Kemični piling
-
- Sramežljivka
- Kraj: KRANJ
-
- Sramežljivka
Če katero zanima, danes sem že četrti dan po kemičnem pilingu. Včeraj in danes sem se cela prelevila - koža se mi je vsa olupila. Sem malo bolj roza barve, kožica pa je lepa nežna. Na bradi se še malo lupim. S primernim
mejkapom sem že čist dobra. Danes sem šla že lahko v javnost. Jutri grem pa lahko že v službo.
Skratka, mal se potrpi, tri dni izolacije, pa si kot nov. Kontrolo pri kirurgu imam v četrtek, a mislim, sem zaenkrat dobra.
mejkapom sem že čist dobra. Danes sem šla že lahko v javnost. Jutri grem pa lahko že v službo.
Skratka, mal se potrpi, tri dni izolacije, pa si kot nov. Kontrolo pri kirurgu imam v četrtek, a mislim, sem zaenkrat dobra.
NELLY MADON
-
- Sramežljivka
kemični piling
To ne mereš kar k eni kozmetičarki, najdi lepotnega kirurga. Jaz sem iz Kranja in so mi naredili kemični piling v Ordinaciji Dr. Fabjana, nek kirurg Amadej dela. Sem zadovoljna z rezultatom, pa tudi dokaj tankočutno se je zadeve lotil, še z ventilatorjem so me sproti hladili. Srečno!
NELLY MADON
sem bila na blagem kemičnem tudi na lepotni kliniki. brezveze. razlike ni nobene. koža se mi je olupila kot bi bila močno ožgana od sonca. gubice niso niti malo izginile, pore so iste, mastna koža isto kot prej. nobene razlike. kemični piling pomoje pomaga samo pri ekstremni mozoljavosti, pri tistih prav svinjskih mozoljih ki ti jih kislina zažge. če nimaš tega, brezveze.
-
- Sramežljivka
- Kontakt:
Re: kemični piling
NELLY MADON napisal/-a:To ne mereš kar k eni kozmetičarki, najdi lepotnega kirurga. Jaz sem iz Kranja in so mi naredili kemični piling v Ordinaciji Dr. Fabjana, nek kirurg Amadej dela. Sem zadovoljna z rezultatom, pa tudi dokaj tankočutno se je zadeve lotil, še z ventilatorjem so me sproti hladili. Srečno!
Isti zdravnik - same pohvale. Bom pa stvar jeseni ponovila za še boljši učinek in nekaj malenkosti, ki so jih moji prsti na obrazu še dodatno pridelali.