L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
*kayka* napisal/-a:Js sm pa narocila ta katalog in sem zraven dobila vzorcek kreme za obraz-med, limona mislem da je biu...pa sem sla tja prasat ce majo se kaj...pa je rekla da ni vec, da je bila omejena serija pa tttoooook je dooobr!!!
Js sm si lih dons kupila Mandljevo mleko za telo, pa sm vprašala še za tega z medom& limono, pa je rekla da jih je zmanjkal, pa da dobijo čez 4 mesece. Tak da grem takrat v nakup, predn spet zmanjka kak kruto, da ti dajo testerje, kremce pa zmankal
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
ma katera parfum tist z vrtnico? koliko stane?
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz ga imam..mislim pa da sem dala za 20ml 18e...se splača 90 ml bolj vzet..pride tam okoli 50e...samo jaz imam toliko teh parfumov..da ta velikega itak ne bi porabila...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
L'Occitan izdelki so res dobri, ne, odlični, so pa preveč dragi za marsikateri žep.
Jaz se imela nekaj za tuširanje pa za ustnice. Res super. Sem pa vse dobila za darilo, saj je kr drago.
Jaz se imela nekaj za tuširanje pa za ustnice. Res super. Sem pa vse dobila za darilo, saj je kr drago.
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
hm, meni pa cisto nobena krema za obraz do zdaj ni pasala sad mam karitejevo - premastna, olivno - premastna, sivkino sem probala pa mi je izsusila kozo ...bad, res... sem pa dobila ta tester od karite & coton bio z upanjem, da bo ta "taprava" pa ...ni evil
eh...naja
kakšno kožo pa imaš? mastno, suho,...?
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Vprašanje: tiste ki uporabljate to kozmetiko - a majo kšno dobro kopel za noge?? Al pa kšno lepo dišečo kremco za noge...?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jaaaaa , meni ful lepo diši sivkina krema za utrujena stopala (kao), ponavad se moj ponudi, ko potegnem to kremo ven, da mi zmasira stopala, hehe...
Men je bla tok všeč, da sm pol kupla še sivkino kremoza roke, ker ta vonj mi je mmmmmm
Men je bla tok všeč, da sm pol kupla še sivkino kremoza roke, ker ta vonj mi je mmmmmm
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Pa majo kr dost draga stvari
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- Miš112
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2008
js sn tut redna uporabnica l occitana, so res kvalitetni, najbolj pa mi sede njihov vonj. kot bi bila v provansi
sn pa zadnič zvohala neki, kjer so njihovi izdelki dost bolj ugodni kot v trgovini.
po netu sn zbrskala en post kjer ena prodaja njihove izdelke po zlo ugodni ceni. sma se dogovorile in sem nabavla sicer res za mal manj kot 200 eu ampak v trgovini bi dala 300 € !!
no po vseh nizkih cenah pa sem zraven dobila še mandljevo mleko ZASTONJ! katero stane okol 40 eu! mislim pravi fenomen!
lahko dam kontakt, če katera želi
sn pa zadnič zvohala neki, kjer so njihovi izdelki dost bolj ugodni kot v trgovini.
po netu sn zbrskala en post kjer ena prodaja njihove izdelke po zlo ugodni ceni. sma se dogovorile in sem nabavla sicer res za mal manj kot 200 eu ampak v trgovini bi dala 300 € !!
no po vseh nizkih cenah pa sem zraven dobila še mandljevo mleko ZASTONJ! katero stane okol 40 eu! mislim pravi fenomen!
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
A ima katera parfumček z okusom češnje?
tegale? : http://www.loccitane.si/Default.aspx?a= ... 30/07/2008
Jaz razmišljam, da bi si ga kupila, ampak ne vem, koliko časa zdrži na koži?
tegale? : http://www.loccitane.si/Default.aspx?a= ... 30/07/2008
Jaz razmišljam, da bi si ga kupila, ampak ne vem, koliko časa zdrži na koži?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Miš112 napisal/-a:js sn tut redna uporabnica l occitana, so res kvalitetni, najbolj pa mi sede njihov vonj. kot bi bila v provansi
hmm, ne vem no, ampak meni se zdi 200€ naenkrat za kozmetiko kar veliko. še pri oblačilih ne zapravljam toliko naenkrat.
je pa res, da se ti je nakup več kot očitno splčal.
sama pa sem bolj take narave, da raje dam več, pa grem večkrat v drogerijo. (nimam pojma, zakaj )
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
No ja, dejansko ta kozmetika vsekakor ni zelo kvalitetna kar se tiče sestavin.
Verjamem pa, da marsikomu ful sede na kožo, pa zelo lepo diši, kaj več pa ni v njej,
še najmanj pa drži, da je naravna, če se poglobiš v sestavine, kaj kmalu visiš, da je zelo malo naravnih sestavin oz. izvlečkov naravnih zadev.
So zelo na repu seznama sestavin.
Sama recimo uporabljam pomarančno melko za telo ker mi noro lepo diši, pa parfum zeleni čaj, za obraz pa ne uporabljam ničesar.
Verjamem pa, da marsikomu ful sede na kožo, pa zelo lepo diši, kaj več pa ni v njej,
še najmanj pa drži, da je naravna, če se poglobiš v sestavine, kaj kmalu visiš, da je zelo malo naravnih sestavin oz. izvlečkov naravnih zadev.
So zelo na repu seznama sestavin.
Sama recimo uporabljam pomarančno melko za telo ker mi noro lepo diši, pa parfum zeleni čaj, za obraz pa ne uporabljam ničesar.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]