Kozmetika 100% Pure
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Je. Vem, ker jo imam tudi sama:)
Mimogrede, ta teden sem si kupila tudi enega njihovih glosov - breskev, tale:
Edino, kar bi spremenila bi bila večja odprtina, da več glosa ostane na gobici, ker je sicer res dober. Dolgo ostane na ustnicah, zelo dobro jih neguje in da res lep lesk. Meni je zelo všeč.
Mimogrede, ta teden sem si kupila tudi enega njihovih glosov - breskev, tale:
Edino, kar bi spremenila bi bila večja odprtina, da več glosa ostane na gobici, ker je sicer res dober. Dolgo ostane na ustnicah, zelo dobro jih neguje in da res lep lesk. Meni je zelo všeč.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Pene so vredne vsakega centa! Penca, ki se naredi je res mehka, čvrsta. Če se uporabi z lufo, so dovolj že ene trije, štirje pritiski, tako da je poraba RES majhna. Emabalaž pa ogromna, skoraj pol litra.
Noro lepo dišijo, ne izsušujejo kože in so res nežni - ampak vse to sem pričakovala. Kar me je res res presenetilo, je obstojni vonj. Konkretno sem imela Mangosteen gel in vonj je kar trajal. Res, prijetno presenečenje! Zelo priporočam.
Danes sem preizkusila tudi nov vonj losjonov - belo breskev. To bo moja stalnica, ker kraaaasno dišiiiiiii, pa tooook mehko kožo naredi!
Noro lepo dišijo, ne izsušujejo kože in so res nežni - ampak vse to sem pričakovala. Kar me je res res presenetilo, je obstojni vonj. Konkretno sem imela Mangosteen gel in vonj je kar trajal. Res, prijetno presenečenje! Zelo priporočam.
Danes sem preizkusila tudi nov vonj losjonov - belo breskev. To bo moja stalnica, ker kraaaasno dišiiiiiii, pa tooook mehko kožo naredi!
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Evo, probala mineralni puder od Alima pure kozmetike. Zaenkrat full zadovoljna , lepo mi zmatira kožo, samo morm še ugotovit kolko nanosov rabim, da bo lepa prekrivnost, kadar nimam lih najlepše kože. Sicer pa občutek full fajn, tud barva taprava. UG vem, da maš ti tud njihov puder, pa me zanima, a ti z eno dozo zajameš cel obraz, al naprimer sam polovico, pa pol z drugo dozo drugo polovico? In še, kolko nanosov daš ti, da maš lepo prekrivnost, ker men je rekla, da je boljše več tankih kot enga debelga?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Ja, jaz imam ta puder in sem zelo zadovoljna S prvim nanosom na tanko grem po celem obrazu, se lepo razporedi in potem z drugim, tanjšim samo še popravljam in utrjujem. Jaz nimam problematične kože, recimo da dam 1,5 nanosa
Pa zelo malo ga porabim. Imela sem na primer testerje od Lily lolo, ki je bolj moknat puder in sem ga porabila več, saj je bil bolj sprijet skupaj. Ne vem, kako bi se drugače izrazila....
Pa zelo malo ga porabim. Imela sem na primer testerje od Lily lolo, ki je bolj moknat puder in sem ga porabila več, saj je bil bolj sprijet skupaj. Ne vem, kako bi se drugače izrazila....
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Razumem kaj misliš Jst nikol nisem mela pudra v prahu in sem še mal nespretna s čopičem, tko da mi še ne rata narest lepih enakomirnih nanosov, ampak sej bo vedno boljš
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz sem tudi kupila puder in čopič kakšne 14dni nazaj. Malo se še privajam z uporabo. Sicer pa mi je všeč, ker se ne delajo grudice, lepo se "razmaže" pa tak naraven videz ti da, sploh kot da pudra ne uporabljaš. Me pa zanima UG, a uporabljaš tudi kakšen korektor in če ja, kateri. Me zanima kateri bi bila fajn zraven tega pudra (meni hormoni kakšen dan ali dva v mesecu ponorijo )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]