Kodri ali ravni lasje!?
- mariposa18
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
Jst mam ravne oz. ko si jih operem se mi mal skodrajo sam, ko počešem so ravni in sem zadovoljna s tem, da mam ravne, ker si jih itak ful velik kodram z kodralcem, ker mi je ful všeč... in mi je boljš da mam ravne pa si jih lahk kodram, kot pa da mam neki ful kodre pa se sam matram jih ukrotit, res da si jih moram usak dan likat, ker so drgač na vse strani, sam k se jih polikam pa dam sprej pa use gor so res lepe tko, da sm zadovolna ful s svojimi lasmi 

Jst osebno si jih likam ali kodram vsak dan v tednu in še ko grem ven pa moram potrkat, da se mi res niso nič uničle. Lase se uničijo od toplote (sušenja, likanja, kodranja) če ne skrbiš pravilno za njih.. se pravi, da ne uporabljaš spreja proti toploti, sprejev za lase, mal dražjih balzamov in gelov za konice. Jst sm kr dost nekak investirala v proizvode za lase tko, da moram potrkat res da se mi niso nič uničle in konice mi res ne pokajo kej preveč tko, da se da kej nardit proti temu.. aja drgač sušim si jih pa ne, vedn pustim da se na zraku posušijo razen če grem kam kmalu ko si jih umijem. No tko, da ja.. res da mam goste lase bolj tko, da bi se mogoče tistim s tankimi bolj uničle sam men se res niso skoraj nič 

Hehe lahk
Šampon mam od Johna Friede Brilliant Brunette, balzam od Lush-a American Cream ali pa od Keuna balm conditioner.
Potem za pred likanjem mam od CHIa Iron guard thermal protection sprej za pred kodranjem mam od L'oreala Studio Hot curl za konice mam od Subrine fluid al pa od Kerastasea ciment thermique (neki tazga se napiše se mi zdi
)
Pol za po likanju mam pa od Got2b sprakling shine styling spray.
To bi blo to.. mogoče kdaj kej druzga še uporabim sam večinoma vedn tole, bom pa kmal spet kej nouga sprobala. Aja dveh ali treh stvari se pri nas ne da dobit.. od CHI pa tist Kerastasea se ne da dobit pri nas oz. mogoče bi se dalo kako najdt sam jst sm jih is Amerike naročla
aja + enkrat na teden si dam pa še masko za lase od Lush-a gor.. Hair Doctor al pa katero drugo, tud ful pomaga pr obnovitvi las.
Upam, da bo kej pomagalo..

Šampon mam od Johna Friede Brilliant Brunette, balzam od Lush-a American Cream ali pa od Keuna balm conditioner.
Potem za pred likanjem mam od CHIa Iron guard thermal protection sprej za pred kodranjem mam od L'oreala Studio Hot curl za konice mam od Subrine fluid al pa od Kerastasea ciment thermique (neki tazga se napiše se mi zdi

Pol za po likanju mam pa od Got2b sprakling shine styling spray.
To bi blo to.. mogoče kdaj kej druzga še uporabim sam večinoma vedn tole, bom pa kmal spet kej nouga sprobala. Aja dveh ali treh stvari se pri nas ne da dobit.. od CHI pa tist Kerastasea se ne da dobit pri nas oz. mogoče bi se dalo kako najdt sam jst sm jih is Amerike naročla

Upam, da bo kej pomagalo..

Zadnjič spremenil Larchiiie, dne 21. Mar. 2010 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Bom kar tukaj postavila vprašanje, ker ne najdem splošne teme o frizurah!
Čez dober mesec sem povabljena na poroko in ker imam dolge lase, sem si zaželela malo spremembe ter jih nakodrati, a nočem tistih klasičnih kodrov v stilu pudlja
pač pa mislim bolj na varianto valovitih las. Nekaj takega bi rada dosegla kot je na sliki, a sama (imam Remingtonov likalnik, ki je namenjen tudi kodranju). Ne vem kako naj se tega lotim, do zdaj mi je uspelo narediti čist ene drugačne kodre, jaz pa bi rada točno take:
Kakšno tehniko naj uporabim?
Na youtubu ne najdem ustreznega videa, večinoma so navodila za drugačne kodre. Vsakršna pomoč bi mi prav prišla, ker se mi zdi brezveze letat k frizerki, če si lahko to naredim sama. 

Čez dober mesec sem povabljena na poroko in ker imam dolge lase, sem si zaželela malo spremembe ter jih nakodrati, a nočem tistih klasičnih kodrov v stilu pudlja

Kakšno tehniko naj uporabim?

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Tako frizuro oz. kodre sm mela js na maturantskem in so mi jo nrdili z likalnikom.. Sam likalnik je bil ful tank pa bolj kot za likanje je bil namenjen kodranju (čeprou se je dalo delat obojno).. Js si tega z mojim likalnikom ne znam nrdit tudi če vem kako se dela in tud na youtubu sm pogledla že vse možne posnetke. Mi prou ne uspe..

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
mariposa18 napisal/-a:Tudi jaz sem ZA ravne:)...Sama sem sicer skodrana in jih po vsakem pranju polikam, ker če si jih ne,sem ko sračje gnezdo
hihi men je pa glih to ušeč

Jst mam neke take kodrčke kt npr. taylor swift, samo da pri meni se pol še tko lepo zrolajo v svedrčke <3 jst sploh ne kompliciram - uporabljam šampon pa peno za volumen, balzam seveda obvezno ker drugače se ne bi mogla prečesat čez lase

in pol nimam sploh nobenih problemov al pa kej zarat frizure, češem se ne, mogoče učas mal z vodo poškropim da lepše padejo.
najbl u izi frizura, za lenobe kt sm jst ^^
- Katarina Ribnikar
- Sramežljivka
- Kraj: Goriče
- Kontakt: