Kozmetika 100% Pure
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Ina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2009
Hej,
ker vidim, da nas je kr nekaj punc, ki uporabljamo to kozmetiko, sem se odločila odpreti kar temo, da se ne bi pri izmenjavi mnenj lovile po podforumih.
Za tiste, ki vas zanima, to je njihova uradna stran:
http://www.100percentpure.com/
Do zdj sem imela njihov:
- tuš gel fuji jabolko ( za pojest lepo diši, poleg tega osveži kožo in ne izsuši)
- lip gloss ( saden, kar pigmentiran, srednje obstojen, kar meni pri lipglossu popolnoma zadostuje).
V glavnem, izdelki so zelo luštni in zaenkrat imam dobre izkušnje.
Me pa zanima, če je mogoče katera že njihove kreme za telo? Iščem predvsem takšno, ki bi mi kožo lepo nahranila in navlažila, nikakor nočem čutiti nikakršnega zategovanja. Najbolj se mi nekako zdi primerna tista z vanilijo, jo mogoče katera že uporablja?
Ker se že bliža pomlad in bo potrebna zamenjava dnevne kreme, me seveda zanimajo tudi kakršnekoli izkušnje z njihovimi kremami za obraz, tko da kar z njimi na plan.
ker vidim, da nas je kr nekaj punc, ki uporabljamo to kozmetiko, sem se odločila odpreti kar temo, da se ne bi pri izmenjavi mnenj lovile po podforumih.
Za tiste, ki vas zanima, to je njihova uradna stran:
http://www.100percentpure.com/
Do zdj sem imela njihov:
- tuš gel fuji jabolko ( za pojest lepo diši, poleg tega osveži kožo in ne izsuši)
- lip gloss ( saden, kar pigmentiran, srednje obstojen, kar meni pri lipglossu popolnoma zadostuje).
V glavnem, izdelki so zelo luštni in zaenkrat imam dobre izkušnje.
Me pa zanima, če je mogoče katera že njihove kreme za telo? Iščem predvsem takšno, ki bi mi kožo lepo nahranila in navlažila, nikakor nočem čutiti nikakršnega zategovanja. Najbolj se mi nekako zdi primerna tista z vanilijo, jo mogoče katera že uporablja?
Ker se že bliža pomlad in bo potrebna zamenjava dnevne kreme, me seveda zanimajo tudi kakršnekoli izkušnje z njihovimi kremami za obraz, tko da kar z njimi na plan.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Jaz mam Čistilne mehurčke iz organskih brusnic, me pa še kakšen tušgel mika.
Mami ma pa kremo za izredno suho kožo, pa je polno malih mozoljčkov dobila.
Mami ma pa kremo za izredno suho kožo, pa je polno malih mozoljčkov dobila.
- Poison Girl
- Kofetarica
Ne, samo ostanke MU. Za to mam drugač čistilno mleko. Niso vlažilni, mene celo mal zateguje. Ampak dam tonik čez pa je kul.
- Kim77
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2009
Tukaj še ena navdušenka
Mene je tale kozmetika fejst navdušila, tako, da sem kar malo pretiravala z nakupi.
Najbolj sta me navdušili krema (Acai jagode) in maskara, ki je res zelo dobra (pa sem ena bolj tečnih uporabnic - beri zelo zahtevna - kar se maskare tiče ), ampak sem zelo zadovoljna, res.
No, po tem navdušenju sem poskusila pa še gel za tuširanje in losijon, v kompletu, z vonjem medene hruške (čudovito) in pa encimski piling z ananasom. Še vedno ostajam navdušena Me pa mikajo še mehurčki, samo moram prej še staro zalogo MU odstranjevalcev porabit.
*Ina*, sicer ne vem, kaki vonji so ti všeč, ampak meni vanilija ni potegnila ... navdušila sta me medena hruška (ki sem jo tudi kupila), pa rdeča pomaranča. So pa precej hranljivi losijoni to.
Mene je tale kozmetika fejst navdušila, tako, da sem kar malo pretiravala z nakupi.
Najbolj sta me navdušili krema (Acai jagode) in maskara, ki je res zelo dobra (pa sem ena bolj tečnih uporabnic - beri zelo zahtevna - kar se maskare tiče ), ampak sem zelo zadovoljna, res.
No, po tem navdušenju sem poskusila pa še gel za tuširanje in losijon, v kompletu, z vonjem medene hruške (čudovito) in pa encimski piling z ananasom. Še vedno ostajam navdušena Me pa mikajo še mehurčki, samo moram prej še staro zalogo MU odstranjevalcev porabit.
*Ina*, sicer ne vem, kaki vonji so ti všeč, ampak meni vanilija ni potegnila ... navdušila sta me medena hruška (ki sem jo tudi kupila), pa rdeča pomaranča. So pa precej hranljivi losijoni to.
- Poison Girl
- Kofetarica
Točno, ananasov piling je fenomenalen! Mam ful probleme s kožo in mam občutek, da bi mi ta z redno uporabo ful pomagal.
- Poison Girl
- Kofetarica
Ga (še) nimam, mela sem samo tester. Pa mi je zadostoval za ene 3x, zato tud vem, da se je krasno obnesel. Mislim, da sem ga delala kar z vodo, ja. Tisto masko pa s tonikom, ampak sem vsakič skor izumrla ker tok ogabno smrdi po crknjenih ribah. Pa tud ni se mi dal pacat s tem mešanjem, tako da mam zdej Lushevo Staff of Life, isto na glineni osnovi.
- Poison Girl
- Kofetarica
Sej je tud trgovina. Nasproti OŠ Ledina.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Seveda pošiljajo po pošti, sam je draga poštnina; jst bi za eno kremco, ki stane 9 €, morla plačat še 5 € poštnine, hvala lepa!
Je pa to spletna trgovina www.or-ca.si
- Kim77
- Sramežljivka
Poison Girl napisal/-a:Ga (še) nimam, mela sem samo tester. Pa mi je zadostoval za ene 3x, zato tud vem, da se je krasno obnesel. Mislim, da sem ga delala kar z vodo, ja. Tisto masko pa s tonikom, ampak sem vsakič skor izumrla ker tok ogabno smrdi po crknjenih ribah. Pa tud ni se mi dal pacat s tem mešanjem, tako da mam zdej Lushevo Staff of Life, isto na glineni osnovi.
A res, za 3x si imela tester? No, jaz sem tudi najprej imela tester, pa mi je zadostoval le za 1-2 krat. Kakorkoli no, mogoče sva različno močni piling delali
Meni je prodajalka svetovala, da probam piling narest z zelenim čajem (AOK) ali jogurtom. Moram rečt, da je oboje super varianta, tako, da ga zdaj bolj pomalokrat le z vodo naredim. Trave pa še nisem poskusila
Mimi_M, moji dve kolegici iz štajerske kar skupaj naročita, ker za naročila od 100 € naprej oni krijejo naročnino
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tuki je še ena fanica teh izdelkov
Trenutno imam od Orce maskaro črni čaj, čistilni gel za obraz Organic grapefruit & lemongrass, negovalno kremo 100% pure (ki jo uporabljam samo za roke, ker mi na obrazu ne odgovarja, za roke mi je pa super), pa en kup testerjev, ki so se vsi po vrsti izkazali za super, tako da bo treba iti kmal spet v šoping.
Trenutno imam od Orce maskaro črni čaj, čistilni gel za obraz Organic grapefruit & lemongrass, negovalno kremo 100% pure (ki jo uporabljam samo za roke, ker mi na obrazu ne odgovarja, za roke mi je pa super), pa en kup testerjev, ki so se vsi po vrsti izkazali za super, tako da bo treba iti kmal spet v šoping.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- *Ina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2009
Poison Girl napisal/-a:Ne, samo ostanke MU. Za to mam drugač čistilno mleko. Niso vlažilni, mene celo mal zateguje. Ampak dam tonik čez pa je kul.
Hvala
Kim77 napisal/-a:Najbolj sta me navdušili krema (Acai jagode)...
Sem imela tester te kreme, pa se mi zdi, da je bolj za suho oz. zrelo kožo, rabim namreč kej bolj lahkotnega. Ima katera izkušnje z njihovo kremo iz granatnega jabolka?
- Kim77
- Sramežljivka
Mimi_M napisal/-a:Seveda pošiljajo po pošti, sam je draga poštnina; jst bi za eno kremco, ki stane 9 €, morla plačat še 5 € poštnine, hvala lepa!
Mimi_M, sem šla zdajle še malo pogledat po spl. straneh, pa je kar povsod taka poštnina. Sicer najprej piše, da je poštnina 3,50 €, potem moraš prišteti še 1 € provizije poštni banki in si že na 4,50 €
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov