Kozmetični salon / kozmetičarka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
La*Perla napisal/-a:kaj pa če bi te namazala katera izmed prijateljic, ki to obvlada? jaz nimam dobrih izkušenj s kozmetičarkami, težko najdeš kakšno, ki bi ličenje res obvladala. Za to je treba biti malo umetnika
To je res ja.. ker ce je kozmeticarki lepo, ko te namaze... ni ravno sigurno, da bo tebi tudi Poznam ene par primerov deklet, ki so bile pri kozmeticarki, pa so ven prisle
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
ja recimo kozmetičarke zelo rade posegajo po svetlo-modrem senčilu za veke, za katerega je znano da je OUT že kar nekaj let. Potem pa dodajo še 1 kg bronzerja na bled obraz, naredijo amatersko črto na veki in te namažejo z debelo plastjo fluorescentno-roza šminke to sta bili 2 izkušnji mojih znank. Horrible !!!
*Diamonds are forever*
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Kaj pa Nika Veger ... al ti je ona predraga?
Js si bom za maturantski ples kr sama make-up nardila, mam kr talent za to
Aja, že dolg nazaj sem se pustila naličit v frizerskem studiu Mali (Lj.) in morm rečt, da sm bla zelo zadovoljna!
p.s.kdaj točno pa maš m.ples?
Js si bom za maturantski ples kr sama make-up nardila, mam kr talent za to
Aja, že dolg nazaj sem se pustila naličit v frizerskem studiu Mali (Lj.) in morm rečt, da sm bla zelo zadovoljna!
p.s.kdaj točno pa maš m.ples?
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
mene je moja kozmetičarka za poroko tako lepo namazala da nisem mogla verjet. pa še nisem plačala veliko 5000. res pa je da me je namazala izven njenega delovnega časa.punca res oblada moram rečt. sicer ni kozmetičarka ampak vizažistka. pa še mlada je in uporablja ličila ki so res kvalitetna in obstojna
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
mene je za maturanca namazala kozmetičarka in res sem bla zadovolna... plačala sem 55oo kar mi ni blo tok glede na to kok sem fejst zgledala:D
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
zamišljena - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2005
- Kraj: dežela nenavadnih ljudi
Tina Cavazza meni tudi lepo liči. Mislim pa, da ni ravno poceni.
If you make people think they're thinking, they'll love you. But, if you really make them think, they'll hate you.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov