Krema za sončenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Suzieq
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
Smile1 napisal/-a:Sigurno je pomembna zaščita pred soncem. Katere kreme so dobre se jaz ne spoznam.
Bom tistele izdelke sunmix k je nagradna igra pogledal, če se splača katerega naročit oz zadet. Mi priporočate kateri izdelek od tam? Nisem pa bel niti temen, nekaj vmes. Nekaj podlage od sonca pa že imam.
Sm nekje prebrala da tela Sun Mix Deep Tan Mleko za intenzivno porjavelost ali pa olje ful lepo barvo naredi na koži. Sicer pa glede na to da si moški ne vem če bi ti glih ustrezalo olje. No če bi te kakšna dobra bejba mazala se sigurno nebi branu. Sicer ti pa priporočam kakšno kombinacijo z Vischyjem, z malo večjim faktorjem, da se ti ne bo treba še z jogurtom mazat.
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
aderyn napisal/-a:Jaz imam Garnier Ambre Solaire, spf 20
Dobro zaščiti, ampak ko se spotim, se začnem "luščit" - pač krema se nekako lušči dol, ni ravno opazno, ampak ni prijetno ob dotiku
Jaz sem tudi imela tega, pa se mi je enako ``svaljkov´´ dol. Podoben je tudi sundance sprej spf 30, isto sprej, dobri filtri, nič se ne svaljaka, ... in mislim, da bom letos spet tega imela.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
*mala* napisal/-a:micamaca napisal/-a:^ ... prek uk ebaya ja... tuki maš link pa mal prečekirej cene: http://health-beauty.shop.ebay.co.uk/?_ ... acat=26395
A kar dostavlja v SLO? Ker ne piše...
ta pr kateri sm jst naročila dostavlja ja... poštnina pa pride 4 funte
drgač pa men je velik bl kt razne kozmetične ocenjevalnice zanimiva in relevantna stran http://www.goodguide.com/
The secret of success is consistency of purpose.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
electra* napisal/-a:hmm mam 2 vprašanjiii...
*je že kera slišala da naj bi do lepe porjavelosti pomagalo če se pred sončenjem namažeš z navadnim olivnim oljem...??
*kakšne so vaše izkušnjee z sončnimi kremami od afroditee....??
Jaz sem se lani mazala z olivnim oljem in res dobiš ful temen ten- jaz sem ffuull svetle polti. Poleg olivnega olja se za porjavelost uporablja tudi pivo, jaz pa že nekaj let prakticiram tudi 100% kakavovo maslo. Če ne drugega je vse naravno, medtem ko so različni losjoni in tablete za hitrejšo porjavelost sama kemija
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
mi to v družini počnemo že od mojga 10 leta starosti lol Zato sm pa nekak skos rjava oz. se mi barva obdrži, hitr me prime, ker prec začnem šopat olje-sicer zdej hawaiin tropic, ker mi je najboljše- pa me hitr prime pa sploh ne ožge 8se pa izogibam soncu ob kritičnih urah, pa tko max pou urce 1x na teden-ČE,zdj k je tak vreme bil biu ne).
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
spice girl napisal/-a:Jaz sem se lani mazala z olivnim oljem in res dobiš ful temen ten- jaz sem ffuull svetle polti. Poleg olivnega olja se za porjavelost uporablja tudi pivo, jaz pa že nekaj let prakticiram tudi 100% kakavovo maslo. Če ne drugega je vse naravno, medtem ko so različni losjoni in tablete za hitrejšo porjavelost sama kemija
js skos pijem pivo na plaži, pa nism nč bolj rjava
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Moja nona (babica) uporablja samo olivno olje (+ limono) že celo življenje in ima vedno rjavo polt Mene pa ožge, če nimam faktorja in sem že po desetih minutah rdeča kot rak, zato tega raje ne prakticiram, tudi ko sem že rjava
There are no shortcuts to any place worth going.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Uu tole z oljem se sliši super ampak mi ni čist jasno.. a se da to kupit v kkšem 'spreju' al se normalno povaljaš v navadnem solatnem olivnem olju? In to pred sončenjem? (a ni to mal smrdljivo, lepljivo?) lol..
Edit: Aja a to tud kej ščiti al se je treba spodi še prej namazat? Ker sm precej svetla/občutljiva pa nebi riskirala..
Edit: Aja a to tud kej ščiti al se je treba spodi še prej namazat? Ker sm precej svetla/občutljiva pa nebi riskirala..
Zadnjič spremenil saarijarvi, dne 01. Jul. 2009 18:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ah dej no dej
Za rjavo polt vse...čez 10 let pa kot večina Italjank postaranih za vsaj 10 let.
Za rjavo polt vse...čez 10 let pa kot večina Italjank postaranih za vsaj 10 let.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov