Kozmetika 100% Pure
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
haley napisal/-a:Mene pa predvsem zanimajo šamponi in balzami.![]()
Sem pa kar malo razočarana nad 100% Pure maskaro... Od vseh sem slišala, da okoli oči ne pušča nič črnega, ampak pri meni to žal ne drži.Okoli oči (še posebej pod spodnjimi trepalnicami) se mi po parih urah vedno nekaj črnega pozna.
Zdaj sem si kupila njihovo rjavo maskaro. In se mi to nič več ne dogaja. Nič se mi ne pozna pod ali nad trepalnicami:)
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Pa se ful vidi razlika, da je rjava maskara? Ker nekako se mi zdi, da vse kar ni črna maskara, da to ni to.
Mam nekako v glavi, da nikakor ne morjo bit trepalnice 'lepe', če niso namazane s črno maskaro.
Si je katera že ogledala nove balzame za ustnice?
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
Si je katera že ogledala nove balzame za ustnice?
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Ne, rjava mi je fuuul lepa, seveda se opazi, da si namazan. Meni je še lepše, zdaj ko primerjam. Ker črna je le bolj za zvečer, rjva je ful lepa, se pa opazi razlika če si blizu.
Balzami so super. Niso tako mastni in lepljivi kot sem vajena, ampak so pa hranljivi vseeno. Jaz imam višnjo (obarva rdeče)in kavo (božansko diši). Sem oboje ocenila na njhovi spletki.
Balzami so super. Niso tako mastni in lepljivi kot sem vajena, ampak so pa hranljivi vseeno. Jaz imam višnjo (obarva rdeče)in kavo (božansko diši). Sem oboje ocenila na njhovi spletki.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
UG oz tiste, ki uporabljate alima pure mineralni puder, ga nanašate s krožnimi gibi al tko "navadno" pač potegnete po obrazu. Je kak način taprav al pač kakor si navajen?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Če ti kaj pomaga, meni je prodajalka rekla naj ga nanašam od zgornjega dela obraza navzdol. Tega se tudi držim in mi je kul
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov