Kozmetika 100% Pure

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 19. Dec. 2010 14:45

Je. Vem, ker jo imam tudi sama:)

Mimogrede, ta teden sem si kupila tudi enega njihovih glosov - breskev, tale:
Slika

Edino, kar bi spremenila bi bila večja odprtina, da več glosa ostane na gobici, ker je sicer res dober. Dolgo ostane na ustnicah, zelo dobro jih neguje in da res lep lesk. Meni je zelo všeč.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Dec. 2010 14:47

^^Ok hvala za info.

Njihovih ličil pa nisem še sprobala. Ampak bi blo fajn, da končno kaj sprobam, saj jih vsi hvalijo.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 19. Dec. 2010 15:23

Meni so super. Zadnjič sem pa v trgovini sprobala tale svinčnik:

Slika

:gut: Samo sem že drugih stvari toliko nakupila, da enostavno ni mogel z menoj... :cry:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Dec. 2010 23:42

^^Je treba še kaj za januarske popuste prišparat. :P
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 27. Dec. 2010 12:26

Sem dobila za darilo darilni bon za Orco. :jump: Komaj čakam zapravljanje! :D
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 27. Dec. 2010 12:31

Fouš! Ampak, prijetno zapravljanje ti želim :) :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 27. Dec. 2010 18:26

Bom počakala na januar, ko bom lahko zraven vnovčila še bon za popust. Tako, da me čaka veseli januar. :D
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 08. Jan. 2011 19:01

Haley, v super času si dobila bon! Novosti v Orci :D :D :D PIlingi, pene za tuširanje ... jaz se bom v kratkem oglasila tam!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Jan. 2011 0:39

^^U tele pence pa res fajn zgledajo! :) Pa še več jih je kot gela za tuširanje, pa že za gel rabim celo večnost, da ga porabim... Bo res treba it bon kmalu vnovčit!
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 12. Jan. 2011 20:04

Pene so vredne vsakega centa! :love: Penca, ki se naredi je res mehka, čvrsta. Če se uporabi z lufo, so dovolj že ene trije, štirje pritiski, tako da je poraba RES majhna. Emabalaž pa ogromna, skoraj pol litra.

Noro lepo dišijo, ne izsušujejo kože in so res nežni - ampak vse to sem pričakovala. Kar me je res res presenetilo, je obstojni vonj. Konkretno sem imela Mangosteen gel in vonj je kar trajal. Res, prijetno presenečenje! Zelo priporočam.

Danes sem preizkusila tudi nov vonj losjonov - belo breskev. To bo moja stalnica, ker kraaaasno dišiiiiiii, pa tooook mehko kožo naredi! :hearts:
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 18. Jan. 2011 17:05

Evo, probala mineralni puder od Alima pure kozmetike. Zaenkrat full zadovoljna :) , lepo mi zmatira kožo, samo morm še ugotovit kolko nanosov rabim, da bo lepa prekrivnost, kadar nimam lih najlepše kože. Sicer pa občutek full fajn, tud barva taprava. UG vem, da maš ti tud njihov puder, pa me zanima, a ti z eno dozo zajameš cel obraz, al naprimer sam polovico, pa pol z drugo dozo drugo polovico? In še, kolko nanosov daš ti, da maš lepo prekrivnost, ker men je rekla, da je boljše več tankih kot enga debelga?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 18. Jan. 2011 18:47

Ja, jaz imam ta puder in sem zelo zadovoljna :) S prvim nanosom na tanko grem po celem obrazu, se lepo razporedi in potem z drugim, tanjšim samo še popravljam in utrjujem. Jaz nimam problematične kože, recimo da dam 1,5 nanosa :)

Pa zelo malo ga porabim. Imela sem na primer testerje od Lily lolo, ki je bolj moknat puder in sem ga porabila več, saj je bil bolj sprijet skupaj. Ne vem, kako bi se drugače izrazila.... :?
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 18. Jan. 2011 19:41

Razumem kaj misliš :) Jst nikol nisem mela pudra v prahu in sem še mal nespretna s čopičem, tko da mi še ne rata narest lepih enakomirnih nanosov, ampak sej bo vedno boljš :)
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 18. Jan. 2011 21:19

Jaz nisem še nobene dekorative kupila v Orci, pa tudi razmišljam, da bi v kratkem kaj sprobala. Za začetek bi maskaro ali pa tale puder, ker vidim da je oboje ful pohvaljeno. Se bo treba še odločit. :)
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 19. Jan. 2011 10:05

Jaz sem tudi kupila puder in čopič kakšne 14dni nazaj. Malo se še privajam z uporabo. Sicer pa mi je všeč, ker se ne delajo grudice, lepo se "razmaže" pa tak naraven videz ti da, sploh kot da pudra ne uporabljaš. Me pa zanima UG, a uporabljaš tudi kakšen korektor in če ja, kateri. Me zanima kateri bi bila fajn zraven tega pudra (meni hormoni kakšen dan ali dva v mesecu ponorijo :) )

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov