L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Jaz sem se do sedaj samo enkrat z njim namazala. Pa sem imela potem, ko se je posušil na koži kar dost belo, pa še tko ob strani so take 'luskince' ratale...kot da bi se mi recimo koža lupla Sem pol šla samo sprat dol, ker zdej poleti, ko se nosjo majčke brez rokavov ne moram taka naokol hodit.
Mu bom dala še eno šanso, pa bom vidla če bo takrat kaj bolje...
Mu bom dala še eno šanso, pa bom vidla če bo takrat kaj bolje...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ Jaz mislim, da se to belo 'zasuši' gor na tistem predelu, kjer se ne potiš, pač bolj pri strani že, vsaj pri meni je tak bilo, se mi zdi.. ali je pri tebi pod celo pazduho?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- nastja12345
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2009
Jaz bi ti priporočla takšne izdelke izdelke, al pa če še malo tukaj preveriš, jaz vedno najdem kakšne koristne stvari...
LP
LP
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Mene pa zanima, če katera uporablja tole kremo in kako je zadovoljna z njo? Po opisu sodeč se mi zdi super, malo me je zmotilo edino to, da varuje pred prezgodnjim staranjem - a je pol sploh primerna za kožo 19 letnice? To vprašam zato, ker še nisem kupovala krem, ki bi bile hkrati tudi proti staranju. Aja, pa še tole me zanima: a se da tudi preko spleta naročit izdelke? Pa tud cenika nikjer ne najdem.
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Jz mislm da škodit ti res ne more...Sm enkrat uporabljala od mami kremo ki je bla isto proti staranju oz.proti gubicam ker mi je ful lepo dišala in mi ni nč škodla. Ti pa svetujem da če nisi prepričana o tem da greš kar tja in tam vprašaš prodajalce katero kremo ti pač priporočajo, za karkoli jo rabš pač jim tm poveš, ker kot mam jz izkušnje so tm prodajalci supr in ti ful dobr svetujejo (jz hodm u city park).
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
*Gaja* napisal/-a:Mene pa zanima, če katera uporablja tole kremo in kako je zadovoljna z njo? Po opisu sodeč se mi zdi super, malo me je zmotilo edino to, da varuje pred prezgodnjim staranjem - a je pol sploh primerna za kožo 19 letnice? To vprašam zato, ker še nisem kupovala krem, ki bi bile hkrati tudi proti staranju. Aja, pa še tole me zanima: a se da tudi preko spleta naročit izdelke? Pa tud cenika nikjer ne najdem.
Ne mislim, da se pri nas ne da naročiti njihovih izdekov preko spleta... Itak maš pa kar nekaj njihovih trgovin po Sloveniji...
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
*Gaja* napisal/-a:Mene pa zanima, če katera uporablja tole kremo in kako je zadovoljna z njo? Po opisu sodeč se mi zdi super, malo me je zmotilo edino to, da varuje pred prezgodnjim staranjem - a je pol sploh primerna za kožo 19 letnice? To vprašam zato, ker še nisem kupovala krem, ki bi bile hkrati tudi proti staranju. Aja, pa še tole me zanima: a se da tudi preko spleta naročit izdelke? Pa tud cenika nikjer ne najdem.
Pojdi v njihovo trgovino, povsod imajo nenormalno prijazne prodajalce, ki vejo vse o njihovih izdelkih in znajo super svetovati! Njihove kozmetike se ne da kupiti na internetu, prav tako tudi cenika nimajo objavljenega.
-
Tamarra* - Cosmofrik
*Gaja*, tale krema nenormalno diši drugače pa mislim, da nima kaj škodit, če je proti staranju. Glede cene pa - sem enkrat hotela kupit nekaj takega tam (mogoče celo točno tole) in tista je stala 40eur, pa ni bila največje velikost, nekaj srednjega ali pa celo najmanjša.
Sestavljanka, glede prodajalcev se pa totalno strinjam, redkokje so tako prijazni
pa še vprašanje z moje strani: imajo v tej trgovini kakšno kremo ali kaj podobnega proti ogrcem, pa da bi res delovala?
Sestavljanka, glede prodajalcev se pa totalno strinjam, redkokje so tako prijazni
pa še vprašanje z moje strani: imajo v tej trgovini kakšno kremo ali kaj podobnega proti ogrcem, pa da bi res delovala?
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
punce jst sm pa slisala da naj ne bi bilo dobro uporabljati te kreme full prej ker potem nimas cez 30let kozi nic vec za ponudit...
to mi je moja kozmeticarka rekla...
to mi je moja kozmeticarka rekla...
-
Tamarra* - Cosmofrik
http://www.loccitane.si/2/2/68/60714/Default.htm tole sem jaz prejšnji teden kupila, in je res super v nasprotju z očiščevalnim deodorantom, se nič ne lepi na kožo, ima lep vonj, poleg tega pa ne vsebuje niti alkohola zelo zadovoljna vglavnem
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
haley napisal/-a:^^Pol tudi belih sledi nič ne pušča?
mogoce malo neumesna...
haley ze nekaj casa opazam da imas probleme z deozodorantom pa bi ti svetovala da ga kupis od alve (avala). v dmju ga imas je prozoren okrog 7-8 eur. jst sm zelo zadovoljna pa res ni nobenih sledi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov