Krema za sončenje

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 27. Avg. 2009 21:18

^^ Jst mislm,da je to precej odvisno od posameznika. Včasih sem mela grozno alergijo na sonce in sem prou zavidala vsem,ki so se v miru lahko sončili vsaj pol ure.Pomagale mi niso nobene tabletke za alergijo (claritin in podobno) niti kremce, potem pa mi je dermatologinja svetovala kakšen obisk solarija,seveda brez pretiravanje,le nekaj obiskov pred morjem in zadeva je bila rešena. Še vseen pa kombiniram solarij in tabletke braunemon,ki so delno tud proti alergiji.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 28. Avg. 2009 21:23

Je, od posameznika odvisno. Jaz sem bila v otroštvu pole sončnih krem zaščitena na plažu tudi z majico (tudi v vodi), kar mi je bilo seveda smotano kot otroku. Zdaj se pač zaščitim z visokim faktorjem, pa je ok. Če imam kdaj nižji faktor, ali pa se prdemalo namažen, mi pa to pove srbečiča in rdeče pikice. Ampak to samo na plaži. Ni zdej, da se ne smem na soncu kazat kot kak vampir:)

In seveda ni nič narobe z rahlo porjavelostjo, dokler imaš v glavi razčiščeno, da sončenje vseeno ni dobro zate in se pametno sončiš. Drugo je, če se namenom pražiš cel dan s kakšnim oljem z zelo nizkim faktorjem, al pa bog ne daj kot kakšne starejše italijanke - z olivnim oljem, ki itak nima ZF.
beebea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a beebea » 18. Apr. 2010 18:28

Jaz pa tak sovražim sončne kreme .. :? Edino fant me vedno sili ker mam izredno suho (lišajasto-skoraj luskasto) kožo po kopanju. Uporabljam pa Hawaiian Tropic 6/8 + Hawaiian Tropic olje 6/8 :) Mam pa težave s fleki, ker ko sem mela vodene koze sem si jih praskala in tak nimam pigmenta-to je predel pri kolenih in za koleni pa komolci in roke in zgleda res čudno ko sem lepo rjava pa mam bele fleke :? :( A ma katera druga to ? Bi se dalo kak odpravit oz. da se nebi tak vidlo ? Pa kaka je razlika med navadnim HT oljem pa onim z korenčkom ? :)

Hvala vnaprej :)
Magna paro, quas possit Amor remaner per artes, dicere, tam vasto pervagus orbe puer.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Jun. 2010 16:08

Katera je kakšna dobra naravna krema za sončenje za obraz? Jaz po čisto vsaki dobim mozolje, tako da bi rabila nekej nekomodogenega...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Jun. 2010 16:23

Js si bom letos privoščila eno od Green People. UG jih je super ocenila, naravne so tudi (čeprov men vseeno :D) in imajo mineralne filtre.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 09. Jun. 2010 16:26

Joj, kak dobro izgledajo te od Green people! S kod boš naročala, iz feelunique? Bi se dalo k tebi zraven priklopit?

Tale in tale me izjemno mikata :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Jun. 2010 16:32

^^No pol si bom pa še jaz kako njihovo privoščila :D

Upam samo, da ni preveč mastna in da se dobro vpije v kožo...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Jun. 2010 16:55

UG84 napisal/-a:Joj, kak dobro izgledajo te od Green people! S kod boš naročala, iz feelunique? Bi se dalo k tebi zraven priklopit?

Jp, s feelunique.com. Ta vikend med tekmo Anglije, ko imajo -15% :D

Sej ni poštnine :D Ali nimaš kartice primerne?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 09. Jun. 2010 17:23

Ja, to sem tudi jaz že gledala. Mogoče bom pa tudi jaz naročila.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 09. Jun. 2010 17:26

Ma ja, kartica ja problem, ne poštnina :) Sej ni panike, bom skušala mami nahecat, če bo za :)
Uporabniški avatar
ronyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: bogu iza nogu

Neprebrana objavaNapisal/-a ronyka » 09. Jun. 2010 18:28

[quote="beebea"]... Mam pa težave s fleki, ker ko sem mela vodene koze sem si jih praskala in tak nimam pigmenta-to je predel pri kolenih in za koleni pa komolci in roke in zgleda res čudno ko sem lepo rjava pa mam bele fleke :? :( A ma katera druga to ? Bi se dalo kak odpravit oz. da se nebi tak vidlo ? ... quote]

ja tut jz mam te fleke,največ po trebuhu,in mislim da se neda odpravt,ker to primankuje pigmenta in nam takim ni pomoči :(
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Jun. 2010 18:49

*mala* napisal/-a:
UG84 napisal/-a:Joj, kak dobro izgledajo te od Green people! S kod boš naročala, iz feelunique? Bi se dalo k tebi zraven priklopit?

Jp, s feelunique.com. Ta vikend med tekmo Anglije, ko imajo -15% :D

Sej ni poštnine :D Ali nimaš kartice primerne?

Se ravno ne spoznam na te strani, ker nikoli ne naročam iz tujine... a pol se lahko plača samo s kartico, ni možno kako drugač (recimo po povzetju)?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 09. Jun. 2010 19:13

Po povzetju je ponavadi samo v Sloveniji če naročaš.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 09. Jun. 2010 19:57

Eno vprašanje, če katera ve: kateri je najvišji faktor kar ga premore DMova linija izdelkov za sončenje (Sundance)?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Jun. 2010 20:01

^^Sem bila danes v Dmju pa sem vidla največ 50. Ampak to mislim, da je bila otroška.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov