Kozmetika 100% Pure

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 19. Jan. 2011 11:02

Ne, nimam korektorja. A to za mozoljčke misliš da bi jih umirila? Imajo tudi korektorje ja, imajo pa tudi podlago, ki bi ti pomagala lahko pri rdečih flekcih ampak nobene ne poznam iz prve roke.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 19. Jan. 2011 11:20

To zeleno podlago imam, vendar ni dovolj prekrivna. Bom pogledala kakšne korektorje imajo. Ker včasih kar cvetim od rdečih flekov :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 19. Jan. 2011 11:52

Najbolje, da greš tja ko boš imela težave in tako točno vidiš kaj bi ti najbolj ustrezalo.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Jan. 2011 12:42

Uf vidim, da ste vse navdušene nad pudrom in sedaj tudi mene mika. :) Ampak dejansko pudra nikoli ne uporabljam in se bojim, da bi mela kake probleme z uporabo, da ga ne bi znala pravilno nanest... Pomoje bom manj zgrešila, če najprej maskaro sprobam :wink:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 19. Jan. 2011 13:41

Z ničimer od tega ne boš falila:)
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 19. Jan. 2011 14:31

Haley, tudi jaz sem mislila, da bom mela težave pri nanašanju. Vendar mi je ful lepo razložila in pokazala, kako naj nanašam, tako da problemov nimam. Dejansko je enostavno. Priznam, da je na začetku malce težko, vendar si po tednu dni že mojster.
Maskaro pa bom sprovala ob prvi priliki.

Aja, pa še to, izžrebana sem bila za Sncatum piling za obraz. Tako da komaj čakam, da ga grem naslednji teden iskat in sprovat. Poročam.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Jan. 2011 15:27

Aja celo pokažejo ti kako se nanaša puder. No ja sej ne vem zakaj sem tako presenečena, ker so punce v Orci tako fajn :wink:

Ima katera izkušnje s Sugar stripease oz. s tem izdelkom za odstranjevanje dlačic? Vidim, na strani od Orce da je kar pohvaljen, pa me zanima, če ma katera izkušnje iz prve roke.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 19. Jan. 2011 15:31

Hm, ste me kar navdušle zdaj... vidim, da se bom mogla še sama mal bolj pozanimat in kaj sprobat :D
Yada, yada, yada...
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 19. Jan. 2011 15:46

haley napisal/-a:Aja celo pokažejo ti kako se nanaša puder. No ja sej ne vem zakaj sem tako presenečena, ker so punce v Orci tako fajn :wink:

Ima katera izkušnje s Sugar stripease oz. s tem izdelkom za odstranjevanje dlačic? Vidim, na strani od Orce da je kar pohvaljen, pa me zanima, če ma katera izkušnje iz prve roke.

Ja, brez problema pokaže. :) prijaznost je pri njih očitno prva vrlina za zaposlitev. :D Kar je dandanes že prava redkost
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 19. Jan. 2011 15:49

Ne sam pokaže, še namaže te :) Ja, punce so zakon!

Za Sugar stripease pa ne vem, pohval je dosti, samo jaz ne uporabljam teh stvari ker ne morem čakat da je dlaka dovolj velika. Že 1mm me moti :) Mogoče kdaj kasneje, vsekako rje tudi mene pritegnil.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Jan. 2011 16:10

^^Ja tudi mene najbolj moti to, da morajo bit dlake malo daljše in mi to ni všeč. Pa še jaz sem ful štorasta za te zadeve, pa pred leti ko sem kdaj probala kake te trakce za odstanjevanje dlak me je zmeraj ful bolelo, čeprav za te berem da ne boli. Bi bilo potrebno v trgovini, poleg nanosa ličil, sprobat še tale vosek. :P
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Jan. 2011 16:10

kikyca napisal/-a:Hm, ste me kar navdušle zdaj... vidim, da se bom mogla še sama mal bolj pozanimat in kaj sprobat :D

Toplo priporočam. :wink:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 23. Feb. 2011 23:20

Mislim, da sem še dolžna eno oceno v tej temi...

100% Pure krema proti podočnjakom s kavnimi zrni. Sem slišala veliko pohval glede te kremce, da resnično nimaš potem nobenih podočnjakov več, ampak žal pri meni ne dela nobenih čudežev. Sicer so po uporabi podočnjaki res manj vidni, ampak imam drugače zelo močne, tako da ni neke velik razlike pred in po uporabi. Se pa lepo maže in vonj kremce je božanski!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 24. Feb. 2011 13:05

koliko stane ta puder od alima pure? ne vem al sem slepa, ne vidim cene na netu. :)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 24. Feb. 2011 13:10

a katera ve, so že končno dobil mineralne pudre? sem šla že 3x tja, pa je bil vedno odgovor da naslednji teden...
Vsak raj ima svojo kačo.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov