Kozmetika 100% Pure
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Aha, to pa nisem pogledala. Kolk pa pride približno?
- spice girl
- Cosmofrik
Aha,torej ni fiksna poštnina ampak gre na kilažo.
- spice girl
- Cosmofrik
zakaj potem napišejo worldwide shipping
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Sama sem zelo zelo razočarana nad OrCo. Pred nekaj časa sem šla kupit v trgovino par stvari in se je študentka tako obnašala kot da vse ve, da si izmišljujem kaj uporabljam, ni me pustila do besede, me napadalno prepričevala, da nimam prav... Wtf? Zdaj razumem zakaj nekateri ne marajo vegeterjancev/veganov,... Ravno zaradi takšnega obnašanja, ki meče slabo luč na vse ostale . No, mene ne bodo več vidli v tej trgovini, je dovolj tudi druge ponudbe naravne cruelty-free kozmetike v Sloveniji.
A goal without a plan is just a wish.
-
Ajča - Cosmopolitanka
^^Prvič na tak način. To, da me je konstantno prekinjala in nisem prišla do besede je bilo že prej parkrat (že od kar znam govorit, ne prenesem konstantnega prekinjanja), ampak tokrat je bil over the top celoten odnos. Sem pač taka, da mi je zelo pomembno, kako se obnašajo ljudje do mene sploh, če puščam pri njih veliko denarja in jih priporočam drugim. Ne pričakujem, da se bojo smejali ali bili osladno prijazni, ampak pričakujem samo en normalen odnos.
-
Ajča - Cosmopolitanka
Mislim, da bo to dovolj povedalo: hotela sem na hitro par stvari kupit in ob eni moji pripombi (en izdelek mi ni 100% odgovarjal), je začela o tem kako nimam prav, da verjetno sem kater drug izdelek uporabljala, da to ni možno, da moja koža tako sprejema izdelek.. Ni me pustila do besede, ni mi verjela, način govora je bil "napadalen" (če si gledala kdaj trenja, ko je kakšen lolek pametoval, skakal konstantno v besedo,..). Na koncu sem bila v trgovini 20 minut, šla sem brez da bi kaj kupila - namen sem pa imela na hitro vzeti par stvari
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]