa je fenomenalno za po britju. Sam mi ga hitr zmanjka čeprou se ne brijem lih vsak dan pa dokaj dost košta :(
Tko nekak...
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 10. Jan. 2006 11:35

Jst sm za nov let dost stvari njihovih dobila in tut podarila in morm sam še enkrat napisat, da so mi vse zadevce ful dobre :)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 10. Jan. 2006 12:00

jst sm tud dobila za darilo njihovo mandljevo koncentrirano mleko za telo... in to tko, da sm mojga pelala not in mu rekla evo... to hočm met... in pol je on ene pol ure zavijal z očmi kolk da je to drago (se vid da pojma nima o kozmetki :roll: ) ... ampak ker nism mela nobenih drugih posebnih želja se je pač vdal v usodo :D
The secret of success is consistency of purpose.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]