Krema za sončenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
^^ al pa še bolš; kožni rak
Men je pa bela polt ful všeč. In se vedno jezim, če me kej opeče in potem postanm rjava. Mene poznajo kot freak-a, k se skoz maže. Evo za letos sem že obrožena; obraz eucerin spf50 in telo light & silky garnier 30ka. upm, da se z G nisem kej za****, filtre ma dobre in tut svaljkav se ni ko sm ga probala.
Men je pa bela polt ful všeč. In se vedno jezim, če me kej opeče in potem postanm rjava. Mene poznajo kot freak-a, k se skoz maže. Evo za letos sem že obrožena; obraz eucerin spf50 in telo light & silky garnier 30ka. upm, da se z G nisem kej za****, filtre ma dobre in tut svaljkav se ni ko sm ga probala.
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
^^ Meni je tudi všeč bela polt in poleti se to res redko opazi, večinoma so vsi zagoreli Meni se zdi nekako bolj nežno, pa še ne uživam v cvrtju na soncu, po 5ih minutah direktnega sonca imam zadosti
Joj ko pa vidim kakšne 50-letnice čisto preveč rjave in zgubane, pa s kakšnim močnim in/ali fluorescentnim mu-jem
Poročaj kako se bo obnesel ta Garnier, prosim, ker ambre solaire me dobro zaščiti, ampak se svaljka, zato ga verjetno ne bom več kupila, ampak glede na to, da je skoraj poln, nov...ga bom porabla do konca
Joj ko pa vidim kakšne 50-letnice čisto preveč rjave in zgubane, pa s kakšnim močnim in/ali fluorescentnim mu-jem
Poročaj kako se bo obnesel ta Garnier, prosim, ker ambre solaire me dobro zaščiti, ampak se svaljka, zato ga verjetno ne bom več kupila, ampak glede na to, da je skoraj poln, nov...ga bom porabla do konca
There are no shortcuts to any place worth going.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
saarijarvi napisal/-a:Uu tole z oljem se sliši super ampak mi ni čist jasno.. a se da to kupit v kkšem 'spreju' al se normalno povaljaš v navadnem solatnem olivnem olju? In to pred sončenjem? (a ni to mal smrdljivo, lepljivo?) lol..
Edit: Aja a to tud kej ščiti al se je treba spodi še prej namazat? Ker sm precej svetla/občutljiva pa nebi riskirala..
Ja, namažeš se z navadnim solatnim olivnim oljem. Meni osebno ne smrdi. Pivo se pa namaže ja .
Nekateri prakticirajo tudi korenčkov sok- korenček spravijo v tekoče stanje s sokovnikom, zmešajo z olivnim oljem, pol pa se mažejo.
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
KristinĆk napisal/-a:js sm bla pa dons v solariju in so mel tam kreme za sončenje..in sicer od AUSTRALIAN GOLD... in mi je ušeč gel v spreju z bronzerjem.. pa me zdj zanima če ma kdo izkušne s to znamko? kr ni tko pocen, pa se neb rada zasrala
http://www.australiangold.com/outdoor/s ... onzer.html
kaj res nima nobena izkušenj??
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
ancurna napisal/-a:js sm se 1x s pivo polila.... ajoj rdeča sm bla ko kuhar rak res.... ampak če prakriciraš s kremo za sončenje pa prideš lepo rjav.... 1 teden preden misliš it na morje pa pij korenčkov sok... ne ko si že na morju....
Seveda moraš kombinirat s kremo za sončenja, saj tako olivno olje, kot tudi pivo nimata zaščitnega faktorja
- Suzieq
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
Sm prepričana da bo sonca letos še dovolj...vsaj na obali. Sicer pa Poglejte si video pogovorz dermatologinjo, ki govori o nevarnostih sončenja in zdravi zaščiti. Sonce je zares nevarno in lahko pusti trajne posledice na naši koži, zato je pametno, da se čimbolje zaščitimo. Tudi sama včasih pozabim na to.
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz, pametna punca , sm se eno poletje mazala ceu dan sam z oliunim oljem. Rezultat nakonc dneva je biu ta,da sm bla rdeča ko paprika in se še čudla,da kko pa to,če sm se mazala.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Bibonka napisal/-a:Olje je za zadnje dni sončenja, ko že imaš podlago.
Sm pol tud jz poštekala.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
meni so australian gold kreme fantastične , in ful lepo si pol tut rjav
včasih smo jih uporabljal cela familja ...se mi zdi da smo meli une neki natural ..taka rjava flaša , faktor 6 ...in je blo fajn
zdj so mi pa postale mau predrage-prej so jih starši financiral , mislim da jih še kupujeta
dobil pa smo jih u enmu fitnesu v litiji
včasih smo jih uporabljal cela familja ...se mi zdi da smo meli une neki natural ..taka rjava flaša , faktor 6 ...in je blo fajn
zdj so mi pa postale mau predrage-prej so jih starši financiral , mislim da jih še kupujeta
dobil pa smo jih u enmu fitnesu v litiji
- hippo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2009
usak let mam drugo kremo
kupla bom pa faktor ma 100 če se da in skoz bom u senci da slučajno ne bi dubla barve, ne maram zgledat ko črnc pa že naravno mam tako precej rjavo ( učas mau na roza potegne) barvo kože.. nočem še bl rjave, hočm svetlejši odtenek, a kj tacga obstaja za to ?
pa tud te sončni žarki niso dobri za kožo..
kupla bom pa faktor ma 100 če se da in skoz bom u senci da slučajno ne bi dubla barve, ne maram zgledat ko črnc pa že naravno mam tako precej rjavo ( učas mau na roza potegne) barvo kože.. nočem še bl rjave, hočm svetlejši odtenek, a kj tacga obstaja za to ?
pa tud te sončni žarki niso dobri za kožo..
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Baje je dobr domač narejen olje za mazat, ki ti da lepo rjavo barvo, ko se sončiš in te ne opeče. In sicer, olivno olje, kana, mladi orehi, listi od oreha, to zmešaš in pustiš na soncu do 2 tedna.
Baje je kr dobr, kolegica ma in ma čist lepo barvo, nit je ni opeklo.
Baje je kr dobr, kolegica ma in ma čist lepo barvo, nit je ni opeklo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov