Krema za sončenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
*amber* napisal/-a:Je katera že sprobala Afroditine kreme za sončenje?
Jaz uporabljam ono ko ima 30 faktor ker imam zelo svetlo polt in me takoj opeče in je tudi težko najt normalno kremo s takim faktorjem (razen onih otroških ko so obarvane in tak, ko pa mi niso preveč všeč), no ta mi zelo ustreza Se mi zdi kot bi bila malo gostejša od onih običajnih krem, pa kot bi ti naredla nekak zaščitni sloj na koži, mislim vpije se, samo je potem tam koža še nekaj časa svetlejša, kot če bi si z nečim premazala čez. Deluje pa dobro.
Every rose has its thorn
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
sem na začetku teme že vprašala, pa bom ponovno:
kera ve, obstaja krema z bleščicami?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
a se ene dejansko mažete z nivea kremami? sej ne, da že niveine kreme za obraz niso ok za kožo, ampak tud za telo neb hotla uporablat tega jz drgač uporablam od hawaiian tropic zaščitni faktor 20, ko sm pa že ornk rjava pa kšno fajno olje
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
^^Ja...in smo še vedno žive...in lepe...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
ja sej umret zarad tega lih ne morš verjetn, ampak če se kej pozna, se pozna na dolgi rok no, pa sej si nism jz tega zmisnla da nivea ni ok za kožo to piše več al mn pousod kjer je kaj več govora o sestavinah.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
lakeesha napisal/-a:sem na začetku teme že vprašala, pa bom ponovno:
Pred leti je mela Nivea eno tooook super kremco (faktor osem), k se je ful luštn bleščala na soncu, zadnji dve leti je pa ni več dobit .
Lan sm mela eno od Hawaiian Tropic, pa mi je bla zanč.
Tko da se letos očitno nam nč bleščala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
jz bi tud kej tazgaa do zdej sploh nism vedla da to obstaja (za after tanning mam tako kremco, sam jz bi tud DURING)
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Glihkar sem ugotovila, da mam od lani Afroditino olje SPF 8 in kremo SPF 10. Sem čist pozabla na to, mmm diši.
Lani sem uporabljala tudi Eveline olje SPF 3, ampak tist mi pa ni blo baš nešto.
Še kr nevem al naj letos nabavim Australian Gold, al kaj drugega. Bom še mal počakala, če bo še kako dobro priporočilo, ideja.
Lani sem uporabljala tudi Eveline olje SPF 3, ampak tist mi pa ni blo baš nešto.
Še kr nevem al naj letos nabavim Australian Gold, al kaj drugega. Bom še mal počakala, če bo še kako dobro priporočilo, ideja.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Jaz sem si lani v solariju kupila kremo od EMERALD BAY:BOTTLED BLONDE. Krema res božansko diši+bleščice ima. Nima pa nekega velikega zaščitnega faktorja. Po njej dobiš res super barvo in to zelo hitro, vendar jo priporočam puncam temnejše polti, ki bi še rade dobile res lepo zagorelo polt, ali pa če se ga uporablja v kombinaciji še s kakšno drugo kremo z malo višjim faktorjem. V vsakem primeru se boste lepo svetile s tem (pa seveda dišale) .Jaz sem jo imela za v solarij parkrat, potem pa normalno še na plaži.
Aja pa takole zgleda:
Letos še jih sicer nisem nikjer zasledila-niti v tistem solariju jih nimajo več. Jih je mogoče katera kje videla?
Aja pa takole zgleda:
Letos še jih sicer nisem nikjer zasledila-niti v tistem solariju jih nimajo več. Jih je mogoče katera kje videla?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov