L'occitane
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mimini
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2006
js mam kremo za obraz z medom...
mi jo je priporočala za občutljivo in suho kožo...
sej nimam nobene reakcije, sam neki hranilna mi tut ni.
mi je pa božanski pomarančni piling in mandljeva krema mi je bla tut ušeč.
sam predrago je za usakodnevno rabo, škoda.
mi jo je priporočala za občutljivo in suho kožo...
sej nimam nobene reakcije, sam neki hranilna mi tut ni.
mi je pa božanski pomarančni piling in mandljeva krema mi je bla tut ušeč.
sam predrago je za usakodnevno rabo, škoda.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
densy napisal/-a:a priporočate kakšno kremo za suho kožo?
a se da mogoče naročit tester?
Js sm bla pr njih u trgovini pa sm dobila testercke, sam pomoje je ful odvisno kasne volje je prodajalka, k ksne jih nocjo dat.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
legally blonde napisal/-a:densy napisal/-a:a priporočate kakšno kremo za suho kožo?
a se da mogoče naročit tester?
Js sm bla pr njih u trgovini pa sm dobila testercke, sam pomoje je ful odvisno kasne volje je prodajalka, k ksne jih nocjo dat.
ja to mi gre pa prov na živce.. pridem enkrat v trenerki v beautiq (al karkoli je že uno v merkatorju) in tko rečem za kkšn tester pametn za suho kožo.. pa tko kao, nč nimamo.. ..
pol pa pridem enkrat k sm bla zrihtana najbl, mi je pa tko u rit lezla pa ni da ni stvari, k mi je nebi pokazala
p**** a če nism ušmekana ne skrbim za obraz ... svašta
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
L°AbeiLLe napisal/-a:^Jz sm tud enkrat prosila za tester, pa mi je rekla prodajalka, da jih dobiš samo, če kaj kupiš. Hm.. lol ?!
Zdj sm začela premišljevat, kako sem bla oblečena takrat.
ja sj kako boš pa kupu eno kremo, če en veš a ti bo odgovarjala.. ma krneki.. to one vse same porabjo pol
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Če nisi lih najbl lepo oblečena, ko greš kupovat kozmetiko, ponavad pomaga, če poveš kaj si že uporabljala. Sm bla tud v trenirki že v Müllerju, pa me prodajalke niso j..... 5%, ko sem pa omenla, da sm mela do zdej Diorjevo maskaro in da bi probala še kšno podobno, je bla pa vsa sladka...bitch
-
Geja. - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2007
a to mas tist mat losjon? jst ze nekej casa hodm po testrčke pa ga nameravam uzet. a je ful drag?bubbles napisal/-a:jst mam trenutno mandljevo olje za tuširat in mandljev milk concentrate za po telesu, pa se skoz voham, k mi tok diši
mam pa še sivkin losijon za obraz, pa je so far so good
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Če greste na slovensko spletno stran L'occitane http://www.loccitane.si/Default.aspx?c= ... 20053&s=51,
lahko tam naročite en katalogec daril
in skupaj z njim prejmete potem tudi nekaj vzorčkov na dom .
lahko tam naročite en katalogec daril
in skupaj z njim prejmete potem tudi nekaj vzorčkov na dom .
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jaz sem si dons kupla kremo za roke; limona, med... pa tkooo lepo diši. Pa še parfumček za mazat od vrtnice, milo in pa glos od prav tako vrtnice.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Uf, js mam tut ene par stvari od l'Occitana in so mi use zlo usec. Krema za obraz s karitejevim maslom je edina po kateri mam normalno kozo, ker mam tok suho, isto velja za kremo za roke. Mleko za telo z olivnim oljem mi je tut zlo usec. Lip glosse majo tut ful fajn, js mam pomaranco pa med&limona. Biusi mi je pa za rojstn dan kupu olje za tusirat z mandlji - po tistem pa se ceu dan tooook disim.
Trenutno mam tole, sm mela pa se ene par stvari, sm bla z usemi zlo zadovoljna.
Trenutno mam tole, sm mela pa se ene par stvari, sm bla z usemi zlo zadovoljna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov