Kozmetika 100% Pure
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Haley: rekla mi je, da se uporablja za telo, sama pa sem jo vprašala, če je tudi za obraz. Rekla je, da se slahko uporablja tudi za čiščenje obraza vendar ne, če imaš suho oz. presuho kožo. Lahko se ga uporablja tudi za roke samo mi ga je škoda
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Sem se nameravala drug teden oglasit pri njih, zato pa sem poslala mail, da ne bom za brezveze hodila. Zdaj pa tud ne vem koliko imajo na zalogi ostalih izdelkov, ker določene stvari bi pa res rabila (recimo za na morje otroški losjon z aloe vero).
Jaz nimam nobenega njihovega lip glosa, tako da ti žal ne moram nič povedat.
EDIT: Sem pogledala malo na njihovi spletni strani pa so pri lip glosih sami pozitivni komentarji. Tako, da verjetno so ok.
Jaz nimam nobenega njihovega lip glosa, tako da ti žal ne moram nič povedat.
EDIT: Sem pogledala malo na njihovi spletni strani pa so pri lip glosih sami pozitivni komentarji. Tako, da verjetno so ok.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz imam lip gloss od 100%. Sicer ga ne uporabljam pogosto, je pa tak lahek. Všeč mi je, ker ni premasten in se mi ustnice ne sprijemajo.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
linnka* napisal/-a:Jaz imam že nekaj časa kremo z granatnim jabolkom in jo moram res pohvaliti. Je izredno lahka, kot nek losjonček, porabi se je malo, hitro se vpije in koža je super gladka. Meni ustreza, sploh zdaj za poletje, ker ima še ZF.
Jaz sm jo tudi danes dobila in komaj čakam, da jo preizkusim, ker si veliko obetam od nje, hehehe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov