Krema za sončenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Emulzija je lažja kot krema. Veliko bolj. Bolj lahka, bolj koža diha, bolje se vpije in ne masti. Krema sicer tud ni nek beton na obrzau sam v primerjavi z emulzijo je sevad gostejše konsistence.
Jaz si bom za poletje sedaj kupila novo Avene emulzijo 50+ brez parabenov.
Jaz si bom za poletje sedaj kupila novo Avene emulzijo 50+ brez parabenov.
-
ZEAST - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
mja to pa, je rumene barve in ful gosta pa mastna. ampak jz mam za na plazo ponavad sam une krpe okol ovite, tko da mi je vseen, k prides dam se pa tko stusiras z milom al gelom pa gre stran. ker drgac jo morska voda dejansko se spere dol s tebe pa, ce se gres 20x namakat, ker je tok gosta.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst bi si pa kej od Australian Gold omisnla, škoda sam, k se jih u LJ ne da dobit, da bi jst to mal pretipala in prešnofala .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Joj, Avstralci pa tud Američani majo tok fajn kreme za sončenje, sam kaj ko se nič ne da tu dobit, če pa že kje najdeš pa ne pošiljajo v Slovenijo. Jz sm gledala za znamki UV Natural (AUSTR.) in pa Soleil Organics (ZDA) pa če že kje kakšna spletna trgovinca pošilja v Slo, je pa razprodano!
Pri nekaterih stvareh smo res še zadaj....
Ampak Aloha, Australian gold dobiš v Sloveniji, če ne celo v LJ. Klikni tukaj, pa baje da se jih da kupit tudi v Kalipso centru v BTC sam ne me za besedo držat.
Pri nekaterih stvareh smo res še zadaj....
Ampak Aloha, Australian gold dobiš v Sloveniji, če ne celo v LJ. Klikni tukaj, pa baje da se jih da kupit tudi v Kalipso centru v BTC sam ne me za besedo držat.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Sej tole stran sm že gledala in glede na kontaktne podatke predvidevala, da se jih da pošnofat sam u Kranju. Naročat na pamet pa ne mislm.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Potem pa veliko sreče. Jaz se bom letos verjetno zadovoljila z Weledo, potem pa upala, da se v Sloveniji kaj razširi ponudba naravne nege za sončenje. Tok dobrih stvari sem našla po tujih straneh, pa nič pri nas ali pa do nas. Na e-bay pa amazon pa tud ne mislim kupovat, ker bi rada prav od proizvajalca al pa retailerja.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Imaš na zs
Sicer pa za ostale, tukaj je seznam (ne popolnoma vseh) najbolje in potem tudi najslabše ocenjenih krem za sončenje. Različnih blagovnih znamk.
Cosmetics database - priporočljive in slabe kreme za sončenje od bolj znanih znamk
Cosmetics database - prek 1000 sončnih krem rezultati raziskave po stopnjah tveganja za kožo in zdravje
Cosmetics database - kaj morate vedeti pri sončni kremi
Sicer pa za ostale, tukaj je seznam (ne popolnoma vseh) najbolje in potem tudi najslabše ocenjenih krem za sončenje. Različnih blagovnih znamk.
Cosmetics database - priporočljive in slabe kreme za sončenje od bolj znanih znamk
Cosmetics database - prek 1000 sončnih krem rezultati raziskave po stopnjah tveganja za kožo in zdravje
Cosmetics database - kaj morate vedeti pri sončni kremi
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Hm, js pa na nobenem moznem seznamu ne najdem kremo za sončenje od Clinique. Edino City Block za obraz, ki mi je prov fajn.
UG84- a ti najdeš kje? Da sploh vidim, ce je kul.
UG84- a ti najdeš kje? Da sploh vidim, ce je kul.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Tule jih je kar nekaj. Ker so to vsi izdelki od Cliniqua s te baze (kar jih pač imajo notri), moraš mal dol ''zaskrolat'' da prideš do ene parih krem za sončenje, poleg CB.
Upam, da ti kaj pomaga. Če ne pa napiši točno katera krema je, pa sestavine, pa boma pogledale kaj imaš.
Upam, da ti kaj pomaga. Če ne pa napiši točno katera krema je, pa sestavine, pa boma pogledale kaj imaš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov