Krema za sončenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
*hox* napisal/-a:Mene pa zanima, če je kera mogoče opazila sprej od Nivee (lahko tut kakšna druga firma) za lase? Lani in letost ga sploh nikjer več ne najdem.
jz sm ga lani pr frizerju kupla od Kerastase in je super - lepo diši, ko se pošpricaš nimaš mastnih las (v bistvu se dost hitr posuši in postane neviden), kar j epa sploh fajn je pa to, da me ne opeče po preči - zarad tega sm ga tud kupla
sm ga pa prej imela od Niveje pa mi ni bil fajn...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Živijo punce, mene pa zanima, če uporablja že katera naslednjo kremco:
1.) Nivea sun invisible protection
2.) L'occitane BURITI DO PARÁ
odločam se med njima, namreč
1.) Nivea sun invisible protection
2.) L'occitane BURITI DO PARÁ
odločam se med njima, namreč
I am not an enigma, just a contradiction!
- ancurna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: vse pomalo
js pa uporabljam clarins 10:) ko je močnejše sonce...... drugače pa od lancastra marmelado katera pospeši cirkulacijo melanina.... se pravi hitreje in bolj intenziuno porjaviš.... mi je ena stranka svetovala in sm mogla kupt pa sprobat... deluje:)
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
mene pa zdej pri teh kremah neki zanima...
Zadnjič je ena dermatologinja po TV govorila, da kremo mormo kupit najvišji faktor, ker ko jo nanesemo nase izgubi polovico učinka - se pravi, da če kupimo faktor 30, da potem "učinkuje" za faktor 15.
Pred tem pa sem nekje brala strokovni članek, da potrebe po zelo visokem faktorju ni (npr. 30 in več), ker ima potem not že tolk umetnih kemikalij (al kaj so že), da je že skor zaradi tega nevarna/strupena?
Kaj se kateri kej sanja kaj bi blo zdej tle bl prov?
Zadnjič je ena dermatologinja po TV govorila, da kremo mormo kupit najvišji faktor, ker ko jo nanesemo nase izgubi polovico učinka - se pravi, da če kupimo faktor 30, da potem "učinkuje" za faktor 15.
Pred tem pa sem nekje brala strokovni članek, da potrebe po zelo visokem faktorju ni (npr. 30 in več), ker ima potem not že tolk umetnih kemikalij (al kaj so že), da je že skor zaradi tega nevarna/strupena?
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
- Suzieq
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
UG84 napisal/-a:Sundance je sploh za svojo ceno zelo solidna.
Sm že večkrat slišala da visoka ali nizka cena ni kakovost za dobro kremo. Baje se na testu zelo dobro odrezala neka čist leva krema kupljena v lidlu.
Jz že kar nekaj let kupujem kreme od sunmixa. Nimam nobenih problemov, lepo dišijo pa še cenovno so uredu.
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ravno Sun Mix je precej slaba sončna krema- tudi po tem testu (katerega rezultate sem prilepila na prvo stran te teme...)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Suzieq
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
No povprečna...če jo pa dobiš zastonj se je pa ne bi nobena branila.
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
borboletta napisal/-a::?: mene pa zdej pri teh kremah neki zanima...
Višjega od 50 nima smisla, ker po 50 so razlike v faktorjih (v zaščiti) tako minimalne, da so zanemarljive.
Je pa res, da če ti kupiš 30, ne pričakuj tudi takšne zaščite. Če bi hotela imati 30, bi se morala namazati tako na debelo, da bi bila popolnoma bela. Kar kupite, se najmanj prepolovi, zato pa je pomembno, da imate višji faktor. Če kupite 15, imate vsaj 6, če kupite manj, ...no, sj dojamete same
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Mislm,da je v Oni pisalo o tem in je dr. Bartenijev, znan dermatolog, govoril o tem,da je že med 20 ali pa bolj verjetno 25, ne vem natančno, in 30 tako majhna razlika v zaščiti in tako velika v količini kemije,da se ne splača imeti 30 in da bi te moral že faktor 25 tako zelo zaščititi,da ne rabiš višjega. O tem,da se kaj prepolovi pa niti besede. To zdej pišem po spominu,tko da mogoče je on reku mal drugač,ampak vem,da je že 30 omenil kot tisti faktor,ki vsebuje preveč kemije za tako zaščito.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov