Kozmetika 100% Pure
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Diana danes dodaja losjone na spletko. Dobili so kar nekaj novih stvari od 100% pure - pilinge za kožo, kremo, serum, losjon in pa so v novi embalaži. Jaz sem včeraj videla v trgovinici jabolko (:hearts:), breskev (:hearts:), rdečo pomarančo, vanilijo, malino, medeno hruško. Sami njami vonji....pa BB so tudi.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Piling Sanctum lahko rečem, da je zelo primeren tudi za občutljivce, saj je zelo nežen. Res zelo.
Milo Sanctum pa sicer še nisem probala, ma takooooo dišiiii (vzela sem tistega z vrtnico in ognjičem).
Maskara je zdaj še boljša - spremenili so krtačko, pa zdi se mi, da je daljša.
In ITAK da nisem mogla ostat samo pri tem - vzela sem še tri senčke Alima pure, ker so bile enostavne preveč lepe, da bi jih pustila v trgovini.
Milo Sanctum pa sicer še nisem probala, ma takooooo dišiiii (vzela sem tistega z vrtnico in ognjičem).
Maskara je zdaj še boljša - spremenili so krtačko, pa zdi se mi, da je daljša.
In ITAK da nisem mogla ostat samo pri tem - vzela sem še tri senčke Alima pure, ker so bile enostavne preveč lepe, da bi jih pustila v trgovini.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^O super, da si zadela piling! Sem tudi jaz upala, da bom dobila nagrado pa žal ni bilo nič...
Ja tole trdo milo sanctum ognjič imam tudi jaz, ampak ga tudi še nisem sprobala
Aja drugače pa UG se spomnim, da si me v drugi temi spraševala glede Inlight cvetličnega tonika...meni se zdi v redu in ima prijeten vonj. Nikoli nisem znala opisat, če mi je nek tonik ok ali ne, ker dejansko sploh ne vem kakšne spremembe naj bi opazila na koži po uporabi tonika
Ja tole trdo milo sanctum ognjič imam tudi jaz, ampak ga tudi še nisem sprobala
Aja drugače pa UG se spomnim, da si me v drugi temi spraševala glede Inlight cvetličnega tonika...meni se zdi v redu in ima prijeten vonj. Nikoli nisem znala opisat, če mi je nek tonik ok ali ne, ker dejansko sploh ne vem kakšne spremembe naj bi opazila na koži po uporabi tonika
-
UG84 - Cosmo moderatorka
O, hvala. A te kaj zateguje, če daš tonik, pa ne daš kreme?
Drugače pa sem jaz včeraj vzela tele senčke:
Venus:
London:
Aphrodite:
Slike delajo tem senčkam tako krivico, res! London je najlepša temna emerald barva ever (na sliki sploh tako ne izgleda), Venmus je ful svetlikajoča svetla bež-zlata, Aphrodite pa krasna svetlikajoča temnejša rjava.
Zelo sem zadovoljna, danes ima že vse tri ne sebi v službi, hehe
Drugače pa sem jaz včeraj vzela tele senčke:
Venus:
London:
Aphrodite:
Slike delajo tem senčkam tako krivico, res! London je najlepša temna emerald barva ever (na sliki sploh tako ne izgleda), Venmus je ful svetlikajoča svetla bež-zlata, Aphrodite pa krasna svetlikajoča temnejša rjava.
Zelo sem zadovoljna, danes ima že vse tri ne sebi v službi, hehe
-
UG84 - Cosmo moderatorka
To ni nič hudega, pač imaš rahlo tudi suho kožo. Informativno me je samo zanimalo, jaz npr. tud slučajno ne morem imeti samo tonik.
Ja, zdaj se sploh splača it kupit kaj, samo glej, da shraniš račun, ker boš potem lahko s popustom kupila še v januarju kaj Pa še ta nova pupa Nike, ki tam dela, je toooook fajn. Res, men se vedno obisk v Orci ful zavleče zarad čveka
Ja, zdaj se sploh splača it kupit kaj, samo glej, da shraniš račun, ker boš potem lahko s popustom kupila še v januarju kaj Pa še ta nova pupa Nike, ki tam dela, je toooook fajn. Res, men se vedno obisk v Orci ful zavleče zarad čveka
-
haley - Cosmopsiho
^^Ja jaz sem tudi zmeraj ful dolgo notri, ker vedno še kaj poklepetamo, pa jaz moram čisto vse pogledat pa mi punce morjo vse razlagat...
Zato pa grem ful rada osebno v trgovinco, ker grem zmeraj prov dobre volje iz nje.
Kakšne so pa kaj te nove kreme za telo od 100% Pure? So enake kot losijoni ali so vseeno bolj hranilne?
Zato pa grem ful rada osebno v trgovinco, ker grem zmeraj prov dobre volje iz nje.
Kakšne so pa kaj te nove kreme za telo od 100% Pure? So enake kot losijoni ali so vseeno bolj hranilne?
-
haley - Cosmopsiho
^^ http://www.or-ca.si/index.php?option=co ... &Itemid=53
Tele, ki so prve na strani, potem je pa še en losijon. Pa me zanima, če je to eno in isto ali so te kreme kaj drugačne kot ti losijoni.
Tele, ki so prve na strani, potem je pa še en losijon. Pa me zanima, če je to eno in isto ali so te kreme kaj drugačne kot ti losijoni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov