L'occitane

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tweet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tweet » 02. Jun. 2005 16:58

Kakavovo maslo lahko kupis tudi v lekarni, mislim da bo ceneje kot v L'Occitanu. Jaz se nekako maja zacnem mazati z njim po obrazu in imam že krasno barvico :D . Sama ga ne stopim, ampak ga imam kar v kosu in se potem mažem z njim.[/url][/list][/list]
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 03. Jun. 2005 11:24

La*Perla napisal/-a:mačke,

ali ste že sprobale L'occitanovo mleko za telo z mandljem? Zanimajo me mnenja, ker nameravam kupit. Meni božansko diši, samo malo drago je :roll:

Jst ga nism še sprobala, sam zihr je dobr. Mam pa svečko iz te kolekcije in fulllll diši........njam.........
plesalka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a plesalka » 16. Nov. 2005 19:58

V novem mestu se je danes (16.11.05) odprla nova trgovina L`Occitane.
Sm šla noter in je tko lepo.vse lepo zloženo,lep ambient.pol sm pa probavala neke kremce pa pogledala ne ceno me je pa kap.za moje pojme čist predrago use.nazadne sm uzela nek parfum v obliki mazila (1.800) in je kr kul,pa še najbl znosna cena glede na to da je škatlca čist minimalna.kako se pa vm kej zdi ta kozmetika???
je predraga?
ni predraga glede ne to da je kvalitetena?
si kupujete sm kozmetko al tut dišeče svečke,palčke,storžce?

razpište se o L`Occitane
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 16. Nov. 2005 21:11

predraga glede na kvaliteto in to zlo predraga. sploh pa svecke in ostale stvari. men ni vsec, ceprav lepo disi in vse.
keep on smiling:)
Blondie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Blondie » 16. Nov. 2005 22:41

La*Perla napisal/-a:mačke,

ali ste že sprobale L'occitanovo mleko za telo z mandljem? Zanimajo me mnenja, ker nameravam kupit. Meni božansko diši, samo malo drago je :roll:

Cenejšo varijanto imaš od Afrodite, mandljevo mleko za telo je super, stane pa nekaj čez jurja... :gut:
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 17. Nov. 2005 12:20

fishi napisal/-a:predraga glede na kvaliteto in to zlo predraga. sploh pa svecke in ostale stvari. men ni vsec, ceprav lepo disi in vse.

Jst pa mislm, da glede na kvaliteto njihovi izdelki sploh niso predragi :?
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 17. Nov. 2005 12:28

ursy o kaksni kvaliteti pa govorimo? mislim po cem sklepas o kvaliteti? ce pogledas sestavine so v veliki vecini zelo poden od podna, na zalost. Disijo res super, mogoce ti tud dokaj pasejo na kozo trenutno, samo je vec izdelkov zanic kot pa ne, oz. dobis za enkrat manj denarja veliko boljsi izdelek (ce se skoncentriramo na sestavine in to kar koza rabi).
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 17. Nov. 2005 12:51

pepa napisal/-a:Takol je s tem L'occitan-om. Pravilno se izgovori "loksitane" verjemite mi, se zdaj pa že tako dolgo učim francosko, da nekaj moram vedeti... :wink: S tem da pazite pri o-ju, izgovarja se široko, tako kot nemški ö približno. e na koncu pa kot polglasnik.
Ni kaj, francozi komplicirajo pri vsaki stvari... :francais:

js sm pa skos misnla da se izgovori ''loksitan''. a si zihr da je ''loksitane''?
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 17. Nov. 2005 12:57

imam Loccitane 100% shea butter za ustnice, pa je kar ok.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 17. Nov. 2005 13:19

fishi napisal/-a:ursy o kaksni kvaliteti pa govorimo? mislim po cem sklepas o kvaliteti? ce pogledas sestavine so v veliki vecini zelo poden od podna, na zalost. Disijo res super, mogoce ti tud dokaj pasejo na kozo trenutno, samo je vec izdelkov zanic kot pa ne, oz. dobis za enkrat manj denarja veliko boljsi izdelek (ce se skoncentriramo na sestavine in to kar koza rabi).

Kokr jst vem je to dost naravna kozmetika....vsaj tist kr sm jst mela od njih....med, mandlji, razne zdravilne rožice.....
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 17. Nov. 2005 13:23

ki pa so ponavadi emd sestavinami dost na koncu seznama, sepravi nimajo kaksnega velikega vpliva. ko sem dala par izdelkov ocenit (po sestavinah) eni strokovnjakinji mi je bolj ali manj vse izdelke odsvetovala (nekateri si ok) sploh glede na ceno. sicer pa lahko sam preveris, samo jaz vem da bom zelo pazljiva kaj njihovega bom kupila
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 17. Nov. 2005 13:29

Lej na teli strani http://uk.loccitane.com/our_philosophy/ ... y=A&page=1 maš sestavine njihovih izdelkov od A do Z......men se ne zdijo lih nekvalitetne.....edin če pol kej zravn dajejo al kaj :?
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 17. Nov. 2005 13:31

caki bom probala kj uporabnega najdt, ksne kritike pa jih prlimam sem
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 17. Nov. 2005 13:34

http://www.lepa-si.com/forum/viewtopic. ... c&start=30

lej v tejle temi jeza ful izdelkov analiziranih sestavin, vem da tud za lloccitane samo se mi res ne da se enkrat vseh 60strani brat. tako da ce se kateri da go for it, je pa par njihovih izdelkov skritiziranih in tud pise zakaj.
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 17. Nov. 2005 13:37

samo po sebi res ni kaj blazno special. Vsaj po mojem mnenju :roll:

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov