Krema za sončenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Ko sem šla v solarij, mi je ona priporočala to kremo in sem jo vzela. Ampak sem šla v solarij ravno ene 3x-4x samo. Potem pa sem jo nekajkrat uporabila tudi za sončenje ob bazenu, da sem 'prej' dobila lepo barvo.In se mi ni zdelo nič narobe, da jo uporabljam na 'naravnem' soncu. Če bi imela še flaško doma bi šla prav pogledat ali je to 'samo' solarijska krema. Samo sej pravim, da jo priporočam bolj za one punce, ki že imajo malo podlage. Pa v bistvu sem jo omenila, ker so se punce tule pogovarjale o kremi z bleščicami. Ker faktorja nima nekega oz. se ne morm točno spomnit kaj je pisalo gor...Mene je lani tako sonce ožgalo po ramenih, da joj pa se nikoli prej nisem rabila mazat s kakšno kremo, ampak barvo sem pa imela kljub temu zelo lepo. Sej imajo dost izdelkov in najbrž je tudi kakšna kremca zravn, ki ima visok faktor+bleščice. Samo sej pravim, da ne vem kje bi se dalo to dobit.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst sicer ne rabim nekega faktorja, npr. trenutno imam na morju/ob bazenu (konkretno danes) SPF 3 in mi je čisto super. Julija, avgusta bom pa prve dni vseeno imela tam nekje 8 pomoje.
Bolj me je zanimala reakcija kože na to kremo, ker/če je prilagojena na solarijske razmere.
Bolj me je zanimala reakcija kože na to kremo, ker/če je prilagojena na solarijske razmere.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Aloha napisal/-a:Pred leti je mela Nivea eno tooook super kremco (faktor osem), k se je ful luštn bleščala na soncu, zadnji dve leti je pa ni več dobit .
Lan sm mela eno od Hawaiian Tropic, pa mi je bla zanč.
Tko da se letos očitno nam nč bleščala.
jz sm dons v milerju vidla olje hawaiian tropic z bleščicami, faktor 6, 10 pa 12 pomoje... glede na to, da se oba maževa s tem, sm vzela navadno olje (brez bleščic) s faktorjem 6, da moj ne bo zgledal kot en od čipendejlov
- Gost
Mene pa zanima, če je že katera preizkusila kreme oz. mleka za sončenje, SUN DANCE oz DM. Prosim če napišete svoje izkušnje s temi izdelki, ker so zelo ugodne cene, pa me zanima ali so tudi učinkovite.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Sundance je sploh za svojo ceno zelo solidna. Sploh modri after sun losjon. Pazi pa na alkohol - mislim da nekatere, celo z aobčutljivo kožo Sundance kreme za sončenje vsebujejo alkohol denat. Mal poglej zadaj sestavine. So pa to kreme s kemičnimi filtri. Oziroma vsaj poudarkom na njih, posledično se tudi lepo razmaže.
Jaz je sicer ne bom več kupovala, ker mi je na obrazu povzročila mozoljčke. Sem blazno občutljiva na to, lahko da tebi ne bo.
Jaz je sicer ne bom več kupovala, ker mi je na obrazu povzročila mozoljčke. Sem blazno občutljiva na to, lahko da tebi ne bo.
- Gost
hvala za odgovor, bom pa sprobala, za obraz imam pa od Oriflame v stiku UVA20, pa sem tudi zelo zadovoljna z njo.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
joi jst ne vem al sm slepa al kaj...sam ne najdem rubrike "porjavitvene kreme"?? Me lahko katera "zveže"?
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
haley napisal/-a:^^Ja ravno včeri sm bla na sestanku od Oriflame, pa so vsi na dolgo in široko hvalil kak so njihove kreme za sončenje fajn Bi blo treba res kaj sprobat, samo meni se zdijo kar drage...
kdo pa tam ne hvali njihovih izdelkov? Ne, ne, saj nima nič proti njim, no, bom mal pogledala po sestavinah...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov