L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz sem dobila kremo za roke, noooro diši, imam pa še gel za prhanje od češnje se mi zdi in balzam za ustnice iz meda.
Res super stvari
Res super stvari
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js se pa lihkar mažem z mandljevim koncentratom za telo. Kak to lepo diši
Prejle se pa stuširala z mandljevim oljem (gre že 3. proti koncu).
Men je mandljeva linija res najljubša.
Prejle se pa stuširala z mandljevim oljem (gre že 3. proti koncu).
Men je mandljeva linija res najljubša.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Mene pa zanima če ima l'Occitane tudi deodorante?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- MayaP
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2009
- Kraj: CELJE
a_pikica_a napisal/-a:Mene pa zanima če ima l'Occitane tudi deodorante?
ko prebiram o loccitanovi kozmetiki različna mnenja, da je draga,da je naravna...sicer ne poznam vseh njihovih produktov, zdi pa se mi,da imajo precej visoke cene za njihove produkte...
jaz sem dobila za darilo eno kremo za roke linije orange blossom
znamke MOR in če si pogledate na njihovo spletno stran morcosmetics.com boste najprej prijetno presenečene nad čudovito pakirano embalažo,če pa bi te njihove izdelke poskusile pa bi bile naravnost navdušene
v sloveniji se da kupiti v specializirani trgovini v celju, vredno poskusiti,
in poiskat to trgovino jaz sem si že sprobala več njihovih produktov in so naravnost čudoviti, zame veliko boljši kot kozmeitka loccitane!
Je pa to novost v Sloveniji!
Maya
MAYA
- Gost
Živjo
Mene pa zanima koliko stane L'Occitane tisti lončki - mleko za telo - karitejevo maslo, ki ga imajo zdaj in na veliko promovirajo. Mislim, da je to mazilo za telo. Če mogoče kdo ve približno ceno?
Najlepša hvala, lep dan, m.
Mene pa zanima koliko stane L'Occitane tisti lončki - mleko za telo - karitejevo maslo, ki ga imajo zdaj in na veliko promovirajo. Mislim, da je to mazilo za telo. Če mogoče kdo ve približno ceno?
Najlepša hvala, lep dan, m.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst sm pa par dni nazaj lubiju vzela tuš gel, z vonjem po citrusih. Mmmmm.
Cene so mi kr uredu, edino ena krema za suho kožo, ki mi jo je predlagala prodajalka se mi je zdela ful predraga. Res minimalen lonček kremice je 33€. Količina pa taka, kot par testerčkov.
Cene so mi kr uredu, edino ena krema za suho kožo, ki mi jo je predlagala prodajalka se mi je zdela ful predraga. Res minimalen lonček kremice je 33€. Količina pa taka, kot par testerčkov.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Hmm... l'occitane je kao naravna kozmetika ampak ce greste gledat sestavine je na veliiiiiko izdelkih precej nenaravnih reci, kaksnih naftnih derivatov ipd.
Npr krema za roke, obup kar se sestavin tice..
Imam pa res veliko reci od l'occitana, so mi vse vsec, samo ta krema za roke se mi je prav grdo zamerila.. sploh ki imam zdaj tri male (40ml) katere ne vem kam dat..
Imam pa res veliko reci od l'occitana, so mi vse vsec, samo ta krema za roke se mi je prav grdo zamerila.. sploh ki imam zdaj tri male (40ml) katere ne vem kam dat..
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Hyades napisal/-a:Hmm... l'occitane je kao naravna kozmetika ampak ce greste gledat sestavine je na veliiiiiko izdelkih precej nenaravnih reci, kaksnih naftnih derivatov ipd.
Men pa neki ni jasn. A ni nafta naravna stvar? Isto kt premog pa glina pa...
Vse ste v to nafto napičene, a jeste jogurte s konzervansi.
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Hmm... ne za kozo lih ni dobro.
Ker si predstavljas da bi pila nafto? Hm ne?
No v glavnem kar das na kozo, se ti potem pozna .. ni vec uno da lahko das karkoli na kozo in bo vse isto, nak.
Ne vem no punce, od l'occitana bi clovek pricakoval kaj vec.
Ker si predstavljas da bi pila nafto? Hm ne?
No v glavnem kar das na kozo, se ti potem pozna .. ni vec uno da lahko das karkoli na kozo in bo vse isto, nak.
Ne vem no punce, od l'occitana bi clovek pricakoval kaj vec.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A je katera te dni vidla kje mandljevo olje za tuširanje? js nora nanj, v CP ga je pa zmanjkal, in dobijo šele čez 1 mesec...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov