L'occitane

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
marelca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marelca » 25. Jan. 2010 14:36

a katera ve kolk kej pride mleko češnjev cvet pa gel za telo breskov cvet? sta sploh uredu, je ktera že probala?
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 25. Jan. 2010 15:08

nekje okrog 20 EUR. baje je full ok. s tipom sva ga kupila kolegici (komplet milo in mleko) pa je full zadovoljna pa skos disi po tem :P c
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 25. Jan. 2010 15:49

A katera slučajno ve, koliko približno stanejo njihove maske za lase?
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 25. Jan. 2010 15:55

jst ne ti pa priporocam da gres prej tja in reces za tester...ponavadi dajo dva. svetujem zato ker so enim (npr. meni) full ok, nekaterim pa sploh ne. da ne bos brezveze zapravljala denarja :wink:
Uporabniški avatar
marelca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marelca » 25. Jan. 2010 16:45

ja sj vrjetn grem jutr kupt, tale gel za telo breskov cvet pa balzam za ustnice od tegale breskovga cveta. pomoje more noro dišat :D
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 25. Jan. 2010 17:25

SWEETprinces napisal/-a:jst ne ti pa priporocam da gres prej tja in reces za tester...ponavadi dajo dva. svetujem zato ker so enim (npr. meni) full ok, nekaterim pa sploh ne. da ne bos brezveze zapravljala denarja :wink:

Sem že sprovala in mi je ful dobra. Imela pa sem že šampon in balzam s petimi eteričnimi olji za poškodovane lase. Zanima me maska z olivnim oljem. Sprovala sem tester in mi je ful dobra. Zato me tudi zanima cena. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Jan. 2010 17:29

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 25. Jan. 2010 21:45

*mala* napisal/-a:Če je to ta, skoraj 25€

Ja, tale je. Hvala. Res je malo predraga, sam učinek ja pa neverjeten.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 25. Feb. 2010 0:44

Smo začele o Loccitane debatirat že v eni drugi temi, pa sem se rajši preselila v to temo :)

Na njihovi slovenski spletni strani ni napisanih sestavin...je sploh kje na netu možno vidt sestavine njihovih izdelkov?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Feb. 2010 8:52

Punce na Kozmetometru so zelo pridne in ima večina izdelkov sestavine zdraven.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
hautehippie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hautehippie » 02. Mar. 2010 11:23

Uporablja katera L'occitane tonike? Kako ste zadovoljne z njimi?
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 02. Mar. 2010 18:52

^^ Jaz uporabljam tega, seveda skupaj s penečim gelom in vlažilnim fluidom. Zelo sem zadovoljna :) Ponavadi pri stvareh, ki so namenjene negi obraza nisem opazila neke razlike, mi je bilo bolj kot ne vseeno, kaj uporabljam, ampak odkar imam to, pa je moja koža res čudovita - zelo mehka, zdi se mi tudi, da imam bolj čisto kožo, manj ogrcev. Uporaba pa je primerna tudi za nemastno kožo (seveda, če uporabljaš skupaj s fluidom), kljub temu da je namenjena bolj mastni koži - preverjeno, kože ne izsušuje.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 02. Mar. 2010 20:06

Tamarra* napisal/-a:^^ Jaz uporabljam tega, seveda skupaj s penečim gelom in vlažilnim fluidom. Zelo sem zadovoljna :) Ponavadi pri stvareh, ki so namenjene negi obraza nisem opazila neke razlike, mi je bilo bolj kot ne vseeno, kaj uporabljam, ampak odkar imam to, pa je moja koža res čudovita - zelo mehka, zdi se mi tudi, da imam bolj čisto kožo, manj ogrcev. Uporaba pa je primerna tudi za nemastno kožo (seveda, če uporabljaš skupaj s fluidom), kljub temu da je namenjena bolj mastni koži - preverjeno, kože ne izsušuje.

Jaz sem imela gel za čiščenje obraza s te kolekcije. Zelo sem bila zadovoljna z njim. Koža je mehka in gladka. Jaz imam mastno kožo in mi je bil super. Definitivno bo še kdaj na spisku za nakup :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 02. Mar. 2010 21:06

Tamarra* kako se obnese citronski deodorant?
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 02. Mar. 2010 21:53

Tamarra* napisal/-a:^^ Jaz uporabljam tega, seveda skupaj s penečim gelom in vlažilnim fluidom. Zelo sem zadovoljna :) Ponavadi pri stvareh, ki so namenjene negi obraza nisem opazila neke razlike, mi je bilo bolj kot ne vseeno, kaj uporabljam, ampak odkar imam to, pa je moja koža res čudovita - zelo mehka, zdi se mi tudi, da imam bolj čisto kožo, manj ogrcev. Uporaba pa je primerna tudi za nemastno kožo (seveda, če uporabljaš skupaj s fluidom), kljub temu da je namenjena bolj mastni koži - preverjeno, kože ne izsušuje.

koliko stane?
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov